- 18 Ocak 2012
- 8.284
- 3.937
- 448
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende tüp bebek transferim var ay sonuna dogru inşallah onu beklıyorum
Yook canım.beraber birbirimizden öğrenicez herşeyi.regl 2.günü hastaneye gidiyorsun muayne olup ilaçlarını alıyorsun.15-17 gün iğne yapıyorsun göbekten.2 günde bir kontrolun oluyor vajınal muayne ile yumurta gelişimi kontrol ediliyor.yumurtalar yeterli büyüklüğe ulaşinca gün veriliyor amestezi ile yumurtalar toplanıyor.döllenme oldıgunda 3-5 gün sonra transferin oluyor.oda aynı vajınal muayne gibi yapılıyor 12 gün sonrada gebelık testiTüp bebek nasıl oluyor acaba canınız yanıyor mu birde neden yapılıyor yani problemin ne olması lazım.. Kusura bakmayın cevaplamak zorunda degilsinz
Günaydın canimmmm topigimiz uğurlu ve bebisli gelcek İnşaAllahgünaydın kızlar bat 4 mart benm hayırlı uğurlu olsun topikkiniz :)
inşallah canm uğurlu gelir biter hasretimiz bizimde yeni topikten tek ricam bebeği olan var yıllarca deneyip olamayan var mümkünse hamile kaldıklarında şikayetlerini rahatsızlıklarını burda dile getrmesinler keşke bebeğimiz olsada sürekli midem bulansa neyse herkesten biraz anlayış ve düşünce bekliyorum...tabi ki herkes ama önce siz kalın istiyorum en eski sizsiniz biz arkanızdan gelelim seieda
Yook canım.beraber birbirimizden öğrenicez herşeyi.regl 2.günü hastaneye gidiyorsun muayne olup ilaçlarını alıyorsun.15-17 gün iğne yapıyorsun göbekten.2 günde bir kontrolun oluyor vajınal muayne ile yumurta gelişimi kontrol ediliyor.yumurtalar yeterli büyüklüğe ulaşinca gün veriliyor amestezi ile yumurtalar toplanıyor.döllenme oldıgunda 3-5 gün sonra transferin oluyor.oda aynı vajınal muayne gibi yapılıyor 12 gün sonrada gebelık testi
Bizde eşimin sperm sayısı az,bende ğolıkıstık overim
inşallah canm uğurlu gelir biter hasretimiz bizimde yeni topikten tek ricam bebeği olan var yıllarca deneyip olamayan var mümkünse hamile kaldıklarında şikayetlerini rahatsızlıklarını burda dile getrmesinler keşke bebeğimiz olsada sürekli midem bulansa neyse herkesten biraz anlayış ve düşünce bekliyorum...
Hic gulecem yoktu bebek hasteti neleri soyletiyorallah herkezin gonlune gore versin
Bakalım açılışı kim yapacak en yakın bat kimin kızlar???
Niye kalamayacakmis gibi gelsin canim.baştan boyle yaklaşma dur bakalim.hemen karalar bağlamaBnde bu ay olmazsa önümüz deki ay oda olmassa bu yil icinde hamile kalmak istiorum ama sanki hiç kalamiycakmisim gibi geliyo
Daha önceki adetlerinizin baslangici bu şekilde miydi?yerleşme kanamasidir inşaallah...kızlar merhaba ben sizleri hep takip ettim simdi yazmak nasip oldu. bende 9 aylık evliyim 7 aydır bebek istiyorum hala olmadı ama dün adet günümdü ve olmadı gece tuvalete gittigimde farkettim kırmızıyı ama iç çamasırıma hıc bi yere bulasmadı adet oldugumu dusundum pet koydum ama hala bişey yok sadece tuvalete gıttıgımde kırmızı gelıyor az az bu nedir ya hıc böyle olmazdı bugun ikinci günüm hala normal adet gıbı gelmıyor kafam cok karısık...