• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Hamile kaldigimiz yil olsun ugur getisin :)))))))

Canım merhaba öncelikle bebeğin hayırlı olsun sağlıkla al kucağına inşallahh.. Maydonoz ve sütle olan kürü nasıl hazırladın ve uyguladın anlatabilir misin?
sagolasın canım amın ınsallah sırayla hepımız kucaklarımıza alalım .. 1 lt sütü kaynattım, kaynayınca içine bir demete yekın maydonoz attım,elimle parçaladım maydanozları. öyel bırlkte bı kaç dakıka kaynadı. sonra plastık kovaya döktüm. uzerıne oturdum bildigin, peluş battaniyeylede sardım bacaklarmı hiç bi yerden buhar cıkmıcak sekılde. 15 dakıka durdum. 3 gun ust uste yaptım. adet bıtımınden 1 hafta sonra başladım . okadar yani canım. kimileri buhar yapınca hemen ılıskıye girilir dıyolar ama ben oyle yapmadım. aksamuzerı buhar yaptım ılıskı normal gece olduysa oldu . inşallah hayıra vesile olur canım yapıcaksan .Allah dualarımızı geri çevirmiyecektir

Aynen canım bı olsa da rahatlasam ama hamile değilimdir cunku 0.66 cikan değer 0.26 ya dusmustu
bencede baktırmalısın canım kan testi kız belli mi olur, yada en azından görür baska bı sebepse bakar, idrarda cıkmayadabilir nadirende olsa kimilerinde oluyor öyel seyler duyuyoruz yanı

bencede baktırmalısın canım kan testi kız belli mi olur, yada en azından görür baska bı sebepse bakar, idrarda cıkmayadabilir nadirende olsa kimilerinde oluyor öyel seyler duyuyoruz yanı
Gidicem canım zaten yoksa da olup rahatlıyım Insallah :))

Kizlar ovu mokroskobum ve adet olmadan yum doneminde oldugumu gösteriyor :))))

Eklentiler

• IMG_20160215_150415.jpg
    IMG_20160215_150415.jpg
    27,1 KB · Görüntüleme: 75
sagolasın canım amın ınsallah sırayla hepımız kucaklarımıza alalım .. 1 lt sütü kaynattım, kaynayınca içine bir demete yekın maydonoz attım,elimle parçaladım maydanozları. öyel bırlkte bı kaç dakıka kaynadı. sonra plastık kovaya döktüm. uzerıne oturdum bildigin, peluş battaniyeylede sardım bacaklarmı hiç bi yerden buhar cıkmıcak sekılde. 15 dakıka durdum. 3 gun ust uste yaptım. adet bıtımınden 1 hafta sonra başladım . okadar yani canım. kimileri buhar yapınca hemen ılıskıye girilir dıyolar ama ben oyle yapmadım. aksamuzerı buhar yaptım ılıskı normal gece olduysa oldu . inşallah hayıra vesile olur canım yapıcaksan .Allah dualarımızı geri çevirmiyecektir
Amin canım benim çok çok teşekkür ederim cevabın için. Bakalım bu ay deneyeyim. Adetim bugün bitti bikaç gün sonra yapayım bende o zaman. Bu arada yine kk da gördüm ovulasyon dönrminde bellerine yakı yapıştırıp gebe kalanlar da olmuş o da ilginç gelmişti bu da ilginç geldi bana ama bebiş için herşey. Biz elimizden geleni yapalım duamızı unutmayalım gerisi Rabbimin bileceği şey..

Selamun Aleykum kızlar. Topik hayırlı sonuçlara vesile olur inşaALLAH. benim BAT 8 mart.. :)

Kızlar geçen pihtilasma konusu gecmisti.suan tv de ibrahim Saraçoğlu var.pihtolasma sorunu olanlar hergün kahvaltıdan ve öğle yemeğinden sonra bir bardak suya iki kaşık taze sıkılmış limonnsuyu ekleyip için diyor.kimi insanlar hemen hamile kalır ama pıhtılaşma dan dolayi bebek tutunamaz diyor.hamile olduklarını öğrenmeden bebek düşer diyor.

Kız ben buna ınanmıom yalan soluo bu test:))) zaten esimin babası rahatsız hastane ısı oluo sürekli ve esim cok uzgun olsada değerlendiremeyıx
Yarın git
Kızlar geçen pihtilasma konusu gecmisti.suan tv de ibrahim Saraçoğlu var.pihtolasma sorunu olanlar hergün kahvaltıdan ve öğle yemeğinden sonra bir bardak suya iki kaşık taze sıkılmış limonnsuyu ekleyip için diyor.kimi insanlar hemen hamile kalır ama pıhtılaşma dan dolayi bebek tutunamaz diyor.hamile olduklarını öğrenmeden bebek düşer diyor.
cgitcanim kaç gün yapılacak mis bizde yapsak miki

Yarın git

cgitcanim kaç gün yapılacak mis bizde yapsak miki
gün olarak demedi.bu sorunu yasayanlar hamile kaldıklarında da doktorlarına danışıp limon suyuna devam edebilirler dedi.kanı sulandırmak icinmis.ben denemeyi düsünüyorum.oyle cok asırı bi pıhtılaşma yok ama koyu oluyor adetlerim genelde.hergün icecem.

Bende yok maalesef.eli kulağında yakında kırmızı karti görürüm.ama inşallah sizlere nasip olur bu ay.

Kızlar bence eğer benm gibi duşuğu olan varsa kesinlikle pıhtılaşma test yaptrn bana doktr yoktur gerek yok teste dedi inat ettm yptrdm çkt şimd inş hamile klırsam iğne ilaca başlıcam

Kızlar bence eğer benm gibi duşuğu olan varsa kesinlikle pıhtılaşma test yaptrn bana doktr yoktur gerek yok teste dedi inat ettm yptrdm çkt şimd inş hamile klırsam iğne ilaca başlıcam
Bu doktorlar gercekten cok ilgincler illa ust uste aci yasatip ondan sonra caresini aratacaklar. Düşük kimyasal falan miydi senin. Bu pihtilasma testi ozelde yapiliyor sanirim ne kadar tutuyor ve ne kadar surede cikiyor.

Kimsenin sesi cikmiyor yokmu guzel haber verecek kimse :anneadayı::KK49:

Ahh ah keske olsa canim. Benim gecen ay gecikti ve beni heyecanlandirdi, 36. Gunleri buldu normalde 28-29 da olan reglim. Bu ay bugun daha 24. Gun dongumde ama gogsumde sislik, cok acikma hali ve kasikta agri basinc hissi basladi bile. Insallah bu ay erken gelecek reglin degil gebelik belirtileridir :anneadayı:

Amin canım benim çok çok teşekkür ederim cevabın için. Bakalım bu ay deneyeyim. Adetim bugün bitti bikaç gün sonra yapayım bende o zaman. Bu arada yine kk da gördüm ovulasyon dönrminde bellerine yakı yapıştırıp gebe kalanlar da olmuş o da ilginç gelmişti bu da ilginç geldi bana ama bebiş için herşey. Biz elimizden geleni yapalım duamızı unutmayalım gerisi Rabbimin bileceği şey..

O yakı ile ilgili konuyu ben de okumuştum.çok ilginç gelmişti.ovulasyondan önce bellerine yapıştırıyorlar sanırım yumurtaların çatlamasını kolaylaştırıyor demişlerdi.

Back