2016 Hamile kaldigimiz yil olsun ugur getisin :)))))))

Minesuu inşAllah bir yanlışlık vardır ya bu kadar net çizgi görmemiştim ablamda bile. İnşAllah hata vardır kan sonucunda sabahtan beri seni merak ediyordum dua ettim senin için inş Rabbim tez zamanda yüzünü güldürsün

Tüp bebek nasıl oluyor acaba canınız yanıyor mu birde neden yapılıyor yani problemin ne olması lazım.. Kusura bakmayın cevaplamak zorunda degilsinz
Yook canım.beraber birbirimizden öğrenicez herşeyi.regl 2.günü hastaneye gidiyorsun muayne olup ilaçlarını alıyorsun.15-17 gün iğne yapıyorsun göbekten.2 günde bir kontrolun oluyor vajınal muayne ile yumurta gelişimi kontrol ediliyor.yumurtalar yeterli büyüklüğe ulaşinca gün veriliyor amestezi ile yumurtalar toplanıyor.döllenme oldıgunda 3-5 gün sonra transferin oluyor.oda aynı vajınal muayne gibi yapılıyor 12 gün sonrada gebelık testi
Bizde eşimin sperm sayısı az,bende ğolıkıstık overim

Bakalım açılışı kim yapacak en yakın bat kimin kızlar???

tabi ki herkes ama önce siz kalın istiyorum en eski sizsiniz biz arkanızdan gelelim seieda
inşallah canm uğurlu gelir biter hasretimiz bizimde yeni topikten tek ricam bebeği olan var yıllarca deneyip olamayan var mümkünse hamile kaldıklarında şikayetlerini rahatsızlıklarını burda dile getrmesinler keşke bebeğimiz olsada sürekli midem bulansa neyse herkesten biraz anlayış ve düşünce bekliyorum...

Anladım canım acı falan olmuyor yani.. İnşallah tutar canım dua edelim birbirimize

Dimi.. Ekim annelerini okuyorum yazmışlar belki birgün bizde yazarız kasık agrısı çektiğimizi :) kaç yıldır evlisinz ve kaç yıldır deniyorsnz cnm ben 2 senelik evliyim

Bnde bu ay olmazsa önümüz deki ay oda olmassa bu yil icinde hamile kalmak istiorum ama sanki hiç kalamiycakmisim gibi geliyo

kızlar merhaba ben sizleri hep takip ettim simdi yazmak nasip oldu. bende 9 aylık evliyim 7 aydır bebek istiyorum hala olmadı ama dün adet günümdü ve olmadı gece tuvalete gittigimde farkettim kırmızıyı ama iç çamasırıma hıc bi yere bulasmadı adet oldugumu dusundum pet koydum ama hala bişey yok sadece tuvalete gıttıgımde kırmızı gelıyor az az bu nedir ya hıc böyle olmazdı bugun ikinci günüm hala normal adet gıbı gelmıyor kafam cok karısık...

Daha önceki adetlerinizin baslangici bu şekilde miydi?yerleşme kanamasidir inşaallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…