Herkesin sevgililer gunu kutlu olsun. imsallah bir sonraki sevgililer gununde evlatlarimizla oluruz iste ozaman ask baslar
insallah olmassin canim benim hamilesindir insallahinşallah canım mart ayı önemli kediler bile boş geçirmiyor bakalım biz naapcez
çok yazmıyorum da takip ediyorum.benim 18 şubat ama bakalım inşallah gününde olurum.hormonlarım düzelse de normale dönse herşey
Kız bizim için her ayyyyy mart ayı olduinşallah canım mart ayı önemli kediler bile boş geçirmiyor bakalım biz naapcez
çok yazmıyorum da takip ediyorum.benim 18 şubat ama bakalım inşallah gününde olurum.hormonlarım düzelse de normale dönse herşey
insallah olmassin canim benim hamilesindir insallah
Kız bizim için her ayyyyy mart ayı oldusen mart ayına kalmadan minnosuna kavus
bari biri erkek olaymis kedi gibi 5 tane yumurtlamis vay beeanam Ağrı'lı bi kadın beşiz doğurmuş Bursa'da.üstelik aile birinci kızlarına tedaviyle sahip olmuş
beş kız daha doğurmuş 6 kızı olmuş birden ailenin.
biz bi tane doğuramıyoruz maaşallah kadına.
Öyle deme kız hayırlı evlat olursa ben isterim valla toptan 5 evlatdimi çok ilginç gerçekten.beşiz ve beşi de kız evdeki çocuk da kız.
allah yardım etsin beşiz allah düşmanıma vermesin.kendinden herşeyden vazgeçmek demek
valla belki olabilir beş kız evlat kime nasip olmuş ki ama beşini birden istemem aman!!! ikiz kızım olsa keşke güzelinden sağlıklısından hayırlısından Allah derimÖyle deme kız hayırlı evlat olursa ben isterim valla toptan 5 evlat
Canım merhaba öncelikle bebeğin hayırlı olsun sağlıkla al kucağına inşallahh.. Maydonoz ve sütle olan kürü nasıl hazırladın ve uyguladın anlatabilir misin?Gunaydin yavrum Ben yapmistim bu ay sit maydonuzu. Adet bitince 3 4 gun sonra basladim. 3gun yaptim. Yumurtlamaya Yakin oldu tam o gunler olmadi. Hemen iliski falan olmadi,isten gelince aksam uzeri 5bucuk Gibi yaptim Ben iliski normal gece oldu. Hergun degil gun asiri oldu iliski. Belli mi olur kusum ya deneyin bencede. Bende denemicektim bu ne falan demistim ama belli mi olur belki use yaradi vesile oldu
ahahahhahahaAy kizlar bide rüyamın devamında bı oğlum olmus ayyy cok tatlı sacları simsiyah gözleri kocaman ayni benım gibi bı tatlı bı tatli ama ben degıl esim doğurmuş hastanede yanında o duruomus ben emzirmeye gidiyorum nasıl emıo sutumu ama gogsumun birinin ucu 2 taneymıs onu pek ememıo otekini verıom ay ok güzeldi ya
Valla canım testlerim hep negatif cikıo türk lokumu nun idrarda 10 haftaya kadar cıkmadı mı ne degisik cok sasırdım :))ahahahhahahazaten biz bu cabalarla kendimiz degil kocalarimiz dogurcak hayir olsun cnm. tatlim sen bi kan daha mi versen..ya senin sonunda turk.lokumu gibi olck anlasilan oda boyyleydi ve ogrendigin atrik 10 haftalikti insallah hamilesindir yaolsa bi aciklamasi yok onun bence
cnm onun kanda cikmadi. belirli bi sure sonra idrarda cikti sonra kan testi yaptirdi 7000 cikti :)))) insallah senin de minnakin icindedir kan testi yaptirsana bi sen tekrar belkim yukselmistir belli olur cnmValla canım testlerim hep negatif cikıo türk lokumu nun idrarda 10 haftaya kadar cıkmadı mı ne degisik cok sasırdım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?