- 5 Aralık 2008
- 1.549
- 456
- 363
- Konu Sahibi environmentaleng
Bizimki henüz belli diil malesef 2016 yaz sonu gibi olcak herlde net değil
hayırlısıyla olur canım, ne zamandan beri nişanlısınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizimki henüz belli diil malesef 2016 yaz sonu gibi olcak herlde net değil
5.5 ay oldu canımama 6 yılı geride bıraktık. 16 yaşımdan beri sevgiliydik onunla büyüdüm resmen Szin ne kadr canım ?hayırlısıyla olur canım, ne zamandan beri nişanlısınız
Canım iyi günlerde kullanmak nasip olur inşallah :)http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/tugbanin-ceyizleri.773957/
Bu da benim çeyiz topiğim
Amin canım inşallahCanım iyi günlerde kullanmak nasip olur inşallah :)
valla al benden de o kadar eltim bir ay önce evlendi aldığı bardaklar dolaplara sığmaı kutularda kaldı çokta abartmaya gerek yok bence ilerde beğendiğimizi alacak kadar da yerimiz olsun.Ama senin gibi düşünmüyor da değilim ne ne kadar olmalı diye :SKızlar ya iki yıldır birçok şey aldım ama hala çeyiz boş gibi geliyor bana.. Facebookta bir sayfada yeni gelin evleri paylaşılıyor mesela, bakıyorum yığınla eşya var. Mutfakta kaç tane çay bardağı takımı var mesela.. Benim misafir için kesme bardaklarım ve günlük kullanacağım düz çay bardaklarım var sadece.. Bu sadece bir örnek. Aynı şekilde su bardakları da öyle.. Millet kaç çeşit takım almış. Siz nasıl yaptınız?
Annem bana alma diyor, mesela sadece 2 nevresim takımı aldım. Sanki evlenince almayacak mısın diyor. Biraz da o zamana bırak, o da ayrı zevk diyor. Mesela nişan da kayınvalidem de verdi bir takım.. Hediye de geliyor bizde öyle şeyler evlenirken.. Annemin dediği de mantıklı bir bakıma, o kadar doldurmaya ne gerek var ki.. Sanki evlenince alamayacağız.valla al benden de o kadar eltim bir ay önce evlendi aldığı bardaklar dolaplara sığmaı kutularda kaldı çokta abartmaya gerek yok bence ilerde beğendiğimizi alacak kadar da yerimiz olsun.Ama senin gibi düşünmüyor da değilim ne ne kadar olmalı diye :S
aynen neler çıkıyo retrosu ayrı klasiği ayrı çiçekli bilmem ne her sene başka desen başka renkler gittim çelik tencere set aldım seramik tava seti şimdi granit çıktı seneye kimbilir ne çıkar mayısa kadar hepsinden olmasına gerek yok bencede kullandıkça sıkılıcaz zaten gezerken ederken yada birinde görünce aa ne güzelmiş ama benim çok var diyeceğimize bütçemize göre almayı düşünebiliriz hepsinden 1 2 takım olsun yeter hediye mevzusu da evet bizde de öyle şükür neler geliyo ay bide ben ne yaptım :) görgüsüzlük mü dersin ne dersin artık eksiklerimi liste yaptım tam 4 sayfa tuttu :) ama kevgirden oklavaya kadar face mağlum herkez el altında arkadaşlara yakın teyze hala v.s yolladım seçin seçin alın dedim :) zaten hediye gelecek bari ihtiyaç olsun aynı şeyden 10 tane olmasına gerek yok hemen hepside dönüş yaptı :) masraflarda inmiş oldu biraz böylelikle :)Annem bana alma diyor, mesela sadece 2 nevresim takımı aldım. Sanki evlenince almayacak mısın diyor. Biraz da o zamana bırak, o da ayrı zevk diyor. Mesela nişan da kayınvalidem de verdi bir takım.. Hediye de geliyor bizde öyle şeyler evlenirken.. Annemin dediği de mantıklı bir bakıma, o kadar doldurmaya ne gerek var ki.. Sanki evlenince alamayacağız.
