2016 Hamile kaldigimiz yil olsun ugur getisin :)))))))

Kızlar merhaba nasılsınız görüşmeyeli..Yoğunluktan giremedim ama hepinizi özledim bu gruptaki samimiyet başka topikte yok
Benim de lekelenme problemim vardı ya çok şükür salıdan beri kesildi sadece progestanı yapınca azcık kremsi bişey geliyo o da normalmiş..Nasipse yarın öğleden sonra bebişi görmeye gideceğizçokk heycanlıyım..
Rabbim bu mutluluğu heyecanı isteyen tüm bacılarıma nasip etsin tezz zamanda hayırlısıyla..Yarın güzel haberler yazarım size İnşAllah sağlıcakla kalın

Maasallah ne guzel, hep de iyi gitsin insallah saglikla. Darisi basimiza bize dua et olur mu?

Kızlar yapan biyer buldum annemlerın orda oraya gitcez ama daha onceden orda yaptırdım utanıom ya negatif cikarsa

Kızlar yapan biyer buldum annemlerın orda oraya gitcez ama daha onceden orda yaptırdım utanıom ya negatif cikarsa
Neden utaniyorsun kimseyi ilgilendirmez at kafandan bu dusunceyi kacak kocek gizli bisey degilki nesinden utanacaksin stres yapma bos yere

Neden utaniyorsun kimseyi ilgilendirmez at kafandan bu dusunceyi kacak kocek gizli bisey degilki nesinden utanacaksin stres yapma bos yere
Ay ne biliyim canım ya Insallah vardır umıdım yok ama hayırlısı olsun

Kiz Mınesu neredesin ben halen adet olmadım kan testi vercrm yok bılıom ama psikolojim rahatlasın bı sokuluyum :))
aynne cnm cok iyi dusunmussun. ver bakalim belki kanda cikarrrr mucizen :)))) hbr et bizedr. hormonlarin nasil cikti. fotosunu atsana bi bakiyim ben

aynne cnm cok iyi dusunmussun. ver bakalim belki kanda cikarrrr mucizen :)))) hbr et bizedr. hormonlarin nasil cikti. fotosunu atsana bi bakiyim ben
Canım daha adet olamadım kı 2. Gunu gel dediydı sokturucu de sokmedı benı ilk defa basıma geldi hayretler içerısındeyım allahım sonunu hayır etsin :)))

canım o progesteronu ben de kullandım.bi süre sonra zaten tekrar dışarı çıkıyor ben de kullanmıştım.o çok normal .
hadi bakalım bebişinden iyi haberler al inşallah.

ben bile streslendim cnm 40 dk cikio kiz he 2 saat sonra diolar
Valla oyle dedi canim ama bu yaptırdığım yer söylediği saatten once gönderiyorlar bsy yok ama ıste neden adetım gelmıo e azından biraz rahatlarım adet olurum

Valla oyle dedi canim ama bu yaptırdığım yer söylediği saatten once gönderiyorlar bsy yok ama ıste neden adetım gelmıo e azından biraz rahatlarım adet olurum
senin durumun cok enteresan yaa cok ilgincc gercekten insallah hamilelik vardir. bize hemen hbr et tatlim cok.mrklandikkk

senin durumun cok enteresan yaa cok ilgincc gercekten insallah hamilelik vardir. bize hemen hbr et tatlim cok.mrklandikkk
Tabi canim hemen yazıcam zaten kan alan kıza dedım kı ben adetimı gecınce yaptırdım cıkmadı sokturucu kullandım olmadı sizce olabilir mı dedım kız bı sasırdım Ümitsiz dı suratı bende hıc duymadım boyle bı vaka tarihe mı gecıcem ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…