- 20 Mayıs 2016
- 3.432
- 4.562
- 83
Bu gecikme akımını da ben başlattım topik sahibi olarak
Yaaa vallaaa cok sinir bozucu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu gecikme akımını da ben başlattım topik sahibi olarak
Evet biliyorum cok sinir bozucuYaaa vallaaa cok sinir bozucu
Sağol canım, bunu öğrenmem iyi oldu.. Adet olayım da sonra sogan kurune basliyim diyorum. Onunla var mı bir tecrüben peki??
Bende 28 günde oluyorum benimde testler negatif sarı akıntım var hafif bi şekilde. Hiç adet sancım yok.Canım benim 28. gün 16 Mayıs Pazartesi idi ama ben hâlâ adet olmadım. Testler negatif. İşin garibi şeffaf, uzayan akıntım var. 32. gün yumurtluyor olabilir miyim
Kendi yaptgimiz testlerden yaptim negatif :'(Bence kan testi yaptir yada idrarda cikar diye dusunuyorum
Yok canım, bende geçen ay bıraktım dogum kontrol hapını bu ay deniyoruz.. Rabbim bu mübarek kandil yüzüsü hürmetine bu topikte olan Bebek isteyen herkese bebiş nasip etsin Hemde çifter çifter
Evet biliyorum cok sinir bozucu
Benim gecen ay 17 gün gecikti :)
Aynı ben yaaadetim 3 gün gecikti hiçbir belirtim yok olmadan önce muhakkak olurdu dayanamadım test yaptım ama malesefşimdi umutsuzca adetimi bekliyorum
o zaman havalardan falanmı kaynaklanıyo desek yoksa genede acabamı desekAynı ben yaa
Kızlar bu testi perşembe günü yaptım erken gebelik testi akşamı bktigimda renksiz çizgi vardı . Gozukuyo mu bilmiyorum . 18 inde adet olmam lazımdı olmadım daha.
Aynen çok takıyorum ben . Çok takintiliyim bu konuda . Bi dusugum oldu. Maalesef.Hep ayni seyler soyleniyor ama.. 3 gün gecmis ve eger adet dongun duzenliyse bi kan testi yaptir sabredemezsen.. Ya da 3/4 gün sonra tekrar bi gebelik testi dene gelmezse.. Psikolojikte olabiliyor, kafaya cok takiyoruz
Aynen çok takıyorum ben . Çok takintiliyim bu konuda . Bi dusugum oldu. Maalesef.
Amin canım allahima hep dua ediyorum. Hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip et diye.Benim de ilk denemem, dogum kontrolu kullaniyordun ve daha oncesi adet duzensizligim vardi.. O yuzden ben de ona takintiliyim,.. Sabredemiyorum.. Ama her sey bi imtihan.. Her sşer sandigimizda bir hayir vardir.. Rabbim neylerse guzel eyler.. İnsallah bu güzel günde birbirimize dua edelim.. İsteyen herkese hayirlisiyla nasip olsun.. Rabbim aratmasin.. İcimizi ferah tutmaya calisalim :)
Benim dusugum de 36 ydi kesin değil dediler 2 gün sonra 200 lerdekiMerhaba . Ben bugun kan testi yaptirdim pozitif cikti 56.6 ..kesin degil demisler sizden de bi yorum alsam
Ayy allahım ne güzel haberler yaaa. Allahım gözünüz aydın. Bizim içinde dua edebilir msn hamilelerin duası kabul olurmusMerhaba kizlar benim bat 13 mayisti ama olmadim ve hamileyiiimmmm