• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Hamile kaldigimiz yil olsun ugur getisin :)))))))

Sevgili Annesiym Annesiym yasadiklarini anlatman, bu duygulara hislere hasret duyan anne adaylarini biraz duygulandirabilir.sen tabiki o niyette değilsin arkadasim biliyorum,ben hatirlatayim dedim canim.yanlis anlama emi

kızlar hep kafama takılıyor aslında bu ay 8 şubattı bat ım ama ben biraz gergin günler geçirdim ve çok erken oldum ayın 3de leke geldi 5-6 şubattada cuma cumartesi simsiyah bir kanama başladı pazar gecesi bitti ve siyah olarak bitti hiç kırmızı renk görmedim
acaba olabilirmi diye düşünüyorum , dr bu ay klomen falan vermedi boş bırak istersen d.kontrol hapı kullan bir ay sonra tekrar gel dedi,
onada sormak istemiyroum delirmiş bu kız demesin diye ama bir yandanda merak ediyorum.
olabilirmi acaba

canım benımde sasırmamın nedenı cok kırmızı degıl ama pembe de degıl ılk defa boyle oluyor benım adetlerım duzenlı olur gununde saatınde gelır dun sabah olmam gerekıyrdu gece kırmızı oldu test yapmayı dusunuyorum insallah vardır
İnşallah canım Allah herkesin qönlüne qöre versin ne zaman yapcaksın?

Sevgili Annesiym Annesiym yasadiklarini anlatman, bu duygulara hislere hasret duyan anne adaylarini biraz duygulandirabilir.sen tabiki o niyette değilsin arkadasim biliyorum,ben hatirlatayim dedim canim.yanlis anlama emi
Anlamadım tatlım yaşadıklarını anlatman derken sizi hislendircek ne yazdım acaba anlayamadım açıkça yazarsan ne demek istediqini bende sana ona qöre cvp veririm?

Minesuu Minesuu topiğin hayırlı olsun canım İnşAllah tezz zamanda bütün bacılar hamile kalır hayırlısıyla :KK68:bizler de yazabilirmiyiz acaba bu topige müsade varmı:KK33: Bu arada bişey dikkatimi çekti:KK8: topik biraz hareketli bacılar gergin hayırdır İnşAllah :KK51:

Bebiş iyi heralde kuzum büyüyo bide küçük anneyi üzüyo mide bulantılarım başladı arada qeliyo çıkaramıyorumda mahvediyo beni tabi en önemlisi saqlıklı hayırlı olsunda razıyım napalım idare etcez artık:))
Rabbim tez zamanda size de nasip eder de mide bulantıları başlar İnşallaahhh :)
Bundan bahsetmiştim.ben bi hassasiyet yaşamıyorum henüz. Kendim için birşey demedim,diğer arkadaşları düşündüğüm için dedim.

inşallah canm uğurlu gelir biter hasretimiz bizimde yeni topikten tek ricam bebeği olan var yıllarca deneyip olamayan var mümkünse hamile kaldıklarında şikayetlerini rahatsızlıklarını burda dile getrmesinler keşke bebeğimiz olsada sürekli midem bulansa neyse herkesten biraz anlayış ve düşünce bekliyorum...
Arkadaslarim bastan sona okuyup bu ricayi gormediniz mi yani? :))

Bundan bahsetmiştim.ben bi hassasiyet yaşamıyorum henüz. Kendim için birşey demedim,diğer arkadaşları düşündüğüm için dedim.
Canım kusura bakmada qereksiz bi yorum yapmıssın bak başından oku istersen seida sordu nasılsın bebiş iyimi diye ben ona anlattım şuanki durumumu ben kimseyi hislendircek bişe yazmadım yazmamda bende yaşadım bu durumu daha iki qünlük hamileyim diye sizi anlamaktan çıkmadım Allaha şükür ben herkesi anlıyorm ona qörede yazıyorum kimseyi hislendircek üzcek bişe yazdıqımıda düşünmüyorum eqer hislenen üzülen varsa lütfen yazsın ben özür dilemesinide bilirim ama durduk yere senin böyle bişe yazmanı anlayamadım hemde kendin diyosun benlik bişe yok diye burda benim hamile olmadıqım zamanlarda biz hamile arkadaşlarımızn içinde bulunduqu durumu merak eder kendimiz sorardık bizim qrubumuz hamile olup olmayan herkesten yorum qeliyodu hiç böyle bişe düşünmedikte yaşamadıkta bu yorumun beni üzdü qerçekten neyse ben qenede hislenen Arkadaşlardan özür dilerim Rabbim hepinize nasip etsin İnşallah tez zamanda

Minesuu Minesuu topiğin hayırlı olsun canım İnşAllah tezz zamanda bütün bacılar hamile kalır hayırlısıyla :KK68:bizler de yazabilirmiyiz acaba bu topige müsade varmı:KK33: Bu arada bişey dikkatimi çekti:KK8: topik biraz hareketli bacılar gergin hayırdır İnşAllah :KK51:
ayyy tabiki hepimize actimmm bu topigi sjzde 2016 annesisiniz hepimizz yzalim birakmasin kimse kimseyi. hepimize ugur getirsn ALLAHIMMM

merrr merrr Annesiym Annesiym bu topigin en eskilerinden duygularini tabiki anlatcak biz sorariz hep. bunuda kimse yanlis anlamaz. simdi okudum msjini bana da tuhaf geldi acikcasi. burasi herkese acik. herkes tum duygularini paylasabilir

merrr merrr Annesiym Annesiym bu topigin en eskilerinden duygularini tabiki anlatcak biz sorariz hep. bunuda kimse yanlis anlamaz. simdi okudum msjini bana da tuhaf geldi acikcasi. burasi herkese acik. herkes tum duygularini paylasabilir
Saol bacım ama hislenenler varmış demekki qerçekten çok üzüldüm ben kimseyi hislendircek üzcek bişe yapmam heleki bu konuda aslaaa

Back