• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 HAZİRAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Bat 14 mayisti..daha 2 haftalikmis zaten 3-4 gun sonra tekrar gel dediler..bugun de niyetliydim degwri etkiledi mi acaba diye dusundum...Rabbim su mubarek gunde hepimizin dualarinj kabul etsin..hayirlisiyle bir an evvel evlatlarimizi kucagimiza almayi nasip etsin insallah:nazar::KK200:

4 aydır ilk defa bu ay yumurtlama dönemimde 2 kere birlikte olduk bekliyorum hayırlısı inşallah hepimizin hakkında canım :)
biz de bu ay bir hafta boyunca her günü değerlendirelim dedik ama sonlara doğru çok baydı açıkçası ahaha:) hayırlısı olsun

Benimde aynı seninki gibi.. Test yaptim negatif cikti:/
Canım ben insülin direnci için ilaç kullanıyorum. O yüzdenyumurtanın gelişimi gayet normal. İlaç kullanmasam diyeceğim ki insülin direnci yine yumurtanın gelişimini baskıladı, kist oldu falan. Ama öyle bir şey de yok

Allah Allah o testler 4 gün önce çıkarıyor mu ki? Bide ben 5tlden aşağı test bulamıyorum kızlar siz 2-3 tlye nasıl buluyorsunuz/:))
Eczaneden ;))) canim bnm bende 5 ay test yaptim cikmadi 6. Ay aldim aldgim testte silik cikti. Birtane daha vardi onuda yaptim oda silik cikti ertesi gun kan verdim oda pozitif cikti 56.81 cikti 3 gun sonra yine gel dedi gttim 365.4 cikti. 2 3 gun sonra yine gittim 1181 cikti keseyi goremedim kalinlasma var dedi ama normalde cuma gtcektm keseyi grmeye ama esimin teyzesi vefat edince kaldi kosturmlar basladi artik yatin gtcem inslh keseyi gorurum dua edin lutfen .s s s s

Eczaneden :KK66:)) canim bnm bende 5 ay test yaptim cikmadi 6. Ay aldim aldgim testte silik cikti. Birtane daha vardi onuda yaptim oda silik cikti ertesi gun kan verdim oda pozitif cikti 56.81 cikti 3 gun sonra yine gel dedi gttim 365.4 cikti. 2 3 gun sonra yine gittim 1181 cikti keseyi goremedim kalinlasma var dedi ama normalde cuma gtcektm keseyi grmeye ama esimin teyzesi vefat edince kaldi kosturmlar basladi artik yatin gtcem inslh keseyi gorurum dua edin lutfen .s s s s
Ay hayirlisi olsun iinsallah hersey sorunsuz olur...kalinlasma ne oluyor ?onu da ogreneyim

Selam arkadaşlar bende geldim geçen ay tatil falan derken pek değerlendiremedik ve dolayısıyla adet oldum ama biraz acayip oldu o nedenle baya ümitlenmiştim var diye ama tam anlamıyla gelince kırmızılar ümit kalmadıbu ay ne olacak bbakalım adetim yarın bitiyor bat 17 haziran olur heralde bu ay iki gün erken geldi bakalım ekleyin beni de

Back