• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Hamile kaldigimiz yil olsun ugur getisin :)))))))

merrr merrr en yakın bat senin mi tatlım? Bişi kalmamış belki açılışı sen yaparsın hadi hayırlısı inşallah[
canım benim bat 10 subattı yanı dun ama olmadı sadece dun gece tuvalette kırmızı farkettım ama iç çamasırıma bulasmamıs sonra pet koydum bu sabah baktım hıc bısey yok yıne aynı sekılde tuvalette kırmızı geldı normal sekılde adet olmuyorum su an sızce bu nedır

Canım Minesuu Minesuu yeni topigin sana uğur getirsin inşallah. Hep dualarimdasin. Allah im hakkıyla isteyen herkese nasip etsin inşallah. Ben daha yazmicam ama seni takip edicem ;) bu ay inşallah ameliyattan sonra ki ay olduğu için hayırlı haberler alırsın umarım kuzum.

Benim normal dongume gore bir hafta var bat a ama gecikmeli dongu olursa yine Allah bilir kac gun var. Tabii INSALLAH 9-10 ay vardir en yakin bat larimiza :KK37: tabii ki saglikli gebelik sebepli, yoksa regli de aratmasin Allahım.. orkid paketleriyle de boyle konusuyorum, size uzuuuun zaman ihtiyacim olmasa keske diye.

slm kizceler :KK19: test mest yapmadim elimde kalmadi ccunku :D bar 13 subat yada 14 subat ama kan testinden sonra umutlar marta kaldi Allahim.kimseyi bekletmesin. zaten yeni topik actim yakinda herkes dokulur hamileyim diye :D ben gene kalirim ve yeni topik acarim.ordada herkse hamile kalir :D sansd kader :))))

slm kizceler :KK19: test mest yapmadim elimde kalmadi ccunku :KK70: bar 13 subat yada 14 subat ama kan testinden sonra umutlar marta kaldi Allahim.kimseyi bekletmesin. zaten yeni topik actim yakinda herkes dokulur hamileyim diye :KK70: ben gene kalirim ve yeni topik acarim.ordada herkse hamile kalir :KK70: sansd kader :))))

Bugun yapcam bat 16 Şubat

Canım Minesuu Minesuu yeni topigin sana uğur getirsin inşallah. Hep dualarimdasin. Allah im hakkıyla isteyen herkese nasip etsin inşallah. Ben daha yazmicam ama seni takip edicem :KK66: bu ay inşallah ameliyattan sonra ki ay olduğu için hayırlı haberler alırsın umarım kuzum.
minesucum, yeni topiğin uğur getirsin sana inşallah ..Allah isteyen herkese hayırlısını versin. Bende bir daha yazmıcam , seni takip ederim aynı şekilde. bu ay olucaktır,hiç canını sıkma sen ikizlerin gelir en yakın zamanda inşallah

benim de bat 25 Şubat... herkes Mart ayını yazmış ama ben Şubat yazsam olur mu ki :KK51:

kızlar merhaba ben sizleri hep takip ettim simdi yazmak nasip oldu. bende 9 aylık evliyim 7 aydır bebek istiyorum hala olmadı ama dün adet günümdü ve olmadı gece tuvalete gittigimde farkettim kırmızıyı ama iç çamasırıma hıc bi yere bulasmadı adet oldugumu dusundum pet koydum ama hala bişey yok sadece tuvalete gıttıgımde kırmızı gelıyor az az bu nedir ya hıc böyle olmazdı bugun ikinci günüm hala normal adet gıbı gelmıyor kafam cok karısık... bilgisi olan var mıı

Meraba kızlaar yeni topik hepinize uqurlu qelirde bu ay hepiniz hamilelik haberini patlatırsınız İnşallaah :)
Minesuu Minesuu bacım topik uğurlu qelirr İnşallah hayırlı olsun bebişim topik duanı ederek açaydın :D

Meraba kızlaar yeni topik hepinize uqurlu qelirde bu ay hepiniz hamilelik haberini patlatırsınız İnşallaah :)
Minesuu Minesuu bacım topik uğurlu qelirr İnşallah hayırlı olsun bebişim topik duanı ederek açaydın :KK70:

kuzumm benm nasıl bebiş iymisin sen rahatmısın :)

Back