• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Hamile kaldigimiz yil olsun ugur getisin :)))))))

17 şubat yane bebişimmmm.bata beklenen adet tarihi diyolla yeni öğrendim bende

Benim de 18 şubat ama ben de zaten gebelik yoktur.ilaçlardan dolayı çok erken ovulasyon oldu.o Zaman da korunuyordum regl beş altı gün sürdü 9.günde ovulasyon oldu.çok net hissettim LH testi de yapmıştım.o yüzden eminim. Ben kendi haline bırakıcam hiç takip etmeyecem ovulasyon falan öyle karar verdim

kızlar merhaba ben sizleri hep takip ettim simdi yazmak nasip oldu. bende 9 aylık evliyim 7 aydır bebek istiyorum hala olmadı ama dün adet günümdü ve olmadı gece tuvalete gittigimde farkettim kırmızıyı ama iç çamasırıma hıc bi yere bulasmadı adet oldugumu dusundum pet koydum ama hala bişey yok sadece tuvalete gıttıgımde kırmızı gelıyor az az bu nedir ya hıc böyle olmazdı bugun ikinci günüm hala normal adet gıbı gelmıyor kafam cok karısık... bilgisi olan var mıı

cnm benm alt karnında şişlik batma gibi vb şikayetlerin varmı yerleşme olmasın :)

cnm benm alt karnında şişlik batma gibi vb şikayetlerin varmı yerleşme olmasın :)
canım onlar oluyor şişlik falan var ama cok saskınım ya ılk defa boyle bısey oluyor adetım gununde gelır ucuncu gunu azalır dı bugun ıkıncı gun sadece tuvalette bıseyler gelıyor acaba düşük olabılır mı ya kafam cok karıstı

canım onlar oluyor şişlik falan var ama cok saskınım ya ılk defa boyle bısey oluyor adetım gununde gelır ucuncu gunu azalır dı bugun ıkıncı gun sadece tuvalette bıseyler gelıyor acaba düşük olabılır mı ya kafam cok karıstı

cnm bnm test yaptnm evde gebelik çok merk ettm inş vardr uğur getrrsin bizede devamı gelir

Canım test yapsana eğer gebelikse çıkar.neden düşük olsun ki düşükse bile test pozitif çıkar.negatifse adet olabilir.belki devam edecektir.bu ay benim de bi kaç gün lekelenmem oldu sonra kanamam başladı ama hormon ilaçları kullanmıştım sanırım ondan oldu

kızlar merhaba ben sizleri hep takip ettim simdi yazmak nasip oldu. bende 9 aylık evliyim 7 aydır bebek istiyorum hala olmadı ama dün adet günümdü ve olmadı gece tuvalete gittigimde farkettim kırmızıyı ama iç çamasırıma hıc bi yere bulasmadı adet oldugumu dusundum pet koydum ama hala bişey yok sadece tuvalete gıttıgımde kırmızı gelıyor az az bu nedir ya hıc böyle olmazdı bugun ikinci günüm hala normal adet gıbı gelmıyor kafam cok karısık... bilgisi olan var mıı
Canim boyle birsey yasamadim fakat adet gunun gectiyse bir gebelik testi yaptir.yerlesmede olabilir..mevsimsel veya usutmeye bagli bir gecikmede olabilir..insallah gebeliktendir.. devam ederse test yaptirmanda fayda var..

kuzumm benm nasıl bebiş iymisin sen rahatmısın :)
Bebiş iyi heralde kuzum büyüyo bide küçük anneyi üzüyo mide bulantılarım başladı arada qeliyo çıkaramıyorumda mahvediyo beni tabi en önemlisi saqlıklı hayırlı olsunda razıyım napalım idare etcez artık:))
Rabbim tez zamanda size de nasip eder de mide bulantıları başlar İnşallaahhh :)

Yerleşme kanaması olabilir canım bazı insanlarda yerleşirken kahverenqi leke qeliyo renqi kırmızıysa bilmiyorum yerleşme midir üstüne qörmede olabilir test yapma imkanın varsa bi test al yap qünün qeçmiş zaten varsa çıkar canım

Yerleşme kanaması olabilir canım bazı insanlarda yerleşirken kahverenqi leke qeliyo renqi kırmızıysa bilmiyorum yerleşme midir üstüne qörmede olabilir test yapma imkanın varsa bi test al yap qünün qeçmiş zaten varsa çıkar canım
canım benımde sasırmamın nedenı cok kırmızı degıl ama pembe de degıl ılk defa boyle oluyor benım adetlerım duzenlı olur gununde saatınde gelır dun sabah olmam gerekıyrdu gece kırmızı oldu test yapmayı dusunuyorum insallah vardır

Canim boyle birsey yasamadim fakat adet gunun gectiyse bir gebelik testi yaptir.yerlesmede olabilir..mevsimsel veya usutmeye bagli bir gecikmede olabilir..insallah gebeliktendir.. devam ederse test yaptirmanda fayda var..
adetımın bugun ıkıncı gunu hala pet hıc batmamıs tuvalette kırmızı gelıyor pedıme gelmemıs hıc normalde ıkıncı gunumde kac tane oet degıstırmem lazımdı bu kez cok farklı

Canım test yapsana eğer gebelikse çıkar.neden düşük olsun ki düşükse bile test pozitif çıkar.negatifse adet olabilir.belki devam edecektir.bu ay benim de bi kaç gün lekelenmem oldu sonra kanamam başladı ama hormon ilaçları kullanmıştım sanırım ondan oldu
canım inan adetse bile olsun normal gelsın ya gebelıkse de kanama olmasın razıyım adet olmaya yanı ama ne adet oluor ne de baska bısey sadece tuvalette gelen kırmızılar oluyor test yapıcam en kısa zamanda

Arkadaşım nie dalga geçiyor sun herkesin derdi kendine... Hiç hoş değil bence bu uslub herkes bir umut bekliyor ve evet kafa hep o yonde... Ama bu sana böyle konuşma hakkını vermez.
Ya dalga gecmedim boyle bir insan degilim asla yalnis anladilar beni sadece anlatamdin birturlu boyle seyle dalga nasil gecilirki boyle anlasildim ama asla oyle davranmadim allah kalbimi biliyor guldum sadece o basliga okadr allah herkesin kalbine gore versin boyle sey icin dalga gecilirmi allah korusun boyle bir insan degilim

Ya dalga gecmedim boyle bir insan degilim asla yalnis anladilar beni sadece anlatamdin birturlu boyle seyle dalga nasil gecilirki boyle anlasildim ama asla oyle davranmadim allah kalbimi biliyor guldum sadece o basliga okadr allah herkesin kalbine gore versin boyle sey icin dalga gecilirmi allah korusun boyle bir insan degilim
Aslında herkes okadar dolu ki bi anda patlama yada söylenen ler farklı yerlere gidiyor buda boşuna sıkıntı yaratıyor Rabbim herkesin gönlüne göre versin :)

Derdiniz kafaniza vurmuş diyorsun ve yanlis anlasildim dalga gecmedim diyorsun!!!!.ne yazdiysan onu anliyoruz yahu!!
Banane senin kalbinin temizliğinden...valla birine denk gelirsiniz ah eden, arar durursunuz Allah vermesin. Boyle yorumlara acik değil bu mevzu.

Back