- 30 Nisan 2014
- 678
- 706
- 103
sabredebilirsen bat ını 2 gün geçmeden teste gitme bence senin testinde çok silik ikinci çizgi görüyorum ama yine de bekle
Ok canim bende oyle yapcam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sabredebilirsen bat ını 2 gün geçmeden teste gitme bence senin testinde çok silik ikinci çizgi görüyorum ama yine de bekle
Adete 4 gun vardi evde iki test yaptim silik ciktiCok sevindm senin adina canim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin..
Senin gebelik testinde boylemiydi bu arada ?
biz de bu ay bir hafta boyunca her günü değerlendirelim dedik ama sonlara doğru çok baydı açıkçası ahaha:) hayırlısı olsun4 aydır ilk defa bu ay yumurtlama dönemimde 2 kere birlikte olduk bekliyorum hayırlısı inşallah hepimizin hakkında canım :)
Canım bu sabah da idrar testi yaptım, yine negatif. Artık bayağı gecikti, olsa çıkardı@nisandeniz canım bence sen bi test yaptır.. akıntı varsa gebelik durumu olabiliyor çünkü ..
erken gebelik testi mi yaptın cnmAdete 4 gun vardi evde iki test yaptim silik cikti
Canım ben insülin direnci için ilaç kullanıyorum. O yüzdenyumurtanın gelişimi gayet normal. İlaç kullanmasam diyeceğim ki insülin direnci yine yumurtanın gelişimini baskıladı, kist oldu falan. Ama öyle bir şey de yokBenimde aynı seninki gibi.. Test yaptim negatif cikti:/
Canım bir şeyi merak ettim. "Personelim" ne demekbenim personelim nisan ayında hamile kaldı ya ona yüzük testiyle cinsiyet baktık. çok eğlenceli ya. Rabbim bu aşamaları geçip bize de bir sonraki evreleri cinsiyet tahminlerini nasip etsin inşallah.
Maalesef bir şey göremiyorum canım
Canımm hayırlı uğurulu olsun.Çok sevindimmm :) Her ihtimale karşı öyle diyorlar canım. Kaç gün geciktin? İdrartestinde çıkmış mıyıdı?Merhaba . Ben bugun kan testi yaptirdim pozitif cikti 56.6 ..kesin degil demisler sizden de bi yorum alsam
Ya canim eczanede satilan 2 tl lik testlerden aldimerken gebelik testi mi yaptın cnm
Tesekkur ederim 6 gun geciktim..gebelik testinde silik cikmisti 2.cizgiCanımm hayırlı uğurulu olsun.Çok sevindimmm :) Her ihtimale karşı öyle diyorlar canım. Kaç gün geciktin? İdrartestinde çıkmış mıyıdı?
Dusuk ihtimali var yani?Benim dusugum de 36 ydi kesin değil dediler 2 gün sonra 200 lerdeki
Allah Allah o testler 4 gün önce çıkarıyor mu ki? Bide ben 5tlden aşağı test bulamıyorum kızlar siz 2-3 tlye nasıl buluyorsunuz/:))Ya canim eczanede satilan 2 tl lik testlerden aldim
Eczaneden )) canim bnm bende 5 ay test yaptim cikmadi 6. Ay aldim aldgim testte silik cikti. Birtane daha vardi onuda yaptim oda silik cikti ertesi gun kan verdim oda pozitif cikti 56.81 cikti 3 gun sonra yine gel dedi gttim 365.4 cikti. 2 3 gun sonra yine gittim 1181 cikti keseyi goremedim kalinlasma var dedi ama normalde cuma gtcektm keseyi grmeye ama esimin teyzesi vefat edince kaldi kosturmlar basladi artik yatin gtcem inslh keseyi gorurum dua edin lutfen .s s s sAllah Allah o testler 4 gün önce çıkarıyor mu ki? Bide ben 5tlden aşağı test bulamıyorum kızlar siz 2-3 tlye nasıl buluyorsunuz/:))
Ay hayirlisi olsun iinsallah hersey sorunsuz olur...kalinlasma ne oluyor ?onu da ogreneyimEczaneden )) canim bnm bende 5 ay test yaptim cikmadi 6. Ay aldim aldgim testte silik cikti. Birtane daha vardi onuda yaptim oda silik cikti ertesi gun kan verdim oda pozitif cikti 56.81 cikti 3 gun sonra yine gel dedi gttim 365.4 cikti. 2 3 gun sonra yine gittim 1181 cikti keseyi goremedim kalinlasma var dedi ama normalde cuma gtcektm keseyi grmeye ama esimin teyzesi vefat edince kaldi kosturmlar basladi artik yatin gtcem inslh keseyi gorurum dua edin lutfen .s s s s
Canım hayırlı olsun inşallah değerin artarak devam eder suan düşük o yüzden öyle demişlerdir geç dollenme olabilirTesekkur ederim 6 gun geciktim..gebelik testinde silik cikmisti 2.cizgi