sonuç alana kadar adet olmazsin inş:)O hoo ooo ben neler görüyorum nelereer . Takmayalım olur inşallah. Ben kan verdim artık. 2 de alcam sonuçları . Yazarım sana
Canım geçen ay dà 35 günde olmuştum bugün 36 oldu . Bende olurum diye korkuyorum yaa . Saat 2 olsa bian oncesonuç alana kadar adet olmazsin inş:)
bende yaşadım bi defasinda.. kan verdim sonra adet olmuşum iki ay önce felandi:)
geçen ayda adetimin üzerinden 5 gün gecikti. tam 35, günümde adet olmuşum.. adet döngü olmuştur dedim nette yılda bi kere 35 gün adet oluyormuş...
önceden hiç günümü takip etmezdim çok rahattim
yeni çikti bu ilk bebegime hamile kaldığımdan beri.. doktor son adet tarihi kaçti denince ben kala kaldim ne ne bilemsonra hesaplamişim ay stres yapıyo takip etmiyom bi dahada hiç.
Evet canm .
O nası oluyo kicanım tc ile sorgulama yok mu :=)
O nası oluyo ki
hastanenin sitesinden tahlil sonucunu tc ve barcod numarası girerek öğrenebiliyorsun canımO nası oluyo ki
Sağlık ocağında yaptırdım canmhastanenin sitesinden tahlil sonucunu tc ve barcod numarası girerek öğrenebiliyorsun canım
hangi ildesin canım bende sağlık ocağında çalışıyorum belki yardımcı olurumSağlık ocağında yaptırdım canm
Teşekkür ederim canm daha postane ye gidicem yolumun üstünde sağlık ocağı. Hem gidip ogreneyim daha iyi olur bnm icnhangi ildesin canım bende sağlık ocağında çalışıyorum belki yardımcı olurum
Yarım saatin kaldı çok heyecanlı :)Teşekkür ederim canm daha postane ye gidicem yolumun üstünde sağlık ocağı. Hem gidip ogreneyim daha iyi olur bnm icn
benim ayaklarımda çorap artı termal çorap var şu kalınlardan:) hala da doğru dürüst ısınmaz:)Normalde yumurta catladiginda yapiyor agri ama uzun sureli oldugunda dedigin gibi usutmuste olabilirsin dikkat et kendine. Havalar bi iyi bi kotu tam hastalik havasiBi de benim gibi evde ciplak ayakla sortla geziyosan...
yumurtlama doneminde misin cnm? Genelde şeffaf uzayan akıntı oluyor o donemde. Çatladığında da su gibi oluyor. Yumurtlama bittiğinde de beyaz yapışkan uzamayan bir akıntı oluyor pütürlü.kızlar dün karnim agriyordu kasıklarim batiyordu.. affedersin wcye gittim beyaz kıvamlı akıntı geldi.. bu yumurtanni çatladığı işaret mi?? şimdi agrimiyo geçti sonrada..
Bu ay pek tutmadi gibi.. sanmiyorum hamile olduğumu..
peki canım hayırlısı olsun inşalah gebesindir.Teşekkür ederim canm daha postane ye gidicem yolumun üstünde sağlık ocağı. Hem gidip ogreneyim daha iyi olur bnm icn
Benim de bir hafta oldu canım. Dün yaptırdım ama negatif. Doktora gitsem dedim, söktürücü versin diye ama perşembe günü akıntım oldu. O kafamı çok karıştırdı. Acaba çok geç yumurtladım mı diyeKızlar bugün 6 gün geçti adetimden kan testi vericem artık. Yaptığım testlerde çıkmıyo zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?