• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 HAZİRAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Sağol canım, bunu öğrenmem iyi oldu.. Adet olayım da sonra sogan kurune basliyim diyorum. Onunla var mı bir tecrüben peki??

Yok canım, bende geçen ay bıraktım dogum kontrol hapını bu ay deniyoruz.. Rabbim bu mübarek kandil yüzüsü hürmetine bu topikte olan Bebek isteyen herkese bebiş nasip etsin Hemde çifter çifter :KK46::KK200::anneadayı:

Canım benim 28. gün 16 Mayıs Pazartesi idi ama ben hâlâ adet olmadım. Testler negatif. İşin garibi şeffaf, uzayan akıntım var. 32. gün yumurtluyor olabilir miyim :110::110::110:
Bende 28 günde oluyorum benimde testler negatif sarı akıntım var hafif bi şekilde. Hiç adet sancım yok.

Yok canım, bende geçen ay bıraktım dogum kontrol hapını bu ay deniyoruz.. Rabbim bu mübarek kandil yüzüsü hürmetine bu topikte olan Bebek isteyen herkese bebiş nasip etsin Hemde çifter çifter :KK46::KK200::anneadayı:

Ay hadi bakalım, inşaAllahhhhhhh

Evet biliyorum cok sinir bozucu

Benim gecen ay 17 gün gecikti :)

Oyyy o da bayağı uzun sürmüş. soğan kürüne başlasak ya:) direttim herkesle denemek istiyorum bu kürü
Rabbbimmmmm bu güzel gecenin hürmetineee isteyen herkesi evlat sahibi et :)

Kızlar bu testi perşembe günü yaptım erken gebelik testi akşamı bktigimda renksiz çizgi vardı . Gozukuyo mu bilmiyorum . 18 inde adet olmam lazımdı olmadım daha.

Eklentiler

• 14638333659021776893547.jpg
    14638333659021776893547.jpg
    46 KB · Görüntüleme: 212
adetim 3 gün gecikti hiçbir belirtim yok olmadan önce muhakkak olurdu dayanamadım test yaptım ama malesef:KK42:şimdi umutsuzca adetimi bekliyorum

Kızlar bu testi perşembe günü yaptım erken gebelik testi akşamı bktigimda renksiz çizgi vardı . Gozukuyo mu bilmiyorum . 18 inde adet olmam lazımdı olmadım daha.

Hep ayni seyler soyleniyor ama.. 3 gün gecmis ve eger adet dongun duzenliyse bi kan testi yaptir sabredemezsen.. Ya da 3/4 gün sonra tekrar bi gebelik testi dene gelmezse.. Psikolojikte olabiliyor, kafaya cok takiyoruz :(

Hep ayni seyler soyleniyor ama.. 3 gün gecmis ve eger adet dongun duzenliyse bi kan testi yaptir sabredemezsen.. Ya da 3/4 gün sonra tekrar bi gebelik testi dene gelmezse.. Psikolojikte olabiliyor, kafaya cok takiyoruz :KK43:
Aynen çok takıyorum ben . Çok takintiliyim bu konuda . Bi dusugum oldu. Maalesef.

Aynen çok takıyorum ben . Çok takintiliyim bu konuda . Bi dusugum oldu. Maalesef.

Benim de ilk denemem, dogum kontrolu kullaniyordun ve daha oncesi adet duzensizligim vardi.. O yuzden ben de ona takintiliyim,.. Sabredemiyorum.. Ama her sey bi imtihan.. Her sşer sandigimizda bir hayir vardir.. Rabbim neylerse guzel eyler.. İnsallah bu güzel günde birbirimize dua edelim.. İsteyen herkese hayirlisiyla nasip olsun.. Rabbim aratmasin.. İcimizi ferah tutmaya calisalim :)

Benim de ilk denemem, dogum kontrolu kullaniyordun ve daha oncesi adet duzensizligim vardi.. O yuzden ben de ona takintiliyim,.. Sabredemiyorum.. Ama her sey bi imtihan.. Her sşer sandigimizda bir hayir vardir.. Rabbim neylerse guzel eyler.. İnsallah bu güzel günde birbirimize dua edelim.. İsteyen herkese hayirlisiyla nasip olsun.. Rabbim aratmasin.. İcimizi ferah tutmaya calisalim :)
Amin canım allahima hep dua ediyorum. Hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip et diye.

Back