• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Hamile kaldigimiz yil olsun ugur getisin :)))))))

benimde eskiden 4 gün falan sürerdi evlendikten sonra 2günde bitiyor 3. gün artık damla damla. çok da belirtin yokmuş aslında iyi yakalamışsınız da ilaca başlamışsın.. dostinex mi kullandın? lanet ilaç :KK61:
cnm 3 ay once 29 du sinirdi ilac vermidti doktor 1 ayda sifirlanmisti. simdi goguslerimin siskinliginddn anladim habire agriyolar. artik her ay kontrol edecegim. dostinex kullaniorm cnm

Neler denedim neler canım ama bu ay hiç birşey yapmadım sadece ovülasyon testine göre ilişki uyguladık söyle anlatıym canm geçen sene bende 5 buçuk cm cikolata kisti çıktı halada var 2ay önce gitmiştim doktora duruyor demişti amelyat dedi olmadım ben onu hacamat yaptırarak bitkisel çay içerek kuculttum 3cm kadar sonra başka bi doktora gittim esimden test istedi eşimin testi çok kötü çıktı varikosel çıktı 2 bucuk ay önce amelyat oldu eşim galiba ondan dolayi olmuyordu ogleden sonra test verecem bakalım sonuç ne çıkacak aminn canım inşallah sonuç güzel çıkar rabbim isteyen hiç kimsenin kucağıniza boş bırakmasın inşallah
Canimm icini ferah tutt var Allahin izniyle. zaten ameliyattan sonra 3 ayda topalaniomus spermoslar :-) cikolota kistide onmelindegil dogumla birlikte kaybolur gider cnm. hayrlin hbrlerini beklioz ;)

cnm 3 ay once 29 du sinirdi ilac vermidti doktor 1 ayda sifirlanmisti. simdi goguslerimin siskinliginddn anladim habire agriyolar. artik her ay kontrol edecegim. dostinex kullaniorm cnm

benim değerlerim farklı ama hastaneden hastaneye değiştiğinden sanırım. ilaç düşürüyor evet ama bıraktıktan bir süre sonra yine çıkıyor :(((

Melissa81 Melissa81 cnm sen kan pirtilasmasina nerde baktirdin. direk gidio kan verecek baktirabilirmiyiz ozelde ???

benim değerlerim farklı ama hastaneden hastaneye değiştiğinden sanırım. ilaç düşürüyor evet ama bıraktıktan bir süre sonra yine çıkıyor :KK43:((
evet cikiyor cnm..o yuzden ben dusurdukten sonra 2 haftada 1 yarim alcm kendim kontrol edicm artik. cok yan etkisi var ama bende bisiy olmadi yatarken aliyorm zatn)

kızlar bir sorum var kasıktan bacağıma hatta ayak bileğime doğru dağılan bir ağrı var akşamdan beri güzel şeylerin habercisi olabilirmi böyle bir belirti okumuştum ama bilen varmı

fakultede yaptiriyim diorm ben de hemotolojiye gitmem gerekiyormus once. kac gunde cikti senin ki ??
Canim dusuk olmadan bakmiyorlar devlet ve unide.yani iki secenegin var ya dusuk yaptim diceksin yada ozelde drun yonlendirmesiyle ucretli yaptirabilirsin.1 ayda cikmisti benim sonuc.evet canim esas bolum kan hastaliklari yani hematoloji bolumu.

kızlar bir sorum var kasıktan bacağıma hatta ayak bileğime doğru dağılan bir ağrı var akşamdan beri güzel şeylerin habercisi olabilirmi böyle bir belirti okumuştum ama bilen varmı
Canim ben gebe kaldigimda sadece gogus uclarim belirginlesmisti onun disinda bi belirtim yoktu.ama dedikleri gibi kisiden kisiye degisiyor.insallah seninkide guzel haberlerin belirtisidir..

Canim dusuk olmadan bakmiyorlar devlet ve unide.yani iki secenegin var ya dusuk yaptim diceksin yada ozelde drun yonlendirmesiyle ucretli yaptirabilirsin.1 ayda cikmisti benim sonuc.evet canim esas bolum kan hastaliklari yani hematoloji bolumu.
dusuk yaptim dicem bende :eek:

gün senin günün korkma bebeğini düşün :-) Allah yardimcin olsun.saglicakla büyüsün :)

Aminn canım amin insallah inanin sabahtan beri çok tuaf bi durum içindeyim inanamıyorum çok saskinim korkuluyum rabbim korusun en kisa zamanda rabbim sizede nasip etsin inşallah

Canım hayırlı olsun bebisin acaba özel bişey yaptın mi bu ay:KK23:

Yok canım kendime özel hiç bişi yapmadım ovülasyon testi kullandım sadece ama eşime uyguladım baya bişi 2 aydır arı sütü bal polen karışımı yiyor keçi boynuzu pekmezi incir ceviz fındık badem yedirdim hergün düzenli ona yaparken kendimi unuttum yapmadım bişi :KK48:

Back