• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Hamile kaldigimiz yil olsun ugur getisin :)))))))

Herkesin sevgililer gunu kutlu olsun. imsallah bir sonraki sevgililer gununde evlatlarimizla oluruz iste ozaman ask baslar:KK36::KK36:

inşallah canım mart ayı önemli kediler bile boş geçirmiyor bakalım biz naapcez:KK53::KK53::KK53:

çok yazmıyorum da takip ediyorum.benim 18 şubat ama bakalım inşallah gününde olurum.hormonlarım düzelse de normale dönse herşey

inşallah canım mart ayı önemli kediler bile boş geçirmiyor bakalım biz naapcez:KK53::KK53::KK53:

çok yazmıyorum da takip ediyorum.benim 18 şubat ama bakalım inşallah gününde olurum.hormonlarım düzelse de normale dönse herşey
insallah olmassin canim benim hamilesindir insallah :KK59:

Kız bizim için her ayyyyy mart ayı oldu :KK53::confused::KK70::KK70:sen mart ayına kalmadan minnosuna kavus:KK36:

insallah olmassin canim benim hamilesindir insallah :KK59:

ama ben ovulasyon döneminde korundum.çok zor hamile değilimdir. :KK66:
hem hamile kalmak istiyorum hem istemiyorum gibi.

çok korkuyorum birinci de başıma gelmeyen kalmadı.:confused:
hastanelerde geçti inşallah bi daha olmaz inşallah olacaksa eğer bi daha kolay olsun zor olmasın herşeyden önce de hayırlıysa olsun.
Allah hepimize tez zamanda sağlıklı ve hayırlı bir şekilde nasip etsin zorluk vermesin inşallah.:KK16:

anam Ağrı'lı bi kadın beşiz doğurmuş Bursa'da.üstelik aile birinci kızlarına tedaviyle sahip olmuş:KK64:
beş kız daha doğurmuş 6 kızı olmuş birden ailenin.:21::21:
biz bi tane doğuramıyoruz maaşallah kadına.

anam Ağrı'lı bi kadın beşiz doğurmuş Bursa'da.üstelik aile birinci kızlarına tedaviyle sahip olmuş:KK64:
beş kız daha doğurmuş 6 kızı olmuş birden ailenin.:21::21:
biz bi tane doğuramıyoruz maaşallah kadına.
bari biri erkek olaymis kedi gibi 5 tane yumurtlamis vay bee :D

dimi çok ilginç gerçekten.beşiz ve beşi de kız evdeki çocuk da kız.
allah yardım etsin beşiz allah düşmanıma vermesin.kendinden herşeyden vazgeçmek demek
:KK30::KK31::KK49::KK35::KK37:

Kızlar eşimin bi akrabası ve komşusu benden sonra evlenmisti.ikisinin de suan bebekleri var.biri daha hamileyken eşinden ayrıldı.komsusu ise duydum ki dün boşanma davası acmis.esinden ve kaynanasını an dayak yemis.baslarda o kadar ozenmistim ki ne güzel bebekleri var demistim.ama şimdi anladım ki herkezin ayrı bir imtihanı oluyor.bebegim yok belki ama çok şükür eşimle iyiyiz.bebekte zamanla olur insallah.

Gunaydin yavrum Ben yapmistim bu ay sit maydonuzu. Adet bitince 3 4 gun sonra basladim. 3gun yaptim. Yumurtlamaya Yakin oldu tam o gunler olmadi. Hemen iliski falan olmadi,isten gelince aksam uzeri 5bucuk Gibi yaptim Ben iliski normal gece oldu. Hergun degil gun asiri oldu iliski. Belli mi olur kusum ya deneyin bencede. Bende denemicektim bu ne falan demistim ama belli mi olur belki use yaradi vesile oldu
Canım merhaba öncelikle bebeğin hayırlı olsun sağlıkla al kucağına inşallahh.. Maydonoz ve sütle olan kürü nasıl hazırladın ve uyguladın anlatabilir misin?

Günaydın kızlar ben halen hasta olmadım 18. Gun bugun sabah ateş olctum vajınal an oluyorum ben sürekli 36.3 lerdeydı 36.9 cıktı bu sabah ayrıca yatarken dedım kı allahım hamıs degılsem kırmızı goster DİE kızıl sac gordum galiba hamaset degilim testler zaten negatif cikıo ama neden hasta olamıyorum galiba menopoza girdim :63:o_O

Ay kizlar bide rüyamın devamında bı oğlum olmus ayyy cok tatlı sacları simsiyah gözleri kocaman ayni benım gibi bı tatlı bı tatli ama ben degıl esim doğurmuş hastanede yanında o duruomus ben emzirmeye gidiyorum nasıl emıo sutumu ama gogsumun birinin ucu 2 taneymıs onu pek ememıo otekini verıom ay ok güzeldi ya :KK68:

Ay kizlar bide rüyamın devamında bı oğlum olmus ayyy cok tatlı sacları simsiyah gözleri kocaman ayni benım gibi bı tatlı bı tatli ama ben degıl esim doğurmuş hastanede yanında o duruomus ben emzirmeye gidiyorum nasıl emıo sutumu ama gogsumun birinin ucu 2 taneymıs onu pek ememıo otekini verıom ay ok güzeldi ya :KK68:
ahahahhahaha :D zaten biz bu cabalarla kendimiz degil kocalarimiz dogurcak :D hayir olsun cnm. tatlim sen bi kan daha mi versen..ya senin sonunda turk.lokumu gibi olck anlasilan oda boyyleydi ve ogrendigin atrik 10 haftalikti :D insallah hamilesindir yaolsa bi aciklamasi yok onun bence

ahahahhahaha :KK70: zaten biz bu cabalarla kendimiz degil kocalarimiz dogurcak :KK70: hayir olsun cnm. tatlim sen bi kan daha mi versen..ya senin sonunda turk.lokumu gibi olck anlasilan oda boyyleydi ve ogrendigin atrik 10 haftalikti :KK70: insallah hamilesindir yaolsa bi aciklamasi yok onun bence
Valla canım testlerim hep negatif cikıo türk lokumu nun idrarda 10 haftaya kadar cıkmadı mı ne degisik cok sasırdım :))

Valla canım testlerim hep negatif cikıo türk lokumu nun idrarda 10 haftaya kadar cıkmadı mı ne degisik cok sasırdım :))
cnm onun kanda cikmadi. belirli bi sure sonra idrarda cikti sonra kan testi yaptirdi 7000 cikti :)))) insallah senin de minnakin icindedir kan testi yaptirsana bi sen tekrar belkim yukselmistir belli olur cnm

Back