• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Hamile kaldigimiz yil olsun ugur getisin :)))))))

Geçmiş olsun canım dediğin gibi herşey vesile ile belki ameliyat sonrasi alcan mujdeni:anneadayı:

ınsallah canm takdr allahnn su ankı esmn degerlerne nrmal dedı ıkı uc ayrı dktr ama vesıle ıste takdr allahnn.. fzla sızlanıp sıkayet edıyorzz rabbım sınıyooo

Kuzum ya İnşaAllah en kısa zamanda melegine kavusursun
amiiin canim.Rabbim tüm isteyenlere versin. Bu arada kızlar pıhtılaşma olmasi normal adette.ama normalden farklıysa bilemiyecegim.gerci ben bekarken bikeresinde çok büyük pihti cikmisti.normal olabilir

amın cnm buyuk ıhtmalöledr.. blmedgmz bska bısey cıkmasnda napalm betern beterı var herkes bıeylerle sınanıyoo ıstee kımn dort dortluk hayatı varkı.öyle olsa sıkntıs cekmesek sabır gostermesek cennetı nasıl hakederızzz dımıı
Haklisin canim..Allah herkeze saglikli sihatli evlatlar nasip etsin.kimi 10 sene ariyo kimi bir kerede buluyo..bu Allahin mucizesi Allah isteyen herkeze nasip etsin bize dusen sabretmek..

amın cnm buyuk ıhtmalöledr.. blmedgmz bska bısey cıkmasnda napalm betern beterı var herkes bıeylerle sınanıyoo ıstee kımn dort dortluk hayatı varkı.öyle olsa sıkntıs cekmesek sabır gostermesek cennetı nasıl hakederızzz dımıı
Haklisin canim..Allah herkeze saglikli sihatli evlatlar nasip etsin.kimi 10 sene ariyo kimi bir kerede buluyo..bu Allahin mucizesi Allah isteyen herkeze nasip etsin bize dusen sabretmek..

Kz basim dondu gidim yemek yiyim bari ayni seyleri yazip duruyom mens ceneme vurdu..:kk77:

yok pazartesi yapacam test.ama nedense hiç kendimi hamile hissetmiyorum.bu duuma alışmam gerekiyor.ne doktora gidebiliyorum ne de derdimi kimseye anlatabiliyorum.yas oldu 25.kaynana baskı yapıp duruyor.1 buçuk yıl oldu evleneli.cok mutsuzum.kazakistandayim hala.
anladim cnm. insallah guzel haber aliriz sendende ;)

varıkosel cnm cıft taraflı... bırı btmeden brı baslıyo vardr bndada bı hayır belkı bebegn vesılesı olacaktr
cnm benim esimde 25 gun once oldu varikoselden. cok sinir bozucu yuruyemio lülülü yuruyordu :D allah sifasini versin bizede bebeklerimizi versin insallah

amın
cnm benim esimde 25 gun once oldu varikoselden. cok sinir bozucu yuruyemio lülülü yuruyordu :KK70: allah sifasini versin bizede bebeklerimizi versin insallah

cnm. cıft taraflımydı yatrdılarmı bı gece. kac gnde ıse basladı braz bılgılendrrmsn benııı

et cnm cocugu olanlarnda bska sıkntısı var kocadan anneden babadan paradan hzurdan.. herkesn ımthanı farklıı

amın

cnm. cıft taraflımydı yatrdılarmı bı gece. kac gnde ıse basladı braz bılgılendrrmsn benııı
canim bizim tek tarafliydi ozellerde 6 saat falan yatirip cikariolarmis nettedr oyle yazio. esim universitede oldu 1 gece yatti. zaten kalkamio 1 gun. nette arastirdiklarima gore 3 cm falan aciolar yaziordu bizim nerde 8 9 cnm acmislar. boyle baglamislar her yerini :( 8 gun dikislerde yuruyemedi 1 ay falan iliski onermiolar aslinda ama biz durmadik :D iliskiyide dikislerden dolayi onermiolat yoksa alakasi yok. ha bu arada bize demedilet ameliyatran sonra degisik bi ismi var ic camasiri aliosun medicallerde satiliyor 2 hafta giyiyor su toplamasin diye hidrosel olabiliyormus yani ama oda yuzde 1. onun disinda kolay bi ameliyat yani. baska kafana takilan olursa sor canm

canim bizim tek tarafliydi ozellerde 6 saat falan yatirip cikariolarmis nettedr oyle yazio. esim universitede oldu 1 gece yatti. zaten kalkamio 1 gun. nette arastirdiklarima gore 3 cm falan aciolar yaziordu bizim nerde 8 9 cnm acmislar. boyle baglamislar her yerini :KK43: 8 gun dikislerde yuruyemedi 1 ay falan iliski onermiolar aslinda ama biz durmadik :KK70: iliskiyide dikislerden dolayi onermiolat yoksa alakasi yok. ha bu arada bize demedilet ameliyatran sonra degisik bi ismi var ic camasiri aliosun medicallerde satiliyor 2 hafta giyiyor su toplamasin diye hidrosel olabiliyormus yani ama oda yuzde 1. onun disinda kolay bi ameliyat yani. baska kafana takilan olursa sor canm

sagl cnmm o dedgn camasır sıkı bı camasr sanırım okmstum adnı bılmıyormda.. hayrlısı cnm saglıgına kavssnda tedavı baslamtsık bıdakı ayda devam etmeyız ıyılesmezse ama o zamana ıyılesr sanırım 3 hafta snraya falan denk gelıyo bıdakı adet zamanm kısmet bakalm..

