• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Hamile kaldigimiz yil olsun ugur getisin :)))))))

Ama test için yine de erken.uc gün sonra eğer gelmezse yine tekrarla.nice insanlar varki hamilelikten on gün sonra pozitifi goruyorlar.umudunu kaybetme canım :) emin ol hamile olacaz :) ama sabretmek gerekiyor.

seieda seieda canım idrar testi ise eğer zaten sanırım senin bat a 6 gün var çık

canım idrar testi ise sıkıntı yok.kırmızıları görene kadar belli olmaz. hem bi günün geçsin o zaman test daha anlamlı olur.
yok cnm en geç 4 çnki 28. gün olurm hep

kızlar bu sut maydonoza bakıorm yapmayın diyo çoğu denemekte istyorumm enfeksyon varsa sıcakta çoğalırmış enfeksyon doktr tavsiyesiyle kaplıcaları öneriyolar

kızlar bu sut maydonoza bakıorm yapmayın diyo çoğu denemekte istyorumm enfeksyon varsa sıcakta çoğalırmış enfeksyon doktr tavsiyesiyle kaplıcaları öneriyolar

ben yapmadım hiç.zaten hastalıklardan dolayı sıfır birliktelik oldu.yumurtlama günlerim de yakın ama sanırım boş geçiricem bi ton ilaç alıyorum zararı olur.umutlar nisana kaldı bende

ben yapmadım hiç.zaten hastalıklardan dolayı sıfır birliktelik oldu.yumurtlama günlerim de yakın ama sanırım boş geçiricem bi ton ilaç alıyorum zararı olur.umutlar nisana kaldı bende

bence dene canım orasını Allah bilir yeterki yumurtadan sonra içme

iyiz canım benm asıl sen nasılsın nasıl gidiyo hamilelik :) bebişin nasıl
İyi gidiyor canım çok şükür..Sadece halsizlik ve bulantım var..Onun dışında bi sorun yok.lekelenmem vardı ya o da geçti çok şükür.boşuna stres yapmışım korkmuşum o kadar..ablam benimde oldu iki ay sürdü demişti.annem bana hamileyken nerdeyse sen doğana kadar oldu lekelenmem demişti de işte ahh benim evhamlarım..İki ayı doldurunca lekelenmem de kesildi çok şükür.benden size tavsiye hayırlısıyla hamile kaldığınızda lekelenmeniz olursa çok stres yapmayın.doktora danışın mutlaka, zaten ilaç veriyor.ama sakın stres yapmayın kendinize..hepinizi çok seviyorum İnşAllah tezz zamanda hayırlısıyla sizin de bebişleriniz olur..Allah ım bu mübarek gün hürmetine çokkk amin...:KK36:

İyi gidiyor canım çok şükür..Sadece halsizlik ve bulantım var..Onun dışında bi sorun yok.lekelenmem vardı ya o da geçti çok şükür.boşuna stres yapmışım korkmuşum o kadar..ablam benimde oldu iki ay sürdü demişti.annem bana hamileyken nerdeyse sen doğana kadar oldu lekelenmem demişti de işte ahh benim evhamlarım..İki ayı doldurunca lekelenmem de kesildi çok şükür.benden size tavsiye hayırlısıyla hamile kaldığınızda lekelenmeniz olursa çok stres yapmayın.doktora danışın mutlaka, zaten ilaç veriyor.ama sakın stres yapmayın kendinize..hepinizi çok seviyorum İnşAllah tezz zamanda hayırlısıyla sizin de bebişleriniz olur..Allah ım bu mübarek gün hürmetine çokkk amin...:KK36:

manşallah kuzumm Allah yardımcın olsun sağlıkla kavuş bebeiğine

sen nekadar vefali ciktin canm yaaa Gerckten duygulandim Allahim evladini sana bagislasin saglikla. bizi birakmadin hep soruyorsun cnm benimm:KK19:
Ahhh canım benim yaa sen de beni duygulandırdın..zaten aşırı duygusalım şu sıralar:KK16:hep aklımdasınız dualarımdasınız hepiniz canım kardeşimsiniz benim..ben en güzel mutluluğumu ilk sizinle paylaştım benimle beraber siz de heyecanlandınız mutlu oldunuz ,sıkıntım olduğunda da burda içimi rahatlattınız iyi ki varsınız..hepinizi çok seviyorum..vee tezz zamanda hayırlısıyla siz de evlat sahibi olun diye dua ediyorum..
duana da canı gönülden aminn canımm sağolasın..sen de yaşa bu mutluluğu tezz zamanda hayırlısıyla:KK36:

kızlar test yaptm negatif :KK43:
Canım ıdrarda cıkmaz daha cok erken yapmıssın hrmen umıtsızlıge kapılma doktorlar ıdrar testı sadece %25 dogru sonuc verdıgını soyluo farka bak hem 15 gunu bulurmus ıdrarın dogru cıkması yumdan sonra

Canım ıdrarda cıkmaz daha cok erken yapmıssın hrmen umıtsızlıge kapılma doktorlar ıdrar testı sadece %25 dogru sonuc verdıgını soyluo farka bak hem 15 gunu bulurmus ıdrarın dogru cıkması yumdan sonra

cnm benm çoğunluk 10.günü çıkıo

cnm benm çoğunluk 10.günü çıkıo
Ama belli olmaz canın sıkma canını hem olmadıysa da dunyanın sonu degıl ya uzulmek stres yapmak yok bak burda bır suru kısıyıx umutla bekleyen ınsallah hepımızın yuzu gulecek hayırlısıyla tez zamanda :))

Ama belli olmaz canın sıkma canını hem olmadıysa da dunyanın sonu degıl ya uzulmek stres yapmak yok bak burda bır suru kısıyıx umutla bekleyen ınsallah hepımızın yuzu gulecek hayırlısıyla tez zamanda :))

ypcak bişiy yok tevekkul ettm ben

kac kisi kaldikk yaaa hamile kalan gitti. hamile kalanda bi ego bi hava anlamadim gitti rabbim bu duruma dusurmesin kimsenin arkadsindan baktirmasin boyle :(

kac kisi kaldikk yaaa hamile kalan gitti. hamile kalanda bi ego bi hava anlamadim gitti rabbim bu duruma dusurmesin kimsenin arkadsindan baktirmasin boyle :KK43:
Amin ınsallah canım bızımde bebıslerımız olcak ınanıom ben hadı moreller duzelsın stres yokkkkkkk yola devam :)

kac kisi kaldikk yaaa hamile kalan gitti. hamile kalanda bi ego bi hava anlamadim gitti rabbim bu duruma dusurmesin kimsenin arkadsindan baktirmasin boyle :KK43:

bakmıcaksın çok dua ettm sana dualrım kabul oldu inanıyorum olcak bu ay bu ay olmadı tez zamanda üzülme sen ilk patikleri benden

Back