• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Hamile kaldigimiz yil olsun ugur getisin :)))))))

Naber kızlar benım adet bugun bıtcek calısmalara baslıycam bakalım bu ay bıxı neler beklio kızzzz Minesuu Minesuu benım bat 19 subattı degıstırdın mı canım

slm kuzumm nasilsin. yavrun nasil oldu iyilesti mi ?

sağol canım o da ben de çok kötüyüz. oğlum çok şükür azcık kendine geldi çok kötüydü bana da kocama da bulaştırdı. çok fena grip bronşit çekiyoruz hep birlikte.o iyi olsun da kendimi düşündüğüm yok. :KK1:
sen nasılsın şekerim?

sağol canım o da ben de çok kötüyüz. oğlum çok şükür azcık kendine geldi çok kötüydü bana da kocama da bulaştırdı. çok fena grip bronşit çekiyoruz hep birlikte.o iyi olsun da kendimi düşündüğüm yok. :KK1:
sen nasılsın şekerim?
ben de iyim cnm napiyim ayni tas ayni hamam. Allah sifasini versin cnm tez zamanda toparlanin insallah

Kızlar hasta olcam galiba gırıltılar arttı bu ayda olmadı :(

günaydın Rabbim cuma hürmetine tüm dualarımızı kabul etsin hayırlı cumalar
günaydın canım amin inşallah
bu mübarek günde şu anda tek istediğim şey içinde bulunduğum durumdan dolayı sağlık. Rabbim hepimize sevdiklerimize sağlık sıhhat versin.

Herkeze hayırlı cumalar kizlar Allah hepimize şifa versin inşallah.versin ki bebeklerimiz olsun.ben de bugun sütlü maydonoz buharına oturdum :) iyi geldiğini hissediyorum çünkü akıntı oldu otururken.bugun birbirimize dua edelim başkasının başkasına yaptığı dua daha çabuk kabul olur :).

kaç gün geçti bati?üzülme canım birgün hepimizin olacak.

geçmedi cnm ben bu ay 4 gün geç adet oldum ve 3 gün önce yumurtladm normalde bat 4 mart ama erken yumurtladğm için 1inde olcam muhtemelen bu gün yumurtann 10. günü halbuki ümitlenmştm yumurtlamadn beri hergün batmalarm vardı :(

Back