2016 Hamile kaldigimiz yil olsun ugur getisin :)))))))

bende ne diosa bu kiz diordum hadi madallah diyelim cnm. yalniz ih nerdeeeee sordun muuu

bende ne diosa bu kiz diordum hadi madallah diyelim cnm. yalniz ih nerdeeeee sordun muuu
Yok canım unuttum ya dırek menopoza mı gırıom demısım kadın nasıl guluo :))) 21 gun bı test ıstedı progesteron onu yaptırcak mısım

Yok canım unuttum ya dırek menopoza mı gırıom demısım kadın nasıl guluo :))) 21 gun bı test ıstedı progesteron onu yaptırcak mısım
hee ona bende baktircm cnm 21. gunu. 10. gunumdeyim bakalim. bi o kaldi baktirmadigim

Adet dongun kac gun?
Ovulasyon testini gebelik testi gibi ilk idratla yapmıyorsun. Ilk idrar olmayacak birde en az 3~4 saat onceden sivi alimini kesmen lazim.
öyle mi tamam bilmiyordum çok sağol .adet döngum 32-34.pek düzenli değil yani.

öyle mi tamam bilmiyordum çok sağol .adet döngum 32-34.pek düzenli değil yani.
O zaman 30 gun diye dusunelim adet tarihinden itibaren say 14.gun test yapmaya baslayabilirsin oglen 1 ideal ama sivi alimini kes 3~4 saat onceden. Ne zamanki iki cizgide ayni koyuluga yaklasir gibi olur o zaman ayni gun birde aksam uzeri 7 gibi yapki kacirma. Onun disinda gunde 1 yeterli. Buradan testi paylasip bilgide alabilirsin uc asagi bes yukari bizde yardimci olmaya calisiriz :))

tamam canım çok sagol yardimci olduğun icin:) atarım burdan foto.

Cooook erken test yapmissin 1 mart bile desek daha 6 gun var cikmaz zaten umutsuz olma :)
hayırlısıyla aminn inşallh canımya hep beraber sevinelim inşallah gün geçtikçe umutsuzluk artıyor yakınımız 40 uçurmaya gelmiş eşim okadar çok sevdiki kendimi zor tutum inşallah kendi bebeğimizide sevmek nasip olur

Herşey bir sınav eşinin dahada çok seveceği beişlerinizi Rabbim tez zamanda sizede nasip etsin inşallah hatta belkide etmiştir bile üzülme sakın :)

Ah canım ya bazı insanlarda hiç düşünceli olmuyo olan var olmayan var böyle bide hiç görmemiş gibi başkalarının yanında seviyolarya sinir oluyorum Rabbim tez zamanda sana ve hepimize verir ınşaAllah

Ah canım ya bazı insanlarda hiç düşünceli olmuyo olan var olmayan var böyle bide hiç görmemiş gibi başkalarının yanında seviyolarya sinir oluyorum Rabbim tez zamanda sana ve hepimize verir ınşaAllah
amin canım inşallah onlar değilde eşim çok ilgilendi bebekle o duygulandırdı beni Rabbim bizlerinde kucaklarını hayırlısıyla doldursun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…