Vallahi seni üzmek gibi bi niyetim yoktu.aslindaBende qayet iyi anladım onu ama hem benlik bişe yok diyip hem yazmasını anlayamadım kim hislendiyse o yazsın
Saol bacım ama hislenenler varmış demekki qerçekten çok üzüldüm ben kimseyi hislendircek üzcek bişe yapmam heleki bu konuda aslaaa
Derdiniz kafaniza vurmus belli
Hayır qörmedim qörsemde orda benim durumumu halimi soran birine ben qene içinde olduqum durumu yazardım @Seida yorumumdan rahatsız olduysan belirt cnm?
Saol canım beniim düşündüqün için
Biliyorum canım senin rahatsız olmicanı arkadaşa belirtmek için bilerek seni etiketledim sizi hislendirdiqimi düşündüqü için ben mineyle 7\24 konuşuyorm sizinde hislenmicenizi biliyorum saol kuzum sizde benim canımsınız hepinizi çok seviyorum dualarımda her zaman sizinleKız sen bizim canımızsn ne rahatszlğ ben dun mine çk kotyd topiktede sürekli bebek muhabbeti donunce biraz duşnceli olalm yazdm olurmu ole Allah herkese çifter çifter versin ne haddime sadece ben minemi duşndm tobeee kıyamm ben sana :)
anlar canim rahim kalinligindan v.s sen nerden cikardin dusuk yaptigini varmiydi bebis allah korusun cnm benimkzlarr bse sorcamm bugun dusuk yaptysam dktr anlrmı yarn kontrole gtcem
anlar canim rahim kalinligindan v.s sen nerden cikardin dusuk yaptigini varmiydi bebis allah korusun cnm benim
Canim bence bi gebelik testi yap cikar zaten gebeysenadetımın bugun ıkıncı gunu hala pet hıc batmamıs tuvalette kırmızı gelıyor pedıme gelmemıs hıc normalde ıkıncı gunumde kac tane oet degıstırmem lazımdı bu kez cok farklı
ah cnm benim kiyamam yaaacnm bugun asılamadn snra 15. gnm sabh adet oldm. 11. gn kan vermstm 1.1 cıkmstı.. bugn sabh grm bsladı adet oldm ve 10 gbı grm arttı ve tuvalete gttm parca geldı ıkı tane kucuk parmagm gbı uzunca.. peceteyle ovaladm kan pıhtsmı dıye daglmadı.. su anda suya koydm daglmadı tavk etı gbı yumusak.. anlamadm ılk defa basıma geldııı... o yuzdn sordm doktr bılrmı dıye
ah cnm benim kiyamam yaaaar sanirim pek bilmiorm bu konulari cunku
Kuzum bende dusuk yaptiktan sonra pihtilasma oldugunu ogrendim ve ondan once adetlerim hep pihtili senin dedigin gibi gelirdi.hatta bir keresinde bir yuvarlak zar gibi bisey dusurdum simdi diyorum ne deliymisim keske atmayip ozamandan dr gostetseydim korkup attim.ama birde derlerki icerde kist varsa adetle sokulup disari cikar pihti seklinde..hep boyle parcalimi oluyor adetlerin birde ben dusuk yaptigimda bildigin kucuk parmagin kalinliginda afedersin ciger parcasi gibi (dr boyle tarifliyor) gibi geldi..bunun disindakiler normal kanama demisti drum.coraspirin aldigimdan beri pihti mihti gelmiyor..insallah gebelik degildircnm bugun asılamadn snra 15. gnm sabh adet oldm. 11. gn kan vermstm 1.1 cıkmstı.. bugn sabh grm bsladı adet oldm ve 10 gbı grm arttı ve tuvalete gttm parca geldı ıkı tane kucuk parmagm gbı uzunca.. peceteyle ovaladm kan pıhtsmı dıye daglmadı.. su anda suya koydm daglmadı tavk etı gbı yumusak.. anlamadm ılk defa basıma geldııı... o yuzdn sordm doktr bılrmı dıye
Kuzum bende dusuk yaptiktan sonra pihtilasma oldugunu ogrendim ve ondan once adetlerim hep pihtili senin dedigin gibi gelirdi.hatta bir keresinde bir yuvarlak zar gibi bisey dusurdum simdi diyorum ne deliymisim keske atmayip ozamandan dr gostetseydim korkup attim.ama birde derlerki icerde kist varsa adetle sokulup disari cikar pihti seklinde..hep boyle parcalimi oluyor adetlerin birde ben dusuk yaptigimda bildigin kucuk parmagin kalinliginda afedersin ciger parcasi gibi (dr boyle tarifliyor) gibi geldi..bunun disindakiler normal kanama demisti drum.coraspirin aldigimdan beri pihti mihti gelmiyor..insallah gebelik degildir
cnm benim adetlerim hep pihtili oluo damar gibi bende kan pihtilasmasi olabikirmi yoksa herkestemi pihtili.olurKuzum bende dusuk yaptiktan sonra pihtilasma oldugunu ogrendim ve ondan once adetlerim hep pihtili senin dedigin gibi gelirdi.hatta bir keresinde bir yuvarlak zar gibi bisey dusurdum simdi diyorum ne deliymisim keske atmayip ozamandan dr gostetseydim korkup attim.ama birde derlerki icerde kist varsa adetle sokulup disari cikar pihti seklinde..hep boyle parcalimi oluyor adetlerin birde ben dusuk yaptigimda bildigin kucuk parmagin kalinliginda afedersin ciger parcasi gibi (dr boyle tarifliyor) gibi geldi..bunun disindakiler normal kanama demisti drum.coraspirin aldigimdan beri pihti mihti gelmiyor..insallah gebelik degildir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?