• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 HAZİRAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Ayy allahım ne güzel haberler yaaa. Allahım gözünüz aydın. Bizim içinde dua edebilir msn hamilelerin duası kabul olurmus
Ederim cnm bnm tabi ederim nasil etmeyeyim o duyguyu bende cok iyi blyrm cnku bnmde 5 ay olmadi 6.ayda oldu oda sogan kuru kullandim kullangm ay hamile kaldim
20160521_132645~2.jpg

Kızlar bu testi perşembe günü yaptım erken gebelik testi akşamı bktigimda renksiz çizgi vardı . Gozukuyo mu bilmiyorum . 18 inde adet olmam lazımdı olmadım daha.
Ben cizgi goremedim renksiz cizgi derken bende surekli trst deniyorum da renksiz cizgi bisi ifade edermi ki yarin testi ilk idrarinla tekrarla bence

cnm morördek beni listeden silebilirsin bugun test yaptım negatif hayırlısı artık dilerim sizlere nasip olur

Ederim cnm bnm tabi ederim nasil etmeyeyim o duyguyu bende cok iyi blyrm cnku bnmde 5 ay olmadi 6.ayda oldu oda sogan kuru kullandim kullangm ay hamile kaldim Eki Görüntüle 1836005

Yaaa ben de battan sonra baslicammm sogan kuruneee :))) hadi insAlllaaaaah Gozun aydinnnn canim.. Rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin darisi biZeeeeee

Kızlar bu testi perşembe günü yaptım erken gebelik testi akşamı bktigimda renksiz çizgi vardı . Gozukuyo mu bilmiyorum . 18 inde adet olmam lazımdı olmadım daha.

Be çizgi falan göremedim canım malesef

:KK200:Merhaba . Ben bugun kan testi yaptirdim pozitif cikti 56.6 ..kesin degil demisler sizden de bi yorum alsam:anneadayı::KK200:

Maşallah Masallah canım hamilesin Tebrikler

Ama önemli olan 48 saat sonra bu değerin ikiye katlanmış olması :)

Arkadaslar cizginin birini gorebilirmsnz bilmiorum cok zor bence yok gibi ama kontrast yapinca sanki belli bgn erken gebelk testinde cikti diger belli olan dun normal gebelk testinde cikti bat 1 bu arada sizce umut var mi bence yok gibi..

Eklentiler

• IMG_20160521_161725.JPG
    IMG_20160521_161725.JPG
    74,6 KB · Görüntüleme: 193
  • IMG_20160521_083306.jpg
    IMG_20160521_083306.jpg
    18 KB · Görüntüleme: 222
Back