- 24 Kasım 2015
- 11.805
- 24.374
- 348
Bu kadar bekledin 1 saat 50dk daha beklenir bisey olmaz insalah cektigin sıkıntıya degerKan verdim 22:30 da cıkcakmjs
Insallah canım InsallahBu kadar bekledin 1 saat 50dk daha beklenir bisey olmaz insalah cektigin sıkıntıya deger
Tatlım daha beklıom kız heyecanlanma yok bılıom olsa testlerde cikardi herhalde :))cikmadimi dahaaa sonic ebruuuuu
ne bileyim heycan basti bana yaa insallah vardir 5 6 bile ciksa sevincezTatlım daha beklıom kız heyecanlanma yok bılıom olsa testlerde cikardi herhalde :))
Valla ya keske olsa ama yok sanmıom yane bileyim heycan basti bana yaa insallah vardir 5 6 bile ciksa sevincez
Ay canım daha gelmedi ya bende merakla beklıom :)))
cikmadimi daha kescem kafalarini yaaAy canım daha gelmedi ya bende merakla beklıom :)))
Valla ya patlatıcam bende tepem attı alt tarafı bi mail yanı :))cikmadimi daha kescem kafalarini yaa
Alla allaaa e bugun kacinci gunun. O akintin devam ediyor dimi adet olmasin o yaKızlar cıktı 0.17 git gide dusuo bunu fark ettim barı adet olum ya bune boyle kesin menopoza girdim
21 gunum Du canım akıntı beyaza dondu ya neyse kafam rahatladı en azından sımdı sabaha oluomusum hıc sasırmam :)))Alla allaaa e bugun kacinci gunun. O akintin devam ediyor dimi adet olmasin o ya
yaaaaaaKızlar cıktı 0.17 git gide dusuo bunu fark ettim barı adet olum ya bune boyle kesin menopoza girdim
Ay inşallah madem bebis yok gelsin kor olasica adet21 gunum Du canım akıntı beyaza dondu ya neyse kafam rahatladı en azından sımdı sabaha oluomusum hıc sasırmam :)))
Ay inşallah madem bebis yok gelsin kor olasica adet
Ay kız suanda hamıslıgı dusunmıom bı adet olup rahatlamak ıstıom valla cok zor olmamak allah eksikliğini göstermesin kimseye :)yaaaaaa
canım yazayım burdan sıkıntı olmazfotosunu cekip ozelden atarmisin cnm. benim.prolaktin gene yukselmis bas belasi cok sinirlendim gene ilaca basladik
Kan verdim 22:30 da cıkcakmjs
benim sonuclarimda aynen boyle ama prolatin 3 ay once 29 du ilac kullandim 1 ay 0 a dustu biraktim 2 ay oldu 46 ya cikmis simdide kafasini kircm bu prolaktinin yaa neden yukseldigini bilmiorm doktorda bisiy demedi hamile kalana kadar kontrol etcez hep pufff neyse diger sonuclarim iyi neyseki 1 ayda gene 0 larim prl. bas belasi kor olmyasicacanım yazayım burdan sıkıntı olmaz
giremedim foruma kusura bakma görmedim
fsh 6.58
Lh 5.91
E2 35.4
Prolaktin 4.3
senin neden yükseliyormuş peki?
canım dozunu düşsen normalde nasıl kullanıyorsan yarısını al ya da iki günde bir al olmuyor mu?benim sonuclarimda aynen boyle ama prolatin 3 ay once 29 du ilac kullandim 1 ay 0 a dustu biraktim 2 ay oldu 46 ya cikmis simdide kafasini kircm bu prolaktinin yaa neden yukseldigini bilmiorm doktorda bisiy demedi hamile kalana kadar kontrol etcez hep pufff neyse diger sonuclarim iyi neyseki 1 ayda gene 0 larim prl. bas belasi kor olmyasica
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?