- 24 Kasım 2015
- 11.805
- 24.374
- 348
Ya ben o 9 gunde 40 tane test yaparim böyle sabredelere hayranimbize de dua et :) ne zamandır bekliyordun?
Ya ben o 9 gunde 40 tane test yaparim böyle sabredelere hayranim
Bizde problem var sanirimKız ben bata 8 gun kala başlıodm :)
ben basladim ve bitti bile cnm 3 gun yaptim. sormak istedigin varsa cevaplarimKızlar sütlü maydonoz buharına başlayan varmı ve veya başlayacak olan?ben yarin denemeyi düşünüyorum.
bize de dua et :) ne zamandır bekliyordun?
Kız ben bata 8 gun kala başlıodm :)
Kız ben bata 8 gun kala başlıodm :)
adetin kaçıncı günü yaptın cnm kaç dk durdun buharda ne kadar tekrarladınben basladim ve bitti bile cnm 3 gun yaptim. sormak istedigin varsa cevaplarim
sen nekadar vefali ciktin canm yaaa Gerckten duygulandim Allahim evladini sana bagislasin saglikla. bizi birakmadin hep soruyorsun cnm benimmSelam kızlar nasılsınız
sen nekadar vefali ciktin canm yaaa Gerckten duygulandim Allahim evladini sana bagislasin saglikla. bizi birakmadin hep soruyorsun cnm benimmSelam kızlar nasılsınız
cnm adetim bitti ertesi gun basladim 3 gun yaptim ama 3. yapisimda cok sicak yaptim sanirim yumurtalari hasladim kasik agrim.oldu belkide acildi bisiylet bilmiorm rahatladim sanki. :)adetin kaçıncı günü y
adetin kaçıncı günü yaptın cnm kaç dk durdun buharda ne kadar tekrarladın
cnm adetim bitti ertesi gun basladim 3 gun yaptim ama 3. yapisimda cok sicak yaptim sanirim yumurtalari hasladim kasik agrim.oldu belkide acildi bisiylet bilmiorm rahatladim sanki. :)adetin kaçıncı günü y
adetin kaçıncı günü yaptın cnm kaç dk durdun buharda ne kadar tekrarladın
Selam kızlar nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?