• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 HAZİRAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Günaydın kızlar
bata son on günüm kaldı
tabiki hiçbir belirti yok eheh:)
bu ay yumurtlamadan sonraki iki gün de sağ kasığım hafif sızladı sadece. Bakalım hayırlısı:)

Günaydın kızlar
bata son on günüm kaldı
tabiki hiçbir belirti yok eheh:)
bu ay yumurtlamadan sonraki iki gün de sağ kasığım hafif sızladı sadece. Bakalım hayırlısı:)

Gunaydiin :) Benim de dundu yumurtlama , hala ara ara sizliyor yumurtaligim dedigin gibi ama normaldir :) Guzel haberler alalim Haziranda insallaaah.

Gunaydiin :) Benim de dundu yumurtlama , hala ara ara sizliyor yumurtaligim dedigin gibi ama normaldir :) Guzel haberler alalim Haziranda insallaaah.
benim şimdiye kadar hep şöyle olurdu yumurtlama günü bikaç saat karnım ağrırdı. bu ay tüm gün çok şiddetli özellikle ayağa kalktığımda bıçak saplanır gibi ağrıdı. belki de üşüttüm:kahve:

benim şimdiye kadar hep şöyle olurdu yumurtlama günü bikaç saat karnım ağrırdı. bu ay tüm gün çok şiddetli özellikle ayağa kalktığımda bıçak saplanır gibi ağrıdı. belki de üşüttüm:kahve:

Normalde yumurta catladiginda yapiyor agri ama uzun sureli oldugunda dedigin gibi usutmuste olabilirsin dikkat et kendine. Havalar bi iyi bi kotu tam hastalik havasi :( Bi de benim gibi evde ciplak ayakla sortla geziyosan... :halay:

sanirim ben de enfeksiyon kaptim. Afedersiniz sarimsi bi akintim var. hic olmazdi bu tarz akintim. Gebelikten umidi kestim de bari regl olup emin olunca ilac falan kullanayim. Agrim sizim kasintim falan yok sadece akinti. Insallah kotu bisey degildir.

Normalde yumurta catladiginda yapiyor agri ama uzun sureli oldugunda dedigin gibi usutmuste olabilirsin dikkat et kendine. Havalar bi iyi bi kotu tam hastalik havasi :KK43: Bi de benim gibi evde ciplak ayakla sortla geziyosan... :halay:
Ben bide cam açık uyuyorum. O derece yani. Belim çok fena agriyo . Àdet olcam sanki ama günümde geçti 6 gun bakalım ne olcak 2 de alıcam sonuclari

Benimde 4 günüm var. Göğüslerimde ağrı var ama kasıklarımda bişey hissetmiyorum. Geçen ayda kasıklarım ağrıdı göğüslerim ağrımadı :) ne değişik bişey :oha:

Benimde 4 günüm var. Göğüslerimde ağrı var ama kasıklarımda bişey hissetmiyorum. Geçen ayda kasıklarım ağrıdı göğüslerim ağrımadı :) ne değişik bişey :oha:
Şu kadın olmak ne kadar zor yaaa. Bide millet patir patir doguruyo. Şu formül neyse bizé de söylesinler bari :skandal:

Kızlar benim yumurtladigim zaman ovu testi yaptım ilişki oldu ilişkiden sonrada karnımın alt bölgesi göbeğimin çevresi ağrıyo 5 gündür anlamadım niye öyle oldu

Back