Valla en iyisini yapmışsın canım ya, benim isteyecek pek bir şey kalmadı artık Yabancılar aynı senin yaptığın gibi yapıyorlar.aynen neler çıkıyo retrosu ayrı klasiği ayrı çiçekli bilmem ne her sene başka desen başka renkler gittim çelik tencere set aldım seramik tava seti şimdi granit çıktı seneye kimbilir ne çıkar mayısa kadar hepsinden olmasına gerek yok bencede kullandıkça sıkılıcaz zaten gezerken ederken yada birinde görünce aa ne güzelmiş ama benim çok var diyeceğimize bütçemize göre almayı düşünebiliriz hepsinden 1 2 takım olsun yeter hediye mevzusu da evet bizde de öyle şükür neler geliyo ay bide ben ne yaptım :) görgüsüzlük mü dersin ne dersin artık eksiklerimi liste yaptım tam 4 sayfa tuttu :) ama kevgirden oklavaya kadar face mağlum herkez el altında arkadaşlara yakın teyze hala v.s yolladım seçin seçin alın dedim :) zaten hediye gelecek bari ihtiyaç olsun aynı şeyden 10 tane olmasına gerek yok hemen hepside dönüş yaptı :) masraflarda inmiş oldu biraz böylelikle :)
5.5 ay oldu canımama 6 yılı geride bıraktık. 16 yaşımdan beri sevgiliydik onunla büyüdüm resmen Szin ne kadr canım ?
Ayy maşallah canım sizde bizim gibi uzun bir ilişki olmuş. Ne güzel Allah hep böyle mutlu geçim versin bizlerecanım işten giriyorum evden zamanım olmuyor kusura bakma geç yazıyorum, 5. yılımız 5 ay sözlü kaldık, 10 günlükte nişanlıyız
amiiinn hepimizin ilişkisine kocaamaaan maşallah :) inşallaaaaahhh canımmm musmutlu olalımmAyy maşallah canım sizde bizim gibi uzun bir ilişki olmuş. Ne güzel Allah hep böyle mutlu geçim versin bizlere
bu arada nişanınız çok tazeymiş hayırlı olsun
ne zaman düğün bebeğiiim :)Merhabaa bugün salon tutuldu tarih kesinleşti bende heyecan başladı valla bundan sonra burdan bol bol konuşup ne yapacağımıza birlikte karar verelim kızlar :*
A.s :)
ben de 2 senedir çeyiz yapıyorum birçok şey aldım ama en çok dikkat ettiğim şey aynı tip şeyden çok farklı çeşit ve fazlalık almamak atıyorum 5 takım kahve fincanı falan çok fazla geliyor bana misafirlik ve günlük olarak ayrılması yeterli geliyor bana ama herkesin şahsi fikri tabii :)Kızlar ya iki yıldır birçok şey aldım ama hala çeyiz boş gibi geliyor bana.. Facebookta bir sayfada yeni gelin evleri paylaşılıyor mesela, bakıyorum yığınla eşya var. Mutfakta kaç tane çay bardağı takımı var mesela.. Benim misafir için kesme bardaklarım ve günlük kullanacağım düz çay bardaklarım var sadece.. Bu sadece bir örnek. Aynı şekilde su bardakları da öyle.. Millet kaç çeşit takım almış. Siz nasıl yaptınız?
Canım sende mi burdasıııın ASker topiğinden sonra bura da da karşılaşmak varmış
Aynı benim kafa ya süpersin Ben de bir misafirlik bir günlük alıyorum
ben de 2 senedir çeyiz yapıyorum birçok şey aldım ama en çok dikkat ettiğim şey aynı tip şeyden çok farklı çeşit ve fazlalık almamak atıyorum 5 takım kahve fincanı falan çok fazla geliyor bana misafirlik ve günlük olarak ayrılması yeterli geliyor bana ama herkesin şahsi fikri tabii :)
ne zaman düğün bebeğiiim :)
Allah nasip ederse 16 ağustos ta düğünüm
evet canım isim değştim tuqbacadine zaman düğün bebeğiiim :)
ben de 2 senedir çeyiz yapıyorum birçok şey aldım ama en çok dikkat ettiğim şey aynı tip şeyden çok farklı çeşit ve fazlalık almamak atıyorum 5 takım kahve fincanı falan çok fazla geliyor bana misafirlik ve günlük olarak ayrılması yeterli geliyor bana ama herkesin şahsi fikri tabii :)
merhaba canım da isim mi değiştirdin ben mi hatırlayamadım ya çok özür dileriinn
Hayırlı olsun canım, neler aldın bakalım?arkadaşlar benim de söz tarihim netleşti şubatta sözleniyorum inşallah bu olay üzerine gidip çeyizlik bir şeyler aldım hemen paçalarım tutuştu zannımca
Hayırlı olsun canım, neler aldın bakalım?
Hadi hayırlı olsun canım Çok güzel bir duyguarkadaşlar benim de söz tarihim netleşti şubatta sözleniyorum inşallah bu olay üzerine gidip çeyizlik bir şeyler aldım hemen paçalarım tutuştu zannımca
Canım keşke seramik almasaydın, 1 yıl bile dayanmıyor ya, dikkat etsen bile.. Annem almıştı içi dışı mahvoldu. Ben çeyize granit aldım. Tabi bide çelikler var.teşekkür ederim seramik set aldım tencere, fırın kapları, çeşitli tavalar