• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Hamile kaldigimiz yil olsun ugur getisin :)))))))

Bende qayet iyi anladım onu ama hem benlik bişe yok diyip hem yazmasını anlayamadım kim hislendiyse o yazsın
Vallahi seni üzmek gibi bi niyetim yoktu.aslinda seieda seieda falan üzülmesin diye yazmistim.obur konu kapandi bu tarz yorumlar arkasından.tek hatam sana o soruyu şeydanin sormuş olmasini kacirmam.kimi uzduysem özür dilerim.burasi babamin çiftliği değil kim isterse tabiki yorum yapar.kendini bana anlatmana gerek yok.acikcasi çokta ilgilenmiyorum.sadece ortak olmak için burdayim ben.hakket acik karisti ortalik :KK53: ortaya kendimi atmasaydim keşke.neyse...oldu artik napalim...

Hayır qörmedim qörsemde orda benim durumumu halimi soran birine ben qene içinde olduqum durumu yazardım @Seida yorumumdan rahatsız olduysan belirt cnm?

Kız sen bizim canımızsn ne rahatszlğ ben dun mine çk kotyd topiktede sürekli bebek muhabbeti donunce biraz duşnceli olalm yazdm olurmu ole Allah herkese çifter çifter versin ne haddime sadece ben minemi duşndm tobeee kıyamm ben sana :)

Kız sen bizim canımızsn ne rahatszlğ ben dun mine çk kotyd topiktede sürekli bebek muhabbeti donunce biraz duşnceli olalm yazdm olurmu ole Allah herkese çifter çifter versin ne haddime sadece ben minemi duşndm tobeee kıyamm ben sana :)
Biliyorum canım senin rahatsız olmicanı arkadaşa belirtmek için bilerek seni etiketledim sizi hislendirdiqimi düşündüqü için ben mineyle 7\24 konuşuyorm sizinde hislenmicenizi biliyorum saol kuzum sizde benim canımsınız hepinizi çok seviyorum dualarımda her zaman sizinle :15:

kzlarr bse sorcamm bugun dusuk yaptysam dktr anlrmı yarn kontrole gtcem

neyseeee benim canim skkn bana moral verin ne olck benim halim diyin hele. benim.idrar dogusta hcg li cikti anam vay basima gelenler :KK70:

anlar canim rahim kalinligindan v.s sen nerden cikardin dusuk yaptigini varmiydi bebis allah korusun cnm benim

cnm bugun asılamadn snra 15. gnm sabh adet oldm. 11. gn kan vermstm 1.1 cıkmstı.. bugn sabh grm bsladı adet oldm ve 10 gbı grm arttı ve tuvalete gttm parca geldı ıkı tane kucuk parmagm gbı uzunca.. peceteyle ovaladm kan pıhtsmı dıye daglmadı.. su anda suya koydm daglmadı tavk etı gbı yumusak.. anlamadm ılk defa basıma geldııı... o yuzdn sordm doktr bılrmı dıye

adetımın bugun ıkıncı gunu hala pet hıc batmamıs tuvalette kırmızı gelıyor pedıme gelmemıs hıc normalde ıkıncı gunumde kac tane oet degıstırmem lazımdı bu kez cok farklı
Canim bence bi gebelik testi yap cikar zaten gebeysen

cnm bugun asılamadn snra 15. gnm sabh adet oldm. 11. gn kan vermstm 1.1 cıkmstı.. bugn sabh grm bsladı adet oldm ve 10 gbı grm arttı ve tuvalete gttm parca geldı ıkı tane kucuk parmagm gbı uzunca.. peceteyle ovaladm kan pıhtsmı dıye daglmadı.. su anda suya koydm daglmadı tavk etı gbı yumusak.. anlamadm ılk defa basıma geldııı... o yuzdn sordm doktr bılrmı dıye
ah cnm benim kiyamam yaaa :( ar sanirim pek bilmiorm bu konulari cunku :(

Kuzum bende dusuk yaptiktan sonra pihtilasma oldugunu ogrendim ve ondan once adetlerim hep pihtili senin dedigin gibi gelirdi.hatta bir keresinde bir yuvarlak zar gibi bisey dusurdum simdi diyorum ne deliymisim keske atmayip ozamandan dr gostetseydim korkup attim.ama birde derlerki icerde kist varsa adetle sokulup disari cikar pihti seklinde..hep boyle parcalimi oluyor adetlerin birde ben dusuk yaptigimda bildigin kucuk parmagin kalinliginda afedersin ciger parcasi gibi (dr boyle tarifliyor) gibi geldi..bunun disindakiler normal kanama demisti drum.coraspirin aldigimdan beri pihti mihti gelmiyor..insallah gebelik degildir

Kuzum bende dusuk yaptiktan sonra pihtilasma oldugunu ogrendim ve ondan once adetlerim hep pihtili senin dedigin gibi gelirdi.hatta bir keresinde bir yuvarlak zar gibi bisey dusurdum simdi diyorum ne deliymisim keske atmayip ozamandan dr gostetseydim korkup attim.ama birde derlerki icerde kist varsa adetle sokulup disari cikar pihti seklinde..hep boyle parcalimi oluyor adetlerin birde ben dusuk yaptigimda bildigin kucuk parmagin kalinliginda afedersin ciger parcasi gibi (dr boyle tarifliyor) gibi geldi..bunun disindakiler normal kanama demisti drum.coraspirin aldigimdan beri pihti mihti gelmiyor..insallah gebelik degildir

ınsallah cnm ya.nrmaldede tırnk ucum kadr gelrdı ama bu kadr buyuk ve et gbı gelmezdı oda rahm duvarnn kalntıları oluyo sanırım. bu ay ılk asılamamdı ve bu buyuktu kucuk parmgm kadr uzunlugu 2 tane yıkdmda daglp gtmedıı tavk etı gbydı yumusakk ve rengıde ole oldu yıkayncaa.......offoff neler grcem dha ya allahm beternden korusun

cnm benim adetlerim hep pihtili oluo damar gibi bende kan pihtilasmasi olabikirmi yoksa herkestemi pihtili.oluro_O

Kızlar bu tipik hepimize hayırlı ugurlu olsun.Rabbim hepimize hepimize kısa zamanda hayirlisiyla nasip etsin.@minesuu ben senden hala umitliyim.karistirmis olabilirler sonuçları.pazar günü yine yap derim.benim bat 15i

Back