- 6 Kasım 2015
- 1.409
- 499
- 38
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın kızlar hormon testini yaptırdım 1 de cikcak @minesuu bakcan mı canım :)))
Gecmis olsun canım Önemli bsy degildir Insallah dıkkat et mınıgıne sonuçlar cıksın haber vericem canın bende merak ediomgünaydın canım gözün aydın adet olmuşsun.iki gündür benim miniğim çok hastaydı giremedim hastanelerdeydim.
sonuçların çıkarsa yaz ben de merak ettim.
günaydın canım gözün aydın adet olmuşsun.iki gündür benim miniğim çok hastaydı giremedim hastanelerdeydim.
evett kuzum bakicm :))))Günaydın kızlar hormon testini yaptırdım 1 de cikcak @minesuu bakcan mı canım :)))
gecmus olsun cnm Kiyamammgünaydın canım gözün aydın adet olmuşsun.iki gündür benim miniğim çok hastaydı giremedim hastanelerdeydim.
Tmm tatlım atıcam bı cıksın da :)))evett kuzum bakicm :))))
Insallah canim anne olursam bıgun bu söylediklerini uyguluycam Insallah bizlerde bu yüce duyguyu tadarız hayırlısı ile :))nickminckyok Minesuu ebruserkan kızlar çok teşekkür ederim.evde tek sıkılıyor diye kreşe veriyorum bi kaç saat ama hergün hasta.2 ay içerisinde domuz giribi bronşit tonsilit normal grip ..vs .annelik dünyanın en zor ve en güzel şeyi inşallah her kadın o duyguyu yaşar.
konumuz ile alakasız ama sıkıntısını çeken biri olarak kızlar siz siz olun inşallah bebeğinize kavuştuğunuzda sakın ama sakın çocuğunuzu mikroplardan hastalıklardan hastalardan sakınmayın korumayın.(çok ciddi bulaşıcı hastalıklara karşı dikkatli olun tabi ama)
ne kadar korursanız koruyun birgün mutlaka insan içine çıkacak okula gidecek ve o zaman da iş işten geçmiş olacak.bağışkılığı çok zayıf kaldığından daha ağır geçirir hastalıkları derslerinden geri kalır.
bu çok çok önemli birşey sakın unutmayın anne olunca inşallah aklınızda bulunsun.
Günaydin kizlar mutlu hafta sonlari
amin canım inşallah en ksa zamanda rabim hayırlısıyla kavuştursun yavrularımızaInsallah canim anne olursam bıgun bu söylediklerini uyguluycam Insallah bizlerde bu yüce duyguyu tadarız hayırlısı ile :))
Amin canım benim :)))amin canım inşallah en ksa zamanda rabim hayırlısıyla kavuştursun yavrularımıza
Rabbim seni de evladını da korusun , onu size bağışlasın.Gözün aydın canımKızlar sonuç pozitif çıktı 94.9 sekreter söyledi gidip alacam birazdan doktora gosterecem dua edin olurmu çok korkuyorum sabahtan beri isinamiyorum
SagMerhaba kızlar....dün bebeğimizi görmeye gittik.üzüm tanesi kadar olmuş.. kalp atışlarını dinledik Allah'ım heyecandan bayılacaktım nerdeyse.bu nasıl bir duyguymuş böyle.Bebeğimin kalbinin sesini duyunca, baştan aşağıya tüm vücudum heyecandan zangır zangır titredi..gelişimi gayet güzel.kalp atışları ve ritmi gayet iyi dedi doktor.lekelenmemin sebebi rahim içinde miyom varmış ama endişe edecek birşey değil dedi doktor.ama aklım biraz şu miyoma takıldı.ilaçla tedavisi yokmuş ameliyat dedi doktor.ama şuan olmaz tabi..rahim içinde herhangi bir kanama yok dedi.7+1 olmuş..İnşAllah hep böyle güzel haberler veririm size..
Rabbim bu güzelliği hepinize yaşatsın hayırlısıyla..
Amin canım İnşAllah,darısı başına olsun tezz zamanda hayırlısıylaSaglıklı sıhhatli kucağına alırsın inşallah canim :)
Amin canım insallah :))Amin canım İnşAllah,darısı başına olsun tezz zamanda hayırlısıyla
Canim bende ayni agri dollenmeden 3 gun sonra baslamisti ve dusuge kadarda devam etti yani benim belirtimayaga vuran kasik agrisiydi inşallah hayirli haberler verirsin.kızlar bir sorum var kasıktan bacağıma hatta ayak bileğime doğru dağılan bir ağrı var akşamdan beri güzel şeylerin habercisi olabilirmi böyle bir belirti okumuştum ama bilen varmı