sagl cnmm o dedgn camasır sıkı bı camasr sanırım okmstum adnı bılmıyormda.. hayrlısı cnm saglıgına kavssnda tedavı baslamtsık bıdakı ayda devam etmeyız ıyılesmezse ama o zamana ıyılesr sanırım 3 hafta snraya falan denk gelıyo bıdakı adet zamanm kısmet bakalm..
cnm ismi suspansiyon muydu neydi. eve sıkı. uyilesir mrknetme tam 10 gunde bisiyi kalmadi ama yaralari agriyor tabi. Gecmis olsun simdiden canm insallah hemen atlatirsiniz.

canim bizim tek tarafliydi ozellerde 6 saat falan yatirip cikariolarmis nettedr oyle yazio. esim universitede oldu 1 gece yatti. zaten kalkamio 1 gun. nette arastirdiklarima gore 3 cm falan aciolar yaziordu bizim nerde 8 9 cnm acmislar. boyle baglamislar her yerini :KK43: 8 gun dikislerde yuruyemedi 1 ay falan iliski onermiolar aslinda ama biz durmadik :KK70: iliskiyide dikislerden dolayi onermiolat yoksa alakasi yok. ha bu arada bize demedilet ameliyatran sonra degisik bi ismi var ic camasiri aliosun medicallerde satiliyor 2 hafta giyiyor su toplamasin diye hidrosel olabiliyormus yani ama oda yuzde 1. onun disinda kolay bi ameliyat yani. baska kafana takilan olursa sor c
cnm ismi suspansiyon muydu neydi. eve sıkı. uyilesir mrknetme tam 10 gunde bisiyi kalmadi ama yaralari agriyor tabi. Gecmis olsun simdiden canm insallah hemen atlatirsiniz.

ınsallah cnm hayrlısıyla olsnda bı snrasına bakarz duruma gore artık... once saglık...

Peki canım bu testi yaptırmak isterken ne testi dicezo_O
Canim trombofoli testi diye geciyo hematoloji bolumunde yaptirmistim.kan hastaliklariyla ilgilenen bolum.ayni zamanda ailesinde 1.dereceden yakinlarinda kalp rahatsizliklari felc gibi hastaliklar olanlarada bakiliyo.damarlardan gecen kan normal seyrinde ilerlemedigi icin biyerde donuyo bunada pihtilasma deniyo damari tikiyo.herkez yaparmi bilemiyorum ama iki arkadasim gebelige hazirlikta gitti ozelde yaptirdi birinde cikti tabikide herkezde olcak diye birsey yok.ilk bebegini normal dogurmus sonradan pihtilasma olan tedaviyle gebe kalan bile var.genetik bir rahatsizlik olarak geciyor.

Minesuu Minesuu canim gozle gorunur bir rahatsizlikmi o yoksa agri sikayetiylemi cikti bu rahatsizlik bi esimi kontrol edeyim

Canim trombofoli testi diye geciyo hematoloji bolumunde yaptirmistim.kan hastaliklariyla ilgilenen bolum.ayni zamanda ailesinde 1.dereceden yakinlarinda kalp rahatsizliklari felc gibi hastaliklar olanlarada bakiliyo.damarlardan gecen kan normal seyrinde ilerlemedigi icin biyerde donuyo bunada pihtilasma deniyo damari tikiyo.herkez yaparmi bilemiyorum ama iki arkadasim gebelige hazirlikta gitti ozelde yaptirdi birinde cikti tabikide herkezde olcak diye birsey yok.ilk bebegini normal dogurmus sonradan pihtilasma olan tedaviyle gebe kalan bile var.genetik bir rahatsizlik olarak geciyor.
Çok sağol canım sansimi denicem belki yaptirabilirim:KK52:

Wayy kuzum inşallah ya gecen nasil bianda oldu insallah buay sende hamiş kalicaksin..zaten ameliyattan oturu senin 3 ay icinde sansin cok yuksek seieda seieda ve senden umutluyum bende ;) insallah Rabbim saglikla versin kuzulari :) pihtilasmayi demissin ya cok aklina takiliyorsa ozeller yapiyor testi ama..illa dusuk yapmana gerek yok .

Kuzım iyi dileklerin için saol inşallah bu ayda bizim ce hepimizin yuzu guler

Minesuu Minesuu canim gozle gorunur bir rahatsizlikmi o yoksa agri sikayetiylemi cikti bu rahatsizlik bi esimi kontrol edeyim
:KK70: canim agri olanda oluyormus ilerleyen safalarda. esimde cok az agri oluyordu ama agridan dolayi gitmedik. mayista korunmayi birakinca herseyimize baktiralim diye gitmistik orda cikti cnm.

Back