• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 HAZİRAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

kızlar dün karnim agriyordu kasıklarim batiyordu.. affedersin wcye gittim beyaz kıvamlı akıntı geldi.. bu yumurtanni çatladığı işaret mi?? şimdi agrimiyo geçti sonrada..
Bu ay pek tutmadi gibi.. sanmiyorum hamile olduğumu.. :110::KK64:

O hoo ooo ben neler görüyorum nelereer . Takmayalım olur inşallah. Ben kan verdim artık. 2 de alcam sonuçları . Yazarım sana
sonuç alana kadar adet olmazsin inş:)
bende yaşadım bi defasinda.. kan verdim sonra adet olmuşum iki ay önce felandi:)
geçen ayda adetimin üzerinden 5 gün gecikti. tam 35, günümde adet olmuşum.. adet döngü olmuştur dedim nette yılda bi kere 35 gün adet oluyormuş...
önceden hiç günümü takip etmezdim çok rahattim
yeni çikti bu ilk bebegime hamile kaldığımdan beri.. doktor son adet tarihi kaçti denince ben kala kaldim ne ne bilem:KK70: sonra hesaplamişim ay stres yapıyo takip etmiyom bi dahada hiç.

sonuç alana kadar adet olmazsin inş:)
bende yaşadım bi defasinda.. kan verdim sonra adet olmuşum iki ay önce felandi:)
geçen ayda adetimin üzerinden 5 gün gecikti. tam 35, günümde adet olmuşum.. adet döngü olmuştur dedim nette yılda bi kere 35 gün adet oluyormuş...
önceden hiç günümü takip etmezdim çok rahattim
yeni çikti bu ilk bebegime hamile kaldığımdan beri.. doktor son adet tarihi kaçti denince ben kala kaldim ne ne bilem:KK70: sonra hesaplamişim ay stres yapıyo takip etmiyom bi dahada hiç.
Canım geçen ay dà 35 günde olmuştum bugün 36 oldu . Bende olurum diye korkuyorum yaa . Saat 2 olsa bian once :KK33:

O nası oluyo ki

Google a bi yaz canım online randevu aldığımız yerden sonuçları da gorebılıyorsun dıye biliyorum ben sağlık ocağından yaptırmadım ama hastanelerın e-sonuç sıstemlerı oluyor.

Google a mhrs yazarsan oradan da bakabılırsın bence sonuçlara

Merkezi Hekim Randevu Sistemi

bata 1 gün kaldı dün bugn dayanmadm test yaptım negatf adetimn 31.günü bugn ama 20.günü faln yumurtladım erknde olabilr çok stresliym bu aralar işten dolayı inşallah gecikme olmaz adetim de

Normalde yumurta catladiginda yapiyor agri ama uzun sureli oldugunda dedigin gibi usutmuste olabilirsin dikkat et kendine. Havalar bi iyi bi kotu tam hastalik havasi :( Bi de benim gibi evde ciplak ayakla sortla geziyosan... :halay:
benim ayaklarımda çorap artı termal çorap var şu kalınlardan:) hala da doğru dürüst ısınmaz:)

kızlar dün karnim agriyordu kasıklarim batiyordu.. affedersin wcye gittim beyaz kıvamlı akıntı geldi.. bu yumurtanni çatladığı işaret mi?? şimdi agrimiyo geçti sonrada..
Bu ay pek tutmadi gibi.. sanmiyorum hamile olduğumu.. :110::KK64:
yumurtlama doneminde misin cnm? Genelde şeffaf uzayan akıntı oluyor o donemde. Çatladığında da su gibi oluyor. Yumurtlama bittiğinde de beyaz yapışkan uzamayan bir akıntı oluyor pütürlü.

Kızlar bugün 6 gün geçti adetimden kan testi vericem artık. Yaptığım testlerde çıkmıyo zaten.
Benim de bir hafta oldu canım. Dün yaptırdım ama negatif. Doktora gitsem dedim, söktürücü versin diye ama perşembe günü akıntım oldu. O kafamı çok karıştırdı. Acaba çok geç yumurtladım mı diye :KK43: İnşallah senin pozitif çıkar canım. Aldın mı sonucu?

Kızlar size bir sorum var. Kadınlar kulübünün uygulaması çıkmış ya. Ondan forumlara giriliyor mu? Yani bildirim geliyor mu? Ben bulamadım da

Back