- 24 Eylül 2015
- 676
- 265
- 103
Hep bi sorun çıkıyo 1 buçuk yıllık evliyim 21 yaşındayım ama çok güçsüz muş gibi hissediyorumNiye kalamayacakmis gibi gelsin canim.baştan boyle yaklaşma dur bakalim.hemen karalar bağlama
hayır canım simdiye kadar hıc gecikme olmadı hep gununde gelirdi ve normal olurdu 3. gunumde azalmaya baslardı ama bu kez adetım hıc baslamadı sadece tuvalette kırmızı goruyorum peceteye de gelmıyor afedersın ıdrarımı yaparken arkasından gelıyorDaha önceki adetlerinizin baslangici bu şekilde miydi?yerleşme kanamasidir inşaallah...
Hevesleniyorsun biliyorum canim ama boyle güçsüz hissediyorum falan deme yaa. Sen inan hep inan... Umut varsa elinde kimsenin almasina izin vermezsin ama sen kendin veriyosun umutsuz konuşarak.ne kadardir deniyorsunHep bi sorun çıkıyo 1 buçuk yıllık evliyim 21 yaşındayım ama çok güçsüz muş gibi hissediyorum
İlk evlendiğimiz günden beri korunmadik pko var dediler sonra rahimde polip çıktı bu ayın 26 sında onu alacaklar sonra doktorum ilaç tedavisine başlıycakHevesleniyorsun biliyorum canim ama boyle güçsüz hissediyorum falan deme yaa. Sen inan hep inan... Umut varsa elinde kimsenin almasina izin vermezsin ama sen kendin veriyosun umutsuz konuşarak.ne kadardir deniyorsun
Hadi hemen test yap o zamannn.duruma gore de kan testi yaparsinhayır canım simdiye kadar hıc gecikme olmadı hep gununde gelirdi ve normal olurdu 3. gunumde azalmaya baslardı ama bu kez adetım hıc baslamadı sadece tuvalette kırmızı goruyorum peceteye de gelmıyor afedersın ıdrarımı yaparken arkasından gelıyor
artık test yapmaya da cekınıyor ınsan kac aydır husran olunca ayyy ya ne biliyim heyecanlandım ama ya yoksaHadi hemen test yap o zamannn.duruma gore de kan testi yaparsin
Ne kadar zamanda bebeklerimize kavusacagimizi hic bilmiyoruz.Rabbim tez kavustursun herkesi.sabir sinavi var demekki.rahmimiz var Allaha şükür yani umut hep var.bahsettiklerin halledilemeyecek şeyler değil güzelim.daha çok gencsin,olacak bak görürsün.(inşaallah)İlk evlendiğimiz günden beri korunmadik pko var dediler sonra rahimde polip çıktı bu ayın 26 sında onu alacaklar sonra doktorum ilaç tedavisine başlıycak
Tskkr ederm çok güzel moral veriyosunuzNe kadar zamanda bebeklerimize kavusacagimizi hic bilmiyoruz.Rabbim tez kavustursun herkesi.sabir sinavi var demekki.rahmimiz var Allaha şükür yani umut hep var.bahsettiklerin halledilemeyecek şeyler değil güzelim.daha çok gencsin,olacak bak görürsün.(inşaallah)
benim de öyle geliyor ama böyle dusunmemek gerekırmıs canım yaaBnde bu ay olmazsa önümüz deki ay oda olmassa bu yil icinde hamile kalmak istiorum ama sanki hiç kalamiycakmisim gibi geliyo
Ayyy nasil duruyorsunuz anacim yaa.testleri koynuma alip yatcam nerdeyseartık test yapmaya da cekınıyor ınsan kac aydır husran olunca ayyy ya ne biliyim heyecanlandım ama ya yoksa
simdiye kadar bende oyleydım ama hep negatıfle karsılasınca ınsan cekınıyor kızzAyyy nasil duruyorsunuz anacim yaa.testleri koynuma alip yatcam nerdeyse.hadi yap daha fazla vakit kaybetme.negatif cikarsda önümüzdeki maçlar bizi bekler ne edelim
Haklisin ben negatifleri bile hayalet çizgili görüyorum yasimdiye kadar bende oyleydım ama hep negatıfle karsılasınca ınsan cekınıyor kızz
martın 5 inde olacaksın ama sımdıden basladın test yapmaya allah senı var yaHaklisin ben negatifleri bile hayalet çizgili görüyorum ya.bat 5 ama dünden beri basladim test yapmaya.tabi negatif. .güya yapmicaktim tutacaktim kendimi.bundan sonra tutucam.durabilecek miyim acaba
17 şubat yane bebişimmmm.bata beklenen adet tarihi diyolla yeni öğrendim bendemartın 5 inde olacaksın ama sımdıden basladın test yapmaya allah senı var ya
Rabbim inşallah bizede nasip eder o güzel duyguyubenim de öyle geliyor ama böyle dusunmemek gerekırmıs canım yaa
Basliktan dolayi neden olcak alayci olarak gulmedim yani komikti sadeceeNeden güldünüz? Merak ettim
aminnn innsallahhhRabbim inşallah bizede nasip eder o güzel duyguyu
hıımmm anladımm tatlım inşallah ıstedıgın gerceklesır17 şubat yane bebişimmmm.bata beklenen adet tarihi diyolla yeni öğrendim bende
inşallah canm uğurlu gelir biter hasretimiz bizimde yeni topikten tek ricam bebeği olan var yıllarca deneyip olamayan var mümkünse hamile kaldıklarında şikayetlerini rahatsızlıklarını burda dile getrmesinler keşke bebeğimiz olsada sürekli midem bulansa neyse herkesten biraz anlayış ve düşünce bekliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?