Walla canim bu aydan umutluydum ama malesef yine geldi benimkiler..adetim duzenli yimirtslarim oluyo beyim iyi ovuyu yakaliyorum firina veremiyorum ona cok dertleniyorum.kan degerlerim iyi ya yuce mevlam hayirlisiyla bivereydi aklim cook karisik..hayirlisi kuzum iyiki siz varsiniz walla..
yok cnm ya adet sancilarim bugun basladi eli kulginda kirmizilr kapidaKızlar bu tipik hepimize hayırlı ugurlu olsun.Rabbim hepimize hepimize kısa zamanda hayirlisiyla nasip etsin.@minesuu ben senden hala umitliyim.karistirmis olabilirler sonuçları.pazar günü yine yap derim.benim bat 15i
bu ayda senleWalla canim bu aydan umutluydum ama malesef yine geldi benimkiler..adetim duzenli yimirtslarim oluyo beyim iyi ovuyu yakaliyorum firina veremiyorum ona cok dertleniyorum.kan degerlerim iyi ya yuce mevlam hayirlisiyla bivereydi aklim cook karisik..hayirlisi kuzum iyiki siz varsiniz walla..rabbim hayirlisiyla versin insallah bekletmesin aratmasin daha fazla..sen nasilsin dagildin tabi ama toplicaz beraberce..
Anlar canim zaten vajinal bakar.rahim kalinligindan inceliginde atmadiysan fotosunuda cek gosterirsindoktr ultrasnla bakckya anlarmkı acaba yarn anlatsam
nyse cnm hayrlısı atk bn nrmal kontrolume gıdıymde bı sıkntı ckmaz ınsallah. buda allahtan..
yok pazartesi yapacam test.ama nedense hiç kendimi hamile hissetmiyorum.bu duuma alışmam gerekiyor.ne doktora gidebiliyorum ne de derdimi kimseye anlatabiliyorum.yas oldu 25.kaynana baskı yapıp duruyor.1 buçuk yıl oldu evleneli.cok mutsuzum.kazakistandayim hala.yok cnm ya adet sancilarim bugun basladi eli kulginda kirmizilr kapidainsallah sen hamilesindir cnm benim test yaptin mi ??
Wayy kuzum inşallah ya gecen nasil bianda oldu insallah buay sende hamiş kalicaksin..zaten ameliyattan oturu senin 3 ay icinde sansin cok yuksekbu ayda senleseieda acicak acilisi gibi geliyor bana canim :)) insallah oylede olck cnm. ben dagildim ama toparlandim bakalim simdilik :))
Canım üzülme yasinda ne var kız daha millet 40 dan sonra yapiyo kaynananida takma kafana ona mi yapcan çocuğu doktora git bende senin gibi gidemedim baktım olacak gibi değil bi kere gittim sonrasi çok kolay geldi inan banayok pazartesi yapacam test.ama nedense hiç kendimi hamile hissetmiyorum.bu duuma alışmam gerekiyor.ne doktora gidebiliyorum ne de derdimi kimseye anlatabiliyorum.yas oldu 25.kaynana baskı yapıp duruyor.1 buçuk yıl oldu evleneli.cok mutsuzum.kazakistandayim hala.
Kuzum korkma duşuk değil duşuk ole olmaz o parça rahim duvarı yıkıldktan sonra geliyo bende her ay olur duşuk yapan biri olaraktan bu olay duşuk değil derm ve sadece adet yoğunluğun değişmiş galiba havalardan bu ay çoğumuz geciktk kuzım içini ferah tut jem testn ne gatif mkmş ole olsa daha yüksek çıkardı
Canım pihtilasma gebelige engel mi yoksa gebelikte disukmu yapiyoWayy kuzum inşallah ya gecen nasil bianda oldu insallah buay sende hamiş kalicaksin..zaten ameliyattan oturu senin 3 ay icinde sansin cok yuksekseieda ve senden umutluyum bende insallah Rabbim saglikla versin kuzulari :) pihtilasmayi demissin ya cok aklina takiliyorsa ozeller yapiyor testi ama..illa dusuk yapmana gerek yok .
Anlar canim zaten vajinal bakar.rahim kalinligindan inceliginde atmadiysan fotosunuda cek gosterirsin
haklısın cnm hıc dusuk yapmadm dogmda yapmadm bılemıyo ınsan ıste akılda kalmıyo hastaneye gt gell.. yarn bı gornyum dktra bakalm kıst faln yoktr ınsllah bu ay ara verceztedavıye esm pazartesı amelıyat olck. allah hepmzn yardmcısıolsun ck zorr hastane ıslerrrii
böyle konularda insan ister istemez üzülüyor çok duygusal biriyim zaten.doktordan korkmuyorum.kazakostanda yasiyorum burda hastaneye bi kere gittim odada derdimi anlatamadim.kimse ilgilenmedi.dusun labarotuvarda hcg testi bile yapilamiyormus.ahh turkiyem...Canım üzülme yasinda ne var kız daha millet 40 dan sonra yapiyo kaynananida takma kafana ona mi yapcan çocuğu doktora git bende senin gibi gidemedim baktım olacak gibi değil bi kere gittim sonrasi çok kolay geldi inan bana
Evet cnn hastane zoor İnşaAllah temiz cikar sonuçların eşin ne ameliyatı olacak özel degilsehaklısın cnm hıc dusuk yapmadm dogmda yapmadm bılemıyo ınsan ıste akılda kalmıyo hastaneye gt gell.. yarn bı gornyum dktra bakalm kıst faln yoktr ınsllah bu ay ara verceztedavıye esm pazartesı amelıyat olck. allah hepmzn yardmcısıolsun ck zorr hastane ıslerrrii
Evet cnn hastane zoor İnşaAllah temiz cikar sonuçların eşin ne ameliyatı olacak özel degilse
Kuzum ya İnşaAllah en kısa zamanda melegine kavusursunböyle konularda insan ister istemez üzülüyor çok duygusal biriyim zaten.doktordan korkmuyorum.kazakostanda yasiyorum burda hastaneye bi kere gittim odada derdimi anlatamadim.kimse ilgilenmedi.dusun labarotuvarda hcg testi bile yapilamiyormus.ahh turkiyem...
Tatlim birde benim anlattigim 8+larda oldu yani 2. Aydi seninki muhtemelen icerdeki biriken pihtilardir.Allah insallah sanada kisa zamanda hayirlisiyla nasip etsin canimattm cnm kafam agrıdı bakmaktan aratrmaktan attm en sonndaa anlasa anlar zatn dedgn gbı alttan kontrol etck zaten. hayrlıı bakalm allah bternden korusun
Tatlim birde benim anlattigim 8+larda oldu yani 2. Aydi seninki muhtemelen icerdeki biriken pihtilardir.Allah insallah sanada kisa zamanda hayirlisiyla nasip etsin canim
Geçmiş olsun canım dediğin gibi herşey vesile ile belki ameliyat sonrasi alcan mujdenivarıkosel cnm cıft taraflı... bırı btmeden brı baslıyo vardr bndada bı hayır belkı bebegn vesılesı olacaktr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?