• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Hamile kaldigimiz yil olsun ugur getisin :)))))))

cnm onun kanda cikmadi. belirli bi sure sonra idrarda cikti sonra kan testi yaptirdi 7000 cikti :)))) insallah senin de minnakin icindedir kan testi yaptirsana bi sen tekrar belkim yukselmistir belli olur cnm
Doktora gitcem canım o zaman yaptırcam yum bu ay herhalde

git bencede cnm cok bekletme. insallah guzel haberler aliriz. ay yoksada olsan keske yaa olmamakta sknti ya
Aynen canım valla cok sıkıntı o kadar sıstım kı montumun dugmelerını kapatmakta zorlanıyor karnımı icine ceke ceke bı hal oluom bide ben adet Öncesi cok sısen biriyim yuxum balon oldu resmen :)))

Günaydın kızlar ben halen hasta olmadım 18. Gun bugun sabah ateş olctum vajınal an oluyorum ben sürekli 36.3 lerdeydı 36.9 cıktı bu sabah ayrıca yatarken dedım kı allahım hamıs degılsem kırmızı goster DİE kızıl sac gordum galiba hamaset degilim testler zaten negatif cikıo ama neden hasta olamıyorum galiba menopoza girdim :63:o_O

18 gün neden bekledin tatlım gideydin ya doktora belki hamilesindir değilsen de ne olduğunu öğrenirdin.
inşallah hamilesindir:KK66:

Ya canım bende merak ettim bi doktora git bizide bilgi ver neden olmuş bide sende pko var mi o_O
Yok canım gecen gittiğimde alttan muayene oldum yıne doktor tertemiz dedı ultrasonda bsyler olctum bıctı sorun yok dedı olsa gururdur herhalde demi belli olur alltan muayenede

Ay kizlar bide rüyamın devamında bı oğlum olmus ayyy cok tatlı sacları simsiyah gözleri kocaman ayni benım gibi bı tatlı bı tatli ama ben degıl esim doğurmuş hastanede yanında o duruomus ben emzirmeye gidiyorum nasıl emıo sutumu ama gogsumun birinin ucu 2 taneymıs onu pek ememıo otekini verıom ay ok güzeldi ya :KK68:
Hahhaa testi sen degil kocana yaptir kiz bellimi olur :KK70::KK70:yumurtlamani takip etmismiydin 18.gun olduguna emin misin gec dollenme olabilirmi ki acaba

Hahhaa testi sen degil kocana yaptir kiz bellimi olur :KK70::KK70:yumurtlamani takip etmismiydin 18.gun olduguna emin misin.
Aksam ona yaptırcam belki cıkar :)))) canım yum tukurukten ovu ile yaptım ama yanlıs cikardi herhalde en son 29 aralıkta adet gordum 29 ocaktan bu yana olmadım adetimı tam 18 gun geçti

Aksam ona yaptırcam belki cıkar :)))) canım yum tukurukten ovu ile yaptım ama yanlıs cikardi herhalde en son 29 aralıkta adet gordum 29 ocaktan bu yana olmadım adetimı tam 18 gun geçti
Bu ay ki adet olmama 14 gun kaldı ama ben gecen ayın kı adetini daha olmadım dusun canım

30,31 gun olurdum ve cok düzenli benim adetım sadece 1 veya 2 gun oynar doktorlar onu düzensiz saymıolar zaten

Kist falanmi olustu acaba gec dollenmedir inşallah kan verdinmi hic yoksa sadece idrarda mi bakiyorsun
Canım bi adet gununde verdim 0.66 cıktı bide adetimı 4 gun mu ne gectıydı verdım 0.26 cıktı bu arada muayene oldum ve doktor temiz yum dedı sokturucu verdım olsaydım hormon tahlili yaptırcaktım

Canım bi adet gununde verdim 0.66 cıktı bide adetimı 4 gun mu ne gectıydı verdım 0.26 cıktı bu arada muayene oldum ve doktor temiz yum dedı sokturucu verdım olsaydım hormon tahlili yaptırcaktım
İnşallah gec dollenmedir degilsede biran once adet olup duzenine donersin inşallah arada kalmakta cok kotu

Back