- 11 Ocak 2016
- 277
- 121
- 18
canım benm tam gün tutmuyo aslında bilmiyorum da sayılır 30 35 arası biyerlerde oluyorum bugün 30,gün inşallah miratech yanlıştr hayırlısıylaCanım üzülme bi hata var batta kaç gün var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım benm tam gün tutmuyo aslında bilmiyorum da sayılır 30 35 arası biyerlerde oluyorum bugün 30,gün inşallah miratech yanlıştr hayırlısıylaCanım üzülme bi hata var batta kaç gün var
ben 28 günde oluyosn sanıyodm kuzum ozamn test al bi bak tekrar ama erken gebelik almacanım benm tam gün tutmuyo aslında bilmiyorum da sayılır 30 35 arası biyerlerde oluyorum bugün 30,gün inşallah miratech yanlıştr hayırlısıyla
kan tahlili içindemi erken acababen 28 günde oluyosn sanıyodm kuzum ozamn test al bi bak tekrar ama erken gebelik alma
Yaptir bi bugün belki cikarkan tahlili içindemi erken acaba
bana laboquick demeyin benim testlerim net bi sekilde pozitifti allahin belasi test. guvenme oteste baska marka al cnm. dun gordum foro atmissin oyuzden benim basima geldigi icin yorum yapaamdim ama insallah hamilesindir belli olmaz tabikibilmiyordumki canm ilk idrarla oluyor sanıyordum şimdide iş yerindeyim eve gidince yapayım o zaman canım yeniden umudum kırıldı ama artk silik çıkan labaquick di burda araştırdım sabah bi kaç kişiyide yanıltmış
cnm sen en iyisi ugrasma testle falan kafanui karistirma. git hemen kan var hemen cikar varsakan tahlili içindemi erken acaba
Canım ben laboquick ovulasyon testi kullandim onlarda mi güvenli değilbana laboquick demeyin benim testlerim net bi sekilde pozitifti allahin belasi test. guvenme oteste baska marka al cnm. dun gordum foro atmissin oyuzden benim basima geldigi icin yorum yapaamdim ama insallah hamilesindir belli olmaz tabiki
Canım doktora gosterdin mi ne yaziyo burda ben bisi anlamadımMinesuu canım kagıdı adım bunlarda yazıo nette cıkmamıs tı ben menopoza mı gırıom aglamak ıstıyorum
cnm bunlar neyin aciklamasi ben bisiy anlamadim ki bisiy yokki bunlardaa aralik degerleri yazio ama neyin yazioMinesuu canım kagıdı adım bunlarda yazıo nette cıkmamıs tı ben menopoza mı gırıom aglamak ıstıyorum
yok cnm ovulasyonlari iyi bende kullaniormCanım ben laboquick ovulasyon testi kullandim onlarda mi güvenli değil
Kız bwnım hormonlar ıste nette baktığımda bunlar cıkmamıstı bugun sonuc aldım doktora gostercem sankı yuksek gıbı geldı bana bak bıde bu fotoya bakcnm bunlar neyin aciklamasi ben bisiy anlamadim ki bisiy yokki bunlardaa aralik degerleri yazio ama neyin yazio
Kız boşuna telaş yaptinAy kızlar cok sukur normal degerleron dedı doktor :)))
Ay valla canım korktum ya cok sukur doktor temız dedı pko olsam bundan anlasılır mıydı kıKız boşuna telaş yaptin
kizz allah ne etmesinn emii o gosterdiklerin hormon degil e2 araliklari menopozda bi aralikta olur ovulasyimda bu atalikta olur afetliyken su aralikta okur dio. senin normal degerlerin delii yaa menepoza girmek ikadar kolaymi :)))) benim.istedigim IH ve Pralaktin hormonuydu bakilmamis. diger hormonlarin normal cnm masalalhh iyisinn hadii :)))Bak canım buna
hahahah ay ebruuu :)))Ay valla canım korktum ya cok sukur doktor temız dedı pko olsam bundan anlasılır mıydı kı