- 6 Kasım 2015
- 1.409
- 499
- 38
- 35
gelecek bat kac cnm marttaki malum ikinay atlaticm seni ocakta kalmisNaber kızlar benım adet bugun bıtcek calısmalara baslıycam bakalım bu ay bıxı neler beklio kızzzzMinesuu benım bat 19 subattı degıstırdın mı canım
slm kuzumm nasilsin. yavrun nasil oldu iyilesti mi ?merhaba kızlar :)
Bebegım 19 subat oldu 19 mart olur buyuk ıhtımal :)))gelecek bat kac cnm marttaki malum ikinay atlaticm seni ocakta kalmis
slm kuzumm nasilsin. yavrun nasil oldu iyilesti mi ?
ben de iyim cnm napiyim ayni tas ayni hamam. Allah sifasini versin cnm tez zamanda toparlanin insallahsağol canım o da ben de çok kötüyüz. oğlum çok şükür azcık kendine geldi çok kötüydü bana da kocama da bulaştırdı. çok fena grip bronşit çekiyoruz hep birlikte.o iyi olsun da kendimi düşündüğüm yok.
sen nasılsın şekerim?
sağol canım allah razı olsun inşallah toparlanırız bi an önceben de iyim cnm napiyim ayni tas ayni hamam. Allah sifasini versin cnm tez zamanda toparlanin insallah
sağol canım allah razı olsun inşallah toparlanırız bi an önce
hepimiz marta dökülüyoruz galıbaKızlar hasta olcam galiba gırıltılar arttı bu ayda olmadı
Allah tez zamanda guldursun yuzumuzuhepimiz marta dökülüyoruz galıba
çok sağol canım ya allah razı olsun senden deGeçmiş olsn kuzm benn
günaydın canım amin inşallahgünaydın Rabbim cuma hürmetine tüm dualarımızı kabul etsin hayırlı cumalar
idrar testi mi yaptın?kızlar test yaptm negatif
kaç gün geçti bati?üzülme canım birgün hepimizin olacak.kızlar test yaptm negatif
idrar testi mi yaptın?
kaç gün geçti bati?üzülme canım birgün hepimizin olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?