2016 HAZİRAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Arkadaslar cizginin birini gorebilirmsnz bilmiorum cok zor bence yok gibi ama kontrast yapinca sanki belli bgn erken gebelk testinde cikti diger belli olan dun normal gebelk testinde cikti bat 1 bu arada sizce umut var mi bence yok gibi..
Canim daha cok yeni bende ilk yapinca oyle cikti cok dikkatli ol uzan dinlen yorma kendini ki bebegin sana tutunsun amman dikkat et cunku hamilesin

Canim daha cok yeni bende ilk yapinca oyle cikti cok dikkatli ol uzan dinlen yorma kendini ki bebegin sana tutunsun amman dikkat et cunku hamilesin

Ayy agzindan bal damlio su mubarek gun insallah vardr. Belirtim yok sadece sol
Kasik agrim pit pit atio ama adet belrtisi de olablr birde ilk defa duydum hafif rahim perdem varms doktor demsti bi keresnde dikkatli ol diyince sn aklima geldi dusuge neden olablrms o perde internette okudum

Merhaba . Ben bugun kan testi yaptirdim pozitif cikti 56.6 ..kesin degil demisler sizden de bi yorum alsam
Canım cok tebrik ederim :) Saglıkla kucagına alırsın insallah
Senin BAT ne zamandı canım? Hemen hamile listemize ekleyeyim :)
Merhaba kizlar benim bat 13 mayisti ama olmadim ve hamileyiiimmmm
Yaaa bugun 2. hamilemiz ne kadar da bereketli bi gün :)
Sen de saglıkcakla kucagına alırsın bebegini insallah :)
cnm morördek beni listeden silebilirsin bugun test yaptım negatif hayırlısı artık dilerim sizlere nasip olur
Peki canım sen nasıl istersen, hayırlısı olsun

Darisi isteyen herkese inslhhh

Bugun dıyorumki Allahım bu bebek işi olmuyor; isyan etmıyorum, eğer olmayacaksa içimdekı bu isteği sök at ki acı çekmeyeyım..olacaksa zaten başımın üstüne. her ay aynı sonuç artık hakıkaten zorlanıyorum çok yıprandım.mutsuz bı ınsan oldum çıktım.Allah duyuyor benı,gerekenı gösterecektır inancım sonsuz.

Sen dikkatli ol yazilan yazilara pek takilma ben adete 3 gun kala beta yaptrdim 56.81 cikti 3 gun sonra yine yaptrdim 365.4 cikti 2 3 gun sonra yine yaptrdim 1181 cikti pazartesi gdcem inslh keseyi gorcem cnm dua et lutfen

Canim kesinlikle stres yoj bak sakin bu ayda oyle rahat ol bak gorceksin sogan kuru kullan bende 5 ay denedim olmadi6.ayda sogan kuru kullandim kullandgm ay hamile kaldim allaha sukurler olsun sag salim kucagima alirim inslh

Arkadaslar cizginin birini gorebilirmsnz bilmiorum cok zor bence yok gibi ama kontrast yapinca sanki belli bgn erken gebelk testinde cikti diger belli olan dun normal gebelk testinde cikti bat 1 bu arada sizce umut var mi bence yok gibi..
evet canım ben de görüyorum tebrik ederim seni ne güzel darısı başımıza:)) allahım o tek çizgileri göstermesin bize bu ay inşallah

Kızlar Bi arkadaşımla konuştum geçen uç aylık hamileymiş diyor ki bir yıl olmadı denedik tam 12. Ayda oldu bu ay da olmazsa artık dr.a gidelim demişler ve olmuş. Ama kafasına hiç takmamış rahatmış kızın ovu testten bile haberi yok duşunun o kadar takmamış internete bakmamış. Yani diyeceğim o ki bikaç ayda olmayınca biz hemen telaşa kapılıyoruz her şeyin zamanı var aslında

Sen dikkatli ol yazilan yazilara pek takilma ben adete 3 gun kala beta yaptrdim 56.81 cikti 3 gun sonra yine yaptrdim 365.4 cikti 2 3 gun sonra yine yaptrdim 1181 cikti pazartesi gdcem inslh keseyi gorcem cnm dua et lutfen

Cok sevindm senin adina canim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin..

Senin gebelik testinde boylemiydi bu arada ?

evet eşim kızdı adımı soyadımı yazmışım kullanıcı adıma diye kimlik fotokopinide profil resmi yapsaydın bari dedi değiştirdim bende :)
ahahahhhh iyi yapmışsın:) ne yaptın bu ay ovu test kullandın mı yumurtlamayı yakalayabildim mi? Ben 15.gun yumurtladım bakalım hayırlısı bekliyorum:)

ahahahhhh iyi yapmışsın:) ne yaptın bu ay ovu test kullandın mı yumurtlamayı yakalayabildim mi? Ben 15.gun yumurtladım bakalım hayırlısı bekliyorum:)
4 aydır ilk defa bu ay yumurtlama dönemimde 2 kere birlikte olduk bekliyorum hayırlısı inşallah hepimizin hakkında canım :)

Pazartesiye kadar adet olmassam kan testi yapcam bu testlerle umitlenemiyorum kafam karisio
bence bu testi yarın tekrar yap canım hamileysen daha belirginleşmesi gerekiyor saatler bile farkettiriyor pazartesi ona göre gidersin kan testine yine böylle çıkarsa bat ın geçmesini bekle derim ben

bence bu testi yarın tekrar yap canım hamileysen daha belirginleşmesi gerekiyor saatler bile farkettiriyor pazartesi ona göre gidersin kan testine yine böylle çıkarsa bat ın geçmesini bekle derim ben
Pazartesi bat gecmis olcak canim bat yarin cunku idrards cikmayip kanda cikablr mi acaba. Kasiktada batma var adet mi olcam acaba batmalar olurdu adetten once

Pazartesi bat gecmis olcak canim bat yarin cunku idrards cikmayip kanda cikablr mi acaba. Kasiktada batma var adet mi olcam acaba batmalar olurdu adetten once
sabredebilirsen bat ını 2 gün geçmeden teste gitme bence senin testinde çok silik ikinci çizgi görüyorum ama yine de bekle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…