- 9 Şubat 2016
- 348
- 328
- 18
- 32
merrr en yakın bat senin mi tatlım? Bişi kalmamış belki açılışı sen yaparsın hadi hayırlısı inşallah[
canım benim bat 10 subattı yanı dun ama olmadı sadece dun gece tuvalette kırmızı farkettım ama iç çamasırıma bulasmamıs sonra pet koydum bu sabah baktım hıc bısey yok yıne aynı sekılde tuvalette kırmızı geldı normal sekılde adet olmuyorum su an sızce bu nedır
Galiba benim.çok takip edemedim gerçi.inşaallah canimm.merrr en yakın bat senin mi tatlım? Bişi kalmamış belki açılışı sen yaparsın hadi hayırlısı inşallah
basligin neresi komikkk bence sen cok komiksinnBasliktan dolayi neden olcak alayci olarak gulmedim yani komikti sadecee
eh hiç olmuyor değil ama cok acı yok.ederim herkese benim bir evladım var allah olmayan birine nasip etsin öncelıkle sonra banaAnladım canım acı falan olmuyor yani.. İnşallah tutar canım dua edelim birbirimize
Allah askina isine bak ne uzatiyosun gulduysemde sonunda ne yazdigimida gordünbasligin neresi komikkk bence sen cok komiksinn
basligin neresi komikkk bence sen cok komiksinn
slm kizcelertest mest yapmadim elimde kalmadi ccunku bar 13 subat yada 14 subat ama kan testinden sonra umutlar marta kaldi Allahim.kimseyi bekletmesin. zaten yeni topik actim yakinda herkes dokulur hamileyim diye ben gene kalirim ve yeni topik acarim.ordada herkse hamile kalir sansd kader :))))
Allah askina isine bak ne uzatiyosun gulduysemde sonunda ne yazdigimida gordün
minesucum, yeni topiğin uğur getirsin sana inşallah ..Allah isteyen herkese hayırlısını versin. Bende bir daha yazmıcam , seni takip ederim aynı şekilde. bu ay olucaktır,hiç canını sıkma sen ikizlerin gelir en yakın zamanda inşallahCanımMinesuu yeni topigin sana uğur getirsin inşallah. Hep dualarimdasin. Allah im hakkıyla isteyen herkese nasip etsin inşallah. Ben daha yazmicam ama seni takip edicem bu ay inşallah ameliyattan sonra ki ay olduğu için hayırlı haberler alırsın umarım kuzum.
Selam benim tatliskolarimmm.. bat 5 mart listeyi kim yapiyokiii ..
İnşallah canım benim hepimize ugurlu gelsin hem topik hemde mart :))kuzu peşpeşeyiz hadi inşallah bende 4 mart :)
Meraba kızlaar yeni topik hepinize uqurlu qelirde bu ay hepiniz hamilelik haberini patlatırsınız İnşallaah :)
Minesuu bacım topik uğurlu qelirr İnşallah hayırlı olsun bebişim topik duanı ederek açaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?