tabi kendi kendine değil de doktor onu ayarlar herhalde. ayrıca testere dişli aslanpençesi otu alıp çayını içsen hormon düzenleyici etkisi var.hiç denedin mi?canım dozunu düşsen normalde nasıl kullanıyorsan yarısını al ya da iki günde bir al olmuyor mu?
cnm yan etkisi cok.olan bi ilac. 1 ay boyunca haftada 2 kere alacagim. 0 laninca 2 haftada bir yarim alarak oyle devam edecegim cnm. vucudum bebe olmadan sut uretio bas belasicanım dozunu düşsen normalde nasıl kullanıyorsan yarısını al ya da iki günde bir al olmuyor mu?
olmaz cnm 3 yada 4 fark etmiyor. ciktimu sonuclarin cnmKızlar bende bugun hormon testi yaptırdım ama bugun regl in 4. Günü sıkıntı olur mu
cnm yan etkisi cok.olan bi ilac. 1 ay boyunca haftada 2 kere alacagim. 0 laninca 2 haftada bir yarim alarak oyle devam edecegim cnm. vucudum bebe olmadan sut uretio bas belasi
Kızcelerrr adet oldum Allahıma cok sukur yarın Allahtan bsy cıkmazsa hormon testi yaptırcam kiz Mınesu sonuc alınca haber ederim benım sonuc ada bi bakarsın insan temiz cıkar :)))
Kizlaarrrr sizi hep takip ediyordum yazmak bu güne kismetmis bu sabah test yaptım adet günüm dün ve bu gün du soktayim gözlerime inanamıyorum suan bide siz bakın
yok cnm cnm adetlerim duzenlidir ama az olurum 1 tane cenemde tuy cikio kil. sinir oluyorm onaahh ahh o prolaktin belası bendede var. bu ay hamile kalmazsam bende regl 3. günü gidip baktırıcam. en son 9 ay önce baktırdım yüksekti ama ilaçlık kadar değil demişti doktor. bakalım bu sefer nasıl? sende adet düzensizliği göğüsten süt gelme falan var mı? bende ikiside yok sadece tüylenmeden dolayı hormon testi yaptıralım dediğimizde çıktı lanet şey
yok cnm cnm adetlerim duzenlidir ama az olurum 1 tane cenemde tuy cikio kil. sinir oluyorm onasut gelebilmesi icin 80 90 olmasi lazim.
Korkma canım.İnsallah birsey olmaz.iki sene bekledim dedin.herhangi birsey uyguladınmı kür vs? sorun varmıydı?Ogleden sonra verecem inşallah 2 yıldır bekliyoruz 1 kimyasal gebeligimde oldu çok korkuyorum
olmaz cnm 3 yada 4 fark etmiyor. ciktimu sonuclarin cnm
Korkma canım.İnsallah birsey olmaz.iki sene bekledim dedin.herhangi birsey uyguladınmı kür vs? sorun varmıydı?
Allah hayırla saglıkla kucağına almayı nasip etsin :)
Insallah canım hepimizin InsallahGercekten de tekrar kan tahlili verince rahatladin regl oldun demek ki. Hayirlisi olsun Hakkinda, bu ay dilekler gercek olur insallah.
hayırlısı olsun güzelim..sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah...Kizlaarrrr sizi hep takip ediyordum yazmak bu güne kismetmis bu sabah test yaptım adet günüm dün ve bu gün du soktayim gözlerime inanamıyorum suan bide siz bakın
hayırlısı olsun güzelim..sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?