How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2016 gelinleri

Biz ağustosun 16sında nişanlandık canım.. Bana da uzak geliyor, hep yazın diye düşünmüştüm :/
Bizde mayıs 30 da nişanlandk canım. Bnde bahar yada yaz düşünydm ama nişanlm ev bitmez diyo tmm zamn geçiyo ben asker yoluda bekledm ama ne bileym yinede gözüme büyüyo artık yuvamzı kuralm istyorum. Bodozlama daldım ama daha tanışmadık :-)

Bizde mayıs 30 da nişanlandk canım. Bnde bahar yada yaz düşünydm ama nişanlm ev bitmez diyo tmm zamn geçiyo ben asker yoluda bekledm ama ne bileym yinede gözüme büyüyo artık yuvamzı kuralm istyorum. Bodozlama daldım ama daha tanışmadık :-)
İnsan hemen olsun istiyor tabi.. Bakalım zaman gösterecek, inşallah en kısa zamanda o günleri görürüz. :)

Bu ara çok alışveriş yapıyorum ben ya.. Kozmetik ve giyim.. Çeyiz tamamlandı gibi bir şey ya, ona güveniyorum herhalde.. Kenara para koymaya çalışayım.
aynen öyle canım alma bitmiyo bende tam bitti artık almıcam para biriktirim diyorum ama dayanamayıp alıyorum gene ama eksik alacak bitmiyo yapabiliyosan bolca para biriktir para olduktan sonra bi günde alınır zaten herşey

kızlar selam, nişanlımlar düğün salonu bulmuş ama tarihi 23 nisan düğün olur mu o gün sizde o_O

kızlar selam, nişanlımlar düğün salonu bulmuş ama tarihi 23 nisan düğün olur mu o gün sizde o_O
OLUR TABİKİ CANIM NİYE OLMASIN BİZDE O TARİHİ TUTCAKTIK AMA 23 NİSAN HEP YAĞMUR YAĞAR YA ÇOCUKLARIN ŞANSINA ÇEKİMDE FALAN SIKINTI OLUR DİYE 30 NİSANI TUTUK İNŞ YAĞMAZ O ZAMANDA:KK54:

OLUR TABİKİ CANIM NİYE OLMASIN BİZDE O TARİHİ TUTCAKTIK AMA 23 NİSAN HEP YAĞMUR YAĞAR YA ÇOCUKLARIN ŞANSINA ÇEKİMDE FALAN SIKINTI OLUR DİYE 30 NİSANI TUTUK İNŞ YAĞMAZ O ZAMANDA:KK54:

inşallah canım bizde dış çekim yapcaz umarım dediğin gibi olmaz :) akşama bakmaya gitcez nişanlımla :)

Neden olmasın ki canım?

23 nisan bayram diye yapanda görmedim diye iyi olur mu acaba diye düşündüm birden de :) akşama salona bakmaya gitcez nişanlımla. Bi de daha yeni nişan yaptık geçen cumartesi :) şoka girdim birden :))))))))))))

23 nisan bayram diye yapanda görmedim diye iyi olur mu acaba diye düşündüm birden de :) akşama salona bakmaya gitcez nişanlımla. Bi de daha yeni nişan yaptık geçen cumartesi :) şoka girdim birden :))))))))))))
Ayy ne güzl bak şanlsn canm :KK49:23 nisan neden olmasn çokta güzl olur bence tmm de hayrlısı olsn inşallah :21:

Kızlar eşyaları nasl paylaştnz konştnz mu onları yani sizlerde neleri kim alıyor ❓
Biz hiç konuşmadık canım ama genelde bizde yatak odası ve mutfak tamamen kıza aittir. Perde ve halılar, beyaz eşyalardan da 1 tanesi kıza aittir. Benim yatak odası mobilyası ve perde-halı hariç bitti.

Biz hiç konuşmadık canım ama genelde bizde yatak odası ve mutfak tamamen kıza aittir. Perde ve halılar, beyaz eşyalardan da 1 tanesi kıza aittir. Benim yatak odası mobilyası ve perde-halı hariç bitti.
Aslında bizde tam oturp konşmadk ama bizde de yatak odası ve mutfak eşyalar halı perdesi de kıza ait fakat bnm babam moblyacı oldgu için y.odası mutfak dolaplarımı babam kendisi yapıcak halı ve perdelerde tamamen onlar alıcak cnm banyo dolabı da babam yapıck bnmde bunlar yapm aşamsnda işte. Diğer bütün çeyizlerim hazr zatn ama al al bitiremyrm benimde hep eksik bişeyler çikiyo :-)çamaşr makinamı dedem aldı bulaşığı kardeşim almak istiyor onlarada buzdolabı TV ankastre kalıyo:KK200:

Back