Ederim cnm bnm tabi ederim nasil etmeyeyim o duyguyu bende cok iyi blyrm cnku bnmde 5 ay olmadi 6.ayda oldu oda sogan kuru kullandim kullangm ay hamile kaldimAyy allahım ne güzel haberler yaaa. Allahım gözünüz aydın. Bizim içinde dua edebilir msn hamilelerin duası kabul olurmus
Ben cizgi goremedim renksiz cizgi derken bende surekli trst deniyorum da renksiz cizgi bisi ifade edermi ki yarin testi ilk idrarinla tekrarla benceKızlar bu testi perşembe günü yaptım erken gebelik testi akşamı bktigimda renksiz çizgi vardı . Gozukuyo mu bilmiyorum . 18 inde adet olmam lazımdı olmadım daha.
MaşallahhEderim cnm bnm tabi ederim nasil etmeyeyim o duyguyu bende cok iyi blyrm cnku bnmde 5 ay olmadi 6.ayda oldu oda sogan kuru kullandim kullangm ay hamile kaldim Eki Görüntüle 1836005
tbk ederim ALLAH sağlıklı sihhatli kucağına almayı nasip etsin cnmMerhaba kizlar benim bat 13 mayisti ama olmadim ve hamileyiiimmmm
Ederim cnm bnm tabi ederim nasil etmeyeyim o duyguyu bende cok iyi blyrm cnku bnmde 5 ay olmadi 6.ayda oldu oda sogan kuru kullandim kullangm ay hamile kaldim Eki Görüntüle 1836005
tbk ederim cnm değerin düşük çıkması yeni olduğundandır bu konuda fazla bilgim yok ama İNŞALLAH bebeğin sana tutunurMerhaba . Ben bugun kan testi yaptirdim pozitif cikti 56.6 ..kesin degil demisler sizden de bi yorum alsam
O nw oluyoEderim cnm bnm tabi ederim nasil etmeyeyim o duyguyu bende cok iyi blyrm cnku bnmde 5 ay olmadi 6.ayda oldu oda sogan kuru kullandim kullangm ay hamile kaldim Eki Görüntüle 1836005
Ne ne oluyo pardon anlamadimO nw oluyo
Insallahhhh cnm bnm inslhhhHayirli olsunnn cok guzel haberr darisi bize olsun insallaaahhhhhhh:))
Ederim cnm bnm tabi ederim nasil etmeyeyim o duyguyu bende cok iyi blyrm cnku bnmde 5 ay olmadi 6.ayda oldu oda sogan kuru kullandim kullangm ay hamile kaldim Eki Görüntüle 1836005
Amiiiiiinnnnn cnm amiiiiinnn pazartesi keseyi gorcem inslh cnm bnm dua edin lutfentbk ederim ALLAH sağlıklı sihhatli kucağına almayı nasip etsin cnm
Hemen basla derim valla adetten sonra saol cnm bnm amin i slh pazartesi keseyi gorcem inslh dua et lutfenYaaa ben de battan sonra baslicammm sogan kuruneee :))) hadi insAlllaaaaah Gozun aydinnnn canim.. Rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin darisi biZeeeeee
Kızlar bu testi perşembe günü yaptım erken gebelik testi akşamı bktigimda renksiz çizgi vardı . Gozukuyo mu bilmiyorum . 18 inde adet olmam lazımdı olmadım daha.
Merhaba . Ben bugun kan testi yaptirdim pozitif cikti 56.6 ..kesin degil demisler sizden de bi yorum alsam
Hemen basla derim valla adetten sonra saol cnm bnm amin i slh pazartesi keseyi gorcem inslh dua et lutfen
Tmm cnm bnm edrm bndeEderimm, dualasalim insallah bu gece..
Denicem bakalm hayrlsi olsun :)Gebelik testinde sanki hafif silik cikmis... Yarin tekrar dene?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?