• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Hamile kaldigimiz yil olsun ugur getisin :)))))))

bilmiyordumki canm ilk idrarla oluyor sanıyordum şimdide iş yerindeyim eve gidince yapayım o zaman canım yeniden umudum kırıldı ama artk silik çıkan labaquick di burda araştırdım sabah bi kaç kişiyide yanıltmış :KK61:
bana laboquick demeyin :KK62: benim testlerim net bi sekilde pozitifti allahin belasi test. guvenme oteste baska marka al cnm. dun gordum foro atmissin oyuzden benim basima geldigi icin yorum yapaamdim :( ama insallah hamilesindir belli olmaz tabiki;)

bana laboquick demeyin :KK62: benim testlerim net bi sekilde pozitifti allahin belasi test. guvenme oteste baska marka al cnm. dun gordum foro atmissin oyuzden benim basima geldigi icin yorum yapaamdim :KK43: ama insallah hamilesindir belli olmaz tabiki:KK66:
Canım ben laboquick ovulasyon testi kullandim onlarda mi güvenli değil:eek:

Kizlar ben after10 diye 3 liralik testle adete 5 gun kala ogrendim ayni gun kan verdim 10,61 cikti degerim yani demem o ki erken gebelik testi adi altindaki testlere bosuna o kadar para vermeyin hem sonradan bos yere uzuluyoruz gerek yok ucuz olsun bizim olsun:KK70::-)

Minesuu Minesuu canım kagıdı adım bunlarda yazıo nette cıkmamıs tı ben menopoza mı gırıom aglamak ıstıyorum :mad:

Eklentiler

• IMG_20160223_135219.jpg
    IMG_20160223_135219.jpg
    36,4 KB · Görüntüleme: 46
cnm bunlar neyin aciklamasi ben bisiy anlamadim ki bisiy yokki bunlardaa aralik degerleri yazio ama neyin yazio
Kız bwnım hormonlar ıste nette baktığımda bunlar cıkmamıstı bugun sonuc aldım doktora gostercem sankı yuksek gıbı geldı bana bak bıde bu fotoya bak

Bak canım buna

Eklentiler

• IMG-20160223-WA0001.jpg
    IMG-20160223-WA0001.jpg
    51,6 KB · Görüntüleme: 43
Ay kızlar cok sukur normal degerleron dedı doktor :)))

kizz allah ne etmesinn emii :D o gosterdiklerin hormon degil :D e2 araliklari menopozda bi aralikta olur ovulasyimda bu atalikta olur afetliyken su aralikta okur dio. senin normal degerlerin delii yaa :D menepoza girmek ikadar kolaymi :)))) benim.istedigim IH ve Pralaktin hormonuydu bakilmamis. diger hormonlarin normal cnm masalalhh iyisinn hadii :)))

Kız korktum orda 16.74 menapoz yazıo ya nette 17 sınırda yazısını gprunce aha demım benım 17 ye ne kalmıs referans deger oldıgınu bılmıodum hemem esımd vay ben menopozluyum cocugumuz olmuycak hemen telaslamdım oda referans degerer dıo ınanmıom cok sukur doktor dıyımce rahatladım:-)

Back