• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Hamile kaldigimiz yil olsun ugur getisin :)))))))

Kızlar cıktı 0.17 git gide dusuo bunu fark ettim barı adet olum ya bune boyle kesin menopoza girdim :KK12:

fotosunu cekip ozelden atarmisin cnm. benim.prolaktin gene yukselmis bas belasi cok sinirlendim gene ilaca basladik:KK62::KK62:
canım yazayım burdan sıkıntı olmaz
giremedim foruma kusura bakma görmedim
fsh 6.58
Lh 5.91
E2 35.4
Prolaktin 4.3

senin neden yükseliyormuş peki?

canım yazayım burdan sıkıntı olmaz
giremedim foruma kusura bakma görmedim
fsh 6.58
Lh 5.91
E2 35.4
Prolaktin 4.3

senin neden yükseliyormuş peki?
benim sonuclarimda aynen boyle ama prolatin 3 ay once 29 du ilac kullandim 1 ay 0 a dustu biraktim 2 ay oldu 46 ya cikmis simdide kafasini kircm bu prolaktinin yaa neden yukseldigini bilmiorm doktorda bisiy demedi hamile kalana kadar kontrol etcez hep pufff neyse diger sonuclarim iyi neyseki 1 ayda gene 0 larim prl. bas belasi kor olmyasica :KK62:

benim sonuclarimda aynen boyle ama prolatin 3 ay once 29 du ilac kullandim 1 ay 0 a dustu biraktim 2 ay oldu 46 ya cikmis simdide kafasini kircm bu prolaktinin yaa neden yukseldigini bilmiorm doktorda bisiy demedi hamile kalana kadar kontrol etcez hep pufff neyse diger sonuclarim iyi neyseki 1 ayda gene 0 larim prl. bas belasi kor olmyasica :KK62:
canım dozunu düşsen normalde nasıl kullanıyorsan yarısını al ya da iki günde bir al olmuyor mu?

Back