hoşgeldin aramıza.bizde öyleyiz beklemek cok zor oluyor gerçekten.ama bu grup çok samimi hep birbirimize destek oluyoruz.sen ne zamandır bekliyorsun?Merhaba hanimlar,
Benim adetim biteli 3-4 gun oldu daha ama sabirsizlikla bekliyorum gebelik testi yapmayi. Burda hamile haberlerini gormek bile heyecanlandiriyor beni. Insallah hayirlisiyla isteyen herkese nasib olur.
Bat 15 martyas 33
hoşgeldin aramıza.bizde öyleyiz beklemek cok zor oluyor gerçekten.ama bu grup çok samimi hep birbirimize destek oluyoruz.sen ne zamandır bekliyorsun?
geçmiş olsun uzuldum.peki test yaptırdn mi neden kaynaklandi dusukler?kan pihtilasmasindan oluyor bazılarında batırdın mi sen?Ben daha once 2 dusuk yasadim. Psikolojik olarak cok yiprandigim icin bikac sene ara vermistik. Simdi 2 aydir falan deniyoruz. Hosbuldum Saolasin, birbirimize destek oldugumuz bir topik olur insallah
geçmiş olsun uzuldum.peki test yaptırdn mi neden kaynaklandi dusukler?kan pihtilasmasindan oluyor bazılarında batırdın mi sen?
Kız geçmiş olsun yok bak kaçırma yumosunu çocuk bu hasta daolur iyilesirde sen çalışmalara devamKızlar benim bugün sabah ovulasyonum gerçekleşti sanırım.ovu testi koyu kırmızıydı sabah hem de sol kasığıma ağrılar girdi bi iki saat kadar.o kadar zor bi çocuk büyütüyorum ki çocuk isteğim kaçtı resmen 15 gündür ateş grip bronşit memlekette gitmediğimiz hastane kalmadı.15 gündür neredeyse doktorların kapısında yatıyorum bunaldım resmen üzüntüden tam 7 kilo verdim.diyete başlamıştım gerek kalmadı yani
eşimle bi süre çocuk yapmasak mı diye düşünmeye başladık şaka gibi resmen
Kız geçmiş olsun yok bak kaçırma yumosunu çocuk bu hasta daolur iyilesirde sen çalışmalara devam
benim eşimde yaptırmadı canım yabazen gerçekten hiçbir sorun olmuyor.esinde test yaptı mı canim?al aynı benimkisi.olur okur diyor.hic kafaya takmiyor.daha test yapmadik esime.
11 aydır hiç korunmadık canım evlendiğimizden beri 24 yasım canmKac ay oldu canim niye panikliyosun bide yasin kac
aynı beninşallah hamile kalırlar :) bu ay buhar denedim eğer hamile olmazsa Bi dahaki aya böğürtlen kökü deniyecem.3 ay önce bi aktar amca vermisti.arasirdim bugün biraz çok hamile kalan varmış.resmen alternatif tıp a yoneldimkafayı yemek üzereyim
Günaydın canım ne durumdasin anlat birazGÜNAYDIN KIZLARRR...
olabilir bencekızlar günaydın. BAT a 1 hafta var. Şimdi bende önce pembeli sonra kahverengiye dönen lekelenme tarzı akıntılar başladı iki gündür.. ağrı sancı yok fakat renkli akıntı var. bu gebelik belirtisi olabilir mi diye düşünmekten kendimi alamıyorum. yerleşme kanaması olabilir mi dersiniz? :/
Günaydın canım ne durumdasin anlat biraz
tabi eklemek gerek :)Aa kizlar subat 29 cektigi icin bi gun eklicezmi bat a ya. Mesela benim 3 mart ama 4 mart olarakmi beklemem lazim acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?