2016 gelinleri

Aslında bizde tam oturp konşmadk ama bizde de yatak odası ve mutfak eşyalar halı perdesi de kıza ait fakat bnm babam moblyacı oldgu için y.odası mutfak dolaplarımı babam kendisi yapıcak halı ve perdelerde tamamen onlar alıcak cnm banyo dolabı da babam yapıck bnmde bunlar yapm aşamsnda işte. Diğer bütün çeyizlerim hazr zatn ama al al bitiremyrm benimde hep eksik bişeyler çikiyo :-)çamaşr makinamı dedem aldı bulaşığı kardeşim almak istiyor onlarada buzdolabı TV ankastre kalıyo:KK200:
Halletmiş gibi bir şeysin sen maşallah.. :)

2016 mayıs 28 bende kınamı nerde nasıl yapacağım meçhul olsada düğün tarihim belli şükür ki :) birde nikah ne kadar kala yapılmalı soru işaretleriyle şafak bir bir atıyo :) ne zor ya şu hazırlıklar Allah herkesin yardımcısı olsunn

2016 mayıs 28 bende kınamı nerde nasıl yapacağım meçhul olsada düğün tarihim belli şükür ki :) birde nikah ne kadar kala yapılmalı soru işaretleriyle şafak bir bir atıyo :) ne zor ya şu hazırlıklar Allah herkesin yardımcısı olsunn
Canım bilmiyorum hiç nikah/düğün olayını.. Ben düğün düşünmüyorum. Direkt nikah yapıp bitirmek istiyorum. Az kalmış sizin..

kızlar nasipse 2016 temmuz gelini olacağım.. benim gibi olanlar düğün salonunu tuttunuz mu yada ne gibi hazırlıklar içindesiniz su sıralar

merhaba kızlarr? nasılsınızz? nasıl gidiyor hazırlıklarr? :))
Merhabaa bugün salon tutuldu tarih kesinleşti bende heyecan başladı valla bundan sonra burdan bol bol konuşup ne yapacağımıza birlikte karar verelim kızlar :*

A.s :)

Kızlar ya iki yıldır birçok şey aldım ama hala çeyiz boş gibi geliyor bana.. Facebookta bir sayfada yeni gelin evleri paylaşılıyor mesela, bakıyorum yığınla eşya var. Mutfakta kaç tane çay bardağı takımı var mesela.. Benim misafir için kesme bardaklarım ve günlük kullanacağım düz çay bardaklarım var sadece.. Bu sadece bir örnek. Aynı şekilde su bardakları da öyle.. Millet kaç çeşit takım almış. Siz nasıl yaptınız?

X