- 11 Ocak 2016
- 277
- 121
- 18
aynen öyle canım amin inşallah cümlemize nasip etsin hayırlısıyla rabbimHerşey bir sınav eşinin dahada çok seveceği beişlerinizi Rabbim tez zamanda sizede nasip etsin inşallah hatta belkide etmiştir bile üzülme sakın :)
cnm oyle dusunmeyelim bence herkes o anki duygusunu paylasio ne bilsin millet denioz denioz olmuyoAh canım ya bazı insanlarda hiç düşünceli olmuyo olan var olmayan var böyle bide hiç görmemiş gibi başkalarının yanında seviyolarya sinir oluyorumRabbim tez zamanda sana ve hepimize verir ınşaAllah
Canım doğru söylüyorsun da yaramiz varya alınıyoz istecnm oyle dusunmeyelim bence herkes o anki duygusunu paylasio ne bilsin millet denioz denioz olmuyobiz 9 aydir deniyoruz ama herkes dusunmuyorz olarak biliyor. fesatlik icin nispet icin yapanlar vardir ama onlarin disinda herkes duygusunu yasayabilir
Hayırlı ugurlu olsun ahanda bı gebıs daha tebrık ederım canım saglıkla kucagına al :)))Eki Görüntüle 1781859 şoklardayımmmm bi o kadarda şaşkınımm
Hayırlı ugurlu olsun ahanda bı gebıs daha tebrık ederım canım saglıkla kucagına al :)))
cnm baska bi test daha yap bat kac gun gecti ?? hemen kan verr koss kosssamin inşllah canım teşekkür ederim :)
canım gözün aydın olsun maaşalah hayırlı olsun .Eki Görüntüle 1781859 şoklardayımmmm bi o kadarda şaşkınımm
cnm baska bi test daha yap bat kac gun gecti ?? hemen kan verr koss kosss
canım gözün aydın olsun maaşalah hayırlı olsun .
Kız niyeCanım 9 gün geçti eşimi bekliyorum
Kız niyeO kadar bekledin
Hayirli olsun canim hemen kan vermeye hadi :))Eki Görüntüle 1781859 şoklardayımmmm bi o kadarda şaşkınımm
nickminckyok hayırlı ugurlu olsun :) Allah kucağına sağlıcakla almayi nasip etsin.ne zamandır bekliyordun?neler yaptin?bize de anlaaaaat
Hayirli olsun canim hemen kan vermeye hadi :))
bize de dua et :) ne zamandır bekliyordun?Aminn inşallah canım rabbim isteyen herkeze aratmadan versin. İnan özel hiç birşey yapmadım tek yaptığım bol dua bol kuran okudum hepsi bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?