- 6 Kasım 2015
- 1.409
- 499
- 38
- 35
Napım kız bılmıom ay ılk defa bole bısı ıle karsılastım nw bılım :))))hahahah ay ebruuu :)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Napım kız bılmıom ay ılk defa bole bısı ıle karsılastım nw bılım :))))hahahah ay ebruuu :)))
bende ne diosa bu kiz diordum hadi madallah diyelim cnm. yalniz ih nerdeeeee sordun muuuKız korktum orda 16.74 menapoz yazıo ya nette 17 sınırda yazısını gprunce aha demım benım 17 ye ne kalmıs referans deger oldıgınu bılmıodum hemem esımd vay ben menopozluyum cocugumuz olmuycak hemen telaslamdım oda referans degerer dıo ınanmıom cok sukur doktor dıyımce rahatladım
Yok canım unuttum ya dırek menopoza mı gırıom demısım kadın nasıl guluo :))) 21 gun bı test ıstedı progesteron onu yaptırcak mısımbende ne diosa bu kiz diordum hadi madallah diyelim cnm. yalniz ih nerdeeeee sordun muuu
hee ona bende baktircm cnm 21. gunu. 10. gunumdeyim bakalim. bi o kaldi baktirmadigimYok canım unuttum ya dırek menopoza mı gırıom demısım kadın nasıl guluo :))) 21 gun bı test ıstedı progesteron onu yaptırcak mısım
hadı ınsallah temız cıkar sonuçlarımız da bı an once hayırlı ı bebıslerımızı kucaklarımıza alırız tatlımhee ona bende baktircm cnm 21. gunu. 10. gunumdeyim bakalim. bi o kaldi baktirmadigim
öyle mi tamam bilmiyordum çok sağol .adet döngum 32-34.pek düzenli değil yani.Adet dongun kac gun?
Ovulasyon testini gebelik testi gibi ilk idratla yapmıyorsun. Ilk idrar olmayacak birde en az 3~4 saat onceden sivi alimini kesmen lazim.
O zaman 30 gun diye dusunelim adet tarihinden itibaren say 14.gun test yapmaya baslayabilirsin oglen 1 ideal ama sivi alimini kes 3~4 saat onceden. Ne zamanki iki cizgide ayni koyuluga yaklasir gibi olur o zaman ayni gun birde aksam uzeri 7 gibi yapki kacirma. Onun disinda gunde 1 yeterli. Buradan testi paylasip bilgide alabilirsin uc asagi bes yukari bizde yardimci olmaya calisiriz :))öyle mi tamam bilmiyordum çok sağol .adet döngum 32-34.pek düzenli değil yani.
tamam canım çok sagol yardimci olduğun icin:) atarım burdan foto.O zaman 30 gun diye dusunelim adet tarihinden itibaren say 14.gun test yapmaya baslayabilirsin oglen 1 ideal ama sivi alimini kes 3~4 saat onceden. Ne zamanki iki cizgide ayni koyuluga yaklasir gibi olur o zaman ayni gun birde aksam uzeri 7 gibi yapki kacirma. Onun disinda gunde 1 yeterli. Buradan testi paylasip bilgide alabilirsin uc asagi bes yukari bizde yardimci olmaya calisiriz :))
Ay ne demek kucucuk bir faydam olduysa ne mutlu bana :)tamam canım çok sagol yardimci olduğun icin:) atarım burdan foto.
evet cnm labaouickle yeniden yaptım koca bir negatif o silik çıkan bozuk testi sanırım hüsrana uğradımUMUDUMSABRIM canim ne yaptin tekrarlayabildin mi acaba testi merak etim seni
Moral bozma kac gun var bata simdi ?evet cnm labaouickle yeniden yaptım koca bir negatif o silik çıkan bozuk testi sanırım hüsrana uğradım
artk bende bilmiyorum sat25ocak 25şubat 3mart arası bi yerlerde olurum büyük ihtimal canım ama martın ilk haftası olur büyük ihtimalle genelde 35 günde bir oluyor çunküMoral bozma kac gun var bata simdi ?
Cooook erken test yapmissin 1 mart bile desek daha 6 gun var cikmaz zaten umutsuz olma :)artk bende bilmiyorum sat25ocak 25şubat 3mart arası bi yerlerde olurum büyük ihtimal canım ama martın ilk haftası olur büyük ihtimalle genelde 35 günde bir oluyor çunkü
hayırlısıyla aminn inşallh canımya hep beraber sevinelim inşallah gün geçtikçe umutsuzluk artıyor yakınımız 40 uçurmaya gelmiş eşim okadar çok sevdiki kendimi zor tutum inşallah kendi bebeğimizide sevmek nasip olurCooook erken test yapmissin 1 mart bile desek daha 6 gun var cikmaz zaten umutsuz olma :)
Herşey bir sınav eşinin dahada çok seveceği beişlerinizi Rabbim tez zamanda sizede nasip etsin inşallah hatta belkide etmiştir bile üzülme sakın :)hayırlısıyla aminn inşallh canımya hep beraber sevinelim inşallah gün geçtikçe umutsuzluk artıyor yakınımız 40 uçurmaya gelmiş eşim okadar çok sevdiki kendimi zor tutum inşallah kendi bebeğimizide sevmek nasip olur
Ah canım ya bazı insanlarda hiç düşünceli olmuyo olan var olmayan var böyle bide hiç görmemiş gibi başkalarının yanında seviyolarya sinir oluyorum Rabbim tez zamanda sana ve hepimize verir ınşaAllahhayırlısıyla aminn inşallh canımya hep beraber sevinelim inşallah gün geçtikçe umutsuzluk artıyor yakınımız 40 uçurmaya gelmiş eşim okadar çok sevdiki kendimi zor tutum inşallah kendi bebeğimizide sevmek nasip olur
amin canım inşallah onlar değilde eşim çok ilgilendi bebekle o duygulandırdı beni Rabbim bizlerinde kucaklarını hayırlısıyla doldursun inşallahAh canım ya bazı insanlarda hiç düşünceli olmuyo olan var olmayan var böyle bide hiç görmemiş gibi başkalarının yanında seviyolarya sinir oluyorum Rabbim tez zamanda sana ve hepimize verir ınşaAllah