• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Hamile kaldigimiz yil olsun ugur getisin :)))))))

canım dozunu düşsen normalde nasıl kullanıyorsan yarısını al ya da iki günde bir al olmuyor mu?
tabi kendi kendine değil de doktor onu ayarlar herhalde. ayrıca testere dişli aslanpençesi otu alıp çayını içsen hormon düzenleyici etkisi var.hiç denedin mi?

canım dozunu düşsen normalde nasıl kullanıyorsan yarısını al ya da iki günde bir al olmuyor mu?
cnm yan etkisi cok.olan bi ilac. 1 ay boyunca haftada 2 kere alacagim. 0 laninca 2 haftada bir yarim alarak oyle devam edecegim cnm. vucudum bebe olmadan sut uretio bas belasi :(

cnm yan etkisi cok.olan bi ilac. 1 ay boyunca haftada 2 kere alacagim. 0 laninca 2 haftada bir yarim alarak oyle devam edecegim cnm. vucudum bebe olmadan sut uretio bas belasi :KK43:

ahh ahh o prolaktin belası bendede var. bu ay hamile kalmazsam bende regl 3. günü gidip baktırıcam. en son 9 ay önce baktırdım yüksekti ama ilaçlık kadar değil demişti doktor. bakalım bu sefer nasıl? sende adet düzensizliği göğüsten süt gelme falan var mı? bende ikiside yok sadece tüylenmeden dolayı hormon testi yaptıralım dediğimizde çıktı lanet şey:(

Kızcelerrr adet oldum Allahıma cok sukur yarın Allahtan bsy cıkmazsa hormon testi yaptırcam kiz Mınesu sonuc alınca haber ederim benım sonuc ada bi bakarsın insan temiz cıkar :)))

Gercekten de tekrar kan tahlili verince rahatladin regl oldun demek ki. Hayirlisi olsun Hakkinda, bu ay dilekler gercek olur insallah.

Gunaydin canlar, ben de bu ay klomen guncesine basliyorum. Reglim tam basladi dun, bu sabah doktora muayene oldum klomen yazdi. Bu ay bu tedavi vesile olur mujde alirim insallah. Mart ayi hepimize hayirli ugurlu geliyor olsun...

Kizlaarrrr sizi hep takip ediyordum yazmak bu güne kismetmis bu sabah test yaptım adet günüm dün ve bu gün du soktayim gözlerime inanamıyorum suan bide siz bakın

Eklentiler

• 20160219_101001.jpg
    20160219_101001.jpg
    61,5 KB · Görüntüleme: 54
ahh ahh o prolaktin belası bendede var. bu ay hamile kalmazsam bende regl 3. günü gidip baktırıcam. en son 9 ay önce baktırdım yüksekti ama ilaçlık kadar değil demişti doktor. bakalım bu sefer nasıl? sende adet düzensizliği göğüsten süt gelme falan var mı? bende ikiside yok sadece tüylenmeden dolayı hormon testi yaptıralım dediğimizde çıktı lanet şey:KK43:
yok cnm cnm adetlerim duzenlidir ama az olurum 1 tane cenemde tuy cikio kil. sinir oluyorm ona:KK62: sut gelebilmesi icin 80 90 olmasi lazim.

yok cnm cnm adetlerim duzenlidir ama az olurum 1 tane cenemde tuy cikio kil. sinir oluyorm ona:KK62: sut gelebilmesi icin 80 90 olmasi lazim.

benimde eskiden 4 gün falan sürerdi evlendikten sonra 2günde bitiyor 3. gün artık damla damla. çok da belirtin yokmuş aslında iyi yakalamışsınız da ilaca başlamışsın.. dostinex mi kullandın? lanet ilaç :KK61:

Ogleden sonra verecem inşallah 2 yıldır bekliyoruz 1 kimyasal gebeligimde oldu çok korkuyorum
Korkma canım.İnsallah birsey olmaz.iki sene bekledim dedin.herhangi birsey uyguladınmı kür vs? sorun varmıydı?
Allah hayırla saglıkla kucağına almayı nasip etsin :)

Korkma canım.İnsallah birsey olmaz.iki sene bekledim dedin.herhangi birsey uyguladınmı kür vs? sorun varmıydı?
Allah hayırla saglıkla kucağına almayı nasip etsin :)

Neler denedim neler canım ama bu ay hiç birşey yapmadım sadece ovülasyon testine göre ilişki uyguladık söyle anlatıym canm geçen sene bende 5 buçuk cm cikolata kisti çıktı halada var 2ay önce gitmiştim doktora duruyor demişti amelyat dedi olmadım ben onu hacamat yaptırarak bitkisel çay içerek kuculttum 3cm kadar sonra başka bi doktora gittim esimden test istedi eşimin testi çok kötü çıktı varikosel çıktı 2 bucuk ay önce amelyat oldu eşim galiba ondan dolayi olmuyordu ogleden sonra test verecem bakalım sonuç ne çıkacak aminn canım inşallah sonuç güzel çıkar rabbim isteyen hiç kimsenin kucağıniza boş bırakmasın inşallah

Kizlaarrrr sizi hep takip ediyordum yazmak bu güne kismetmis bu sabah test yaptım adet günüm dün ve bu gün du soktayim gözlerime inanamıyorum suan bide siz bakın
hayırlısı olsun güzelim..sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah...

Back