Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın kızlar
bata son on günüm kaldı
tabiki hiçbir belirti yok eheh:)
bu ay yumurtlamadan sonraki iki gün de sağ kasığım hafif sızladı sadece. Bakalım hayırlısı:)
Insallah hamilesindir, kan ver bakalim heyecanla bekliyoruz :)Kızlar bugün 6 gün geçti adetimden kan testi vericem artık. Yaptığım testlerde çıkmıyo zaten.
Amin . Pek ümidim yok ama . İnsan yinede belki diyo içinden. Haber veririm. Size kızlar . Dua edin benim içinInsallah hamilesindir, kan ver bakalim heyecanla bekliyoruz :)
Yaptır bakalım canım güzel haberlerini bekliyoruzKızlar bugün 6 gün geçti adetimden kan testi vericem artık. Yaptığım testlerde çıkmıyo zaten.
benim şimdiye kadar hep şöyle olurdu yumurtlama günü bikaç saat karnım ağrırdı. bu ay tüm gün çok şiddetli özellikle ayağa kalktığımda bıçak saplanır gibi ağrıdı. belki de üşüttümGunaydiin :) Benim de dundu yumurtlama , hala ara ara sizliyor yumurtaligim dedigin gibi ama normaldir :) Guzel haberler alalim Haziranda insallaaah.
benim şimdiye kadar hep şöyle olurdu yumurtlama günü bikaç saat karnım ağrırdı. bu ay tüm gün çok şiddetli özellikle ayağa kalktığımda bıçak saplanır gibi ağrıdı. belki de üşüttüm
Ben bide cam açık uyuyorum. O derece yani. Belim çok fena agriyo . Àdet olcam sanki ama günümde geçti 6 gun bakalım ne olcak 2 de alıcam sonuclariNormalde yumurta catladiginda yapiyor agri ama uzun sureli oldugunda dedigin gibi usutmuste olabilirsin dikkat et kendine. Havalar bi iyi bi kotu tam hastalik havasi Bi de benim gibi evde ciplak ayakla sortla geziyosan...
Şu kadın olmak ne kadar zor yaaa. Bide millet patir patir doguruyo. Şu formül neyse bizé de söylesinler bariBenimde 4 günüm var. Göğüslerimde ağrı var ama kasıklarımda bişey hissetmiyorum. Geçen ayda kasıklarım ağrıdı göğüslerim ağrımadı :) ne değişik bişey
Aynen ya evlenir evlenmez hamile kalanlara hayretle bakıyorum maşallah yani :)Şu kadın olmak ne kadar zor yaaa. Bide millet patir patir doguruyo. Şu formül neyse bizé de söylesinler bari
Aminnn inşallah :) rüyamdada düşük yapıyodumOlsun Arkadaşım bizimde olcak inşallah . Hıııhhh
İnşallah vardır canım. Sağlık ocağına mı verdinO hoo ooo ben neler görüyorum nelereer . Takmayalım olur inşallah. Ben kan verdim artık. 2 de alcam sonuçları . Yazarım sana