- 22 Nisan 2016
- 71
- 33
- 3
- 31
aaaaa o çok saçmaymış ya ben onlar yapcak düğünü sanıyodum olmaz inşallah canım. ne kadar az borç olursa o kadar iyi nerden yırtarsanız kar yani bunuda böyle açıklarsanız sorun olacağını sanmıyorumevet canım sakaryada oturacağız. direk düğünü istanbul'da yapsak diye düşündük o da hem burda oturacağımız için hem de onların da çoğu akrabası burada olduğu için saçma oluyor. artık kayınvalide ne isterse ona bağlı olarak karar verecez sanırım. biraz da bu sebepten düğün tarihini netleştiremedik henüz, bu durum netleşmeden bilemem ki düğün hangi gün olacak
bana karşı tutumları iyi şükür. nişanda falan pek bişeye karışmadılar, geçen hafta bohça götürdük, benim de ertesi gün doğum günümde annesi kutlayalım demiş pasta yaptırmış falan jestleri güzel yani. sanırım sevdiler de beni, böyle düşününce de kadının gönlü olsun diyorum da işte masraf kısmı korkutuyor biraz. biz düğünü mobilyaları hep kendi paramızla yapacağız, aileler bi katkıda bulunmayacak. ekstra bide en az bi balayı parasını sırf istanbuldan 50-100 kişi gelsin diye vermeye gerek var mı
aaaaa o çok saçmaymış ya ben onlar yapcak düğünü sanıyodum olmaz inşallah canım. ne kadar az borç olursa o kadar iyi nerden yırtarsanız kar yani bunuda böyle açıklarsanız sorun olacağını sanmıyorumsiz yenimi görüşmeye başladınız kv ile ne kadardır berabersinz
Günaydın canım bence de sıkıntı olmaz mantıklı bir insansa direteceğini sanmam.İyi yapmışsın nişanlına söylemekle böylesi daha mantıklı daha zaten çok yeni tanışmışsınız seni tanımıyor bile yanlış anlayabilir.sevgilimle 15 aydır beraberiz ama ben resmi olarak aileler tanışana kadar tanışmadım annesi ile. 10 nisanda bize tanışmaya geldiler ilk o gün tanıştık.
çok fazla herşeyi biz yapacaz sen karışma demek istemiyorum, o kısmı nişanlıma söyledim sen bunu da söyle annene diye. aileler bir araya geldiğinde tarih meselesi konuşulurken aklında olsun bu durumda. ben vazgeçiririz onu istanbulda ayrı bi tören yapmaktan diye umuyorum
Günaydın canım bence de sıkıntı olmaz mantıklı bir insansa direteceğini sanmam.İyi yapmışsın nişanlına söylemekle böylesi daha mantıklı daha zaten çok yeni tanışmışsınız seni tanımıyor bile yanlış anlayabilir.
selam canım iyiyiiiz sen nasılsınselam kızlar nasılsınız ?
ben de iyiym canımm. çalışıyorum işteeselam canım iyiyiiiz sen nasılsın
aynı canım bende çalışıyorum şuan bekleme aşamasındayız ramazanı bir atlatırsak evi tadilat yaptırıcaz eşya bakıcaz pasaporttu nikah işlemleriydi derken su gibi geçecek zaman inşallahben de iyiym canımm. çalışıyorum işteehazırlıkların nasıl gidiyor
merhabaMerhaba
merhabaaaMerhaba
aynı canım bende çalışıyorum şuan bekleme aşamasındayız ramazanı bir atlatırsak evi tadilat yaptırıcaz eşya bakıcaz pasaporttu nikah işlemleriydi derken su gibi geçecek zaman inşallahsen neler yapıyorsuuun
evet şimdilik her şey yolunda çok şükür.Darısı başına inş. ne güzel nişan ne zamandı hediyelik ne yaptın nişanlığın ne renkmerhabaaa
okudum gelişmeleri çok güzel ilerliyor her şey siizn için
ben daha bu sene evlenmicem ama sizinel takılıyorum işte
nişan hazırlığımız var bizimde. ben de dün nişanlığımı teslim aldımm. hediyeliklerimi hazırlıyorumçiçeğimi filan yaptım kendim bunlarla uğraşıyorum işte ben de. nişanda tadını çıkarayımda düğünde koşuşturmadan zaman kalmaz bunlara
nişanlığım lilaaaevet şimdilik her şey yolunda çok şükür.Darısı başına inş. ne güzel nişan ne zamandı hediyelik ne yaptın nişanlığın ne renkresim at da bakalım
Eki Görüntüle 1838147
tepsi bu canım, tabi üstündeki kelebeklerin ve harflerin yeriyle sürekli oynuyorum, hala kalıcı haline karar veremedim
daha sözlümün yüzüğü gelmedi diye de benim alyansım ve tektaşımı koyduk temsilentabi yatağın üstünün dağınıklığına da bakmamanız lazım, bohça hazırlıkları yüzünden her yer her yerde
biz aldık canım nişanda takacağız saati
tepsinin kendisini, aynasını, boyasını, malzemelerini hepsini tamamen ben kendim aldım canım biliyorum yanitepsiyi inanılmaz güzel buldum
Ben de buna benzer birşey düşünüyordum da bunun tepsisi ve üzerindeki kelebekler çok hoş olmuş. Nerden aldınız malzemeleri biliyor musun canım?
Çooook sağol canım..
Ben de bir araştırayım konsepte göre alıp boyama yapabilirim. Eğer hatırlıyorsan ne kadara mal olduğunu paylaşabilir misin? Bir de boyamak zor oluyor mu?
kızlar sizce kaç tane tencere seti veya tencere olmalı ?
ben de 1 granit bir de çelik var alsam mı bi tane daha diye düşünüyorumda fazla mı olur sence ? bu ikisi var tencere olarak ..hemen cevap vereyim canım.
benim çelik ve teflon tencere setini annem zaten almış, (bana kalsa teflon almazdım), ben şimdi granit tencere seti ve bir de düdüklü tencere alacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?