2016 Gelinleri Olarak Burada Toplanalım :)

aaaaa o çok saçmaymış ya ben onlar yapcak düğünü sanıyodum olmaz inşallah canım. ne kadar az borç olursa o kadar iyi nerden yırtarsanız kar yani bunuda böyle açıklarsanız sorun olacağını sanmıyorumsiz yenimi görüşmeye başladınız kv ile ne kadardır berabersinz

sevgilimle 15 aydır beraberiz ama ben resmi olarak aileler tanışana kadar tanışmadım annesi ile. 10 nisanda bize tanışmaya geldiler ilk o gün tanıştık.
çok fazla herşeyi biz yapacaz sen karışma demek istemiyorum, o kısmı nişanlıma söyledim sen bunu da söyle annene diye. aileler bir araya geldiğinde tarih meselesi konuşulurken aklında olsun bu durumda. ben vazgeçiririz onu istanbulda ayrı bi tören yapmaktan diye umuyorum

Günaydın canım bence de sıkıntı olmaz mantıklı bir insansa direteceğini sanmam.İyi yapmışsın nişanlına söylemekle böylesi daha mantıklı daha zaten çok yeni tanışmışsınız seni tanımıyor bile yanlış anlayabilir.

yok ben zatn kayınvalide ile maddi konulara girmem canım, o nişanlımın görevidir, o da yapıyor yapması gerekeni sağolsun

ben de iyiym canımm. çalışıyorum iştee hazırlıkların nasıl gidiyor
aynı canım bende çalışıyorum şuan bekleme aşamasındayız ramazanı bir atlatırsak evi tadilat yaptırıcaz eşya bakıcaz pasaporttu nikah işlemleriydi derken su gibi geçecek zaman inşallah sen neler yapıyorsuuun

merhabaaa

okudum gelişmeleri çok güzel ilerliyor her şey siizn için
ben daha bu sene evlenmicem ama sizinel takılıyorum işte
nişan hazırlığımız var bizimde. ben de dün nişanlığımı teslim aldımm. hediyeliklerimi hazırlıyorum çiçeğimi filan yaptım kendim bunlarla uğraşıyorum işte ben de. nişanda tadını çıkarayımda düğünde koşuşturmadan zaman kalmaz bunlara

evet şimdilik her şey yolunda çok şükür.Darısı başına inş. ne güzel nişan ne zamandı hediyelik ne yaptın nişanlığın ne renk resim at da bakalım

evet şimdilik her şey yolunda çok şükür.Darısı başına inş. ne güzel nişan ne zamandı hediyelik ne yaptın nişanlığın ne renk resim at da bakalım
nişanlığım lilaaa ne çok kabarık ne de çok sönük bişeyy hediyelikte kokulutaş yapıyorumm atarım şimdi fotoğraflarınıı

tepsiyi inanılmaz güzel buldum
Ben de buna benzer birşey düşünüyordum da bunun tepsisi ve üzerindeki kelebekler çok hoş olmuş. Nerden aldınız malzemeleri biliyor musun canım?

tepsiyi inanılmaz güzel buldum
Ben de buna benzer birşey düşünüyordum da bunun tepsisi ve üzerindeki kelebekler çok hoş olmuş. Nerden aldınız malzemeleri biliyor musun canım?
tepsinin kendisini, aynasını, boyasını, malzemelerini hepsini tamamen ben kendim aldım canım biliyorum yani
aynı memlekette olsak direk dükkan ismi de verirdim ama Sakarya'da değilsindir sanırım. büyük kırtasiye gibi dükkanlar oluyor canım, içerisinde polyester ahşap malzemeler de satıyorlar ama boyasız halinde. o kelebekler polyesterden mesela, harfler de ahşap. normal renklerinde aldım teyzem boyadı onları.

hatta şimdi sen sordun diye baktım interney sayfalarında da satışları oluyormuş. benim kelebekler bunlar canım:
http://www.balsanatmarket.com/index.php?route=product/product&path=1_552&product_id=12368

Çooook sağol canım..
Ben de bir araştırayım konsepte göre alıp boyama yapabilirim. Eğer hatırlıyorsan ne kadara mal olduğunu paylaşabilir misin? Bir de boyamak zor oluyor mu?

Çooook sağol canım..
Ben de bir araştırayım konsepte göre alıp boyama yapabilirim. Eğer hatırlıyorsan ne kadara mal olduğunu paylaşabilir misin? Bir de boyamak zor oluyor mu?

boyamayı teyzem yaptı o kursuna gittiği için zorlanmadı ama hiç bilmeyen halimle ben yapsam belki zorlanırddım canım bilemiyorum.
tepsi 28 liraydı sanırım, boya için 2 farklı renk aldım 6şardan 12 lira da o tuttu. 5 lira kelebeklerin tanesi 10 lira da o etti toplamda 50, 10 lira da ayna için verdim. toplamda 60 lira oldu demek ki harfler zaten tanesi 50 kuruş mu ne öyle bişey.
yani aslında piyasadakiyle hemen hemen aynı fiyata mal oldu ama tam gönlümden geçtiği gibi oldu, o yüzden değdi diyorum kesinlikle

hemen cevap vereyim canım.
benim çelik ve teflon tencere setini annem zaten almış, (bana kalsa teflon almazdım), ben şimdi granit tencere seti ve bir de düdüklü tencere alacağım.
ben de 1 granit bir de çelik var alsam mı bi tane daha diye düşünüyorumda fazla mı olur sence ? bu ikisi var tencere olarak ..
bernardodan 600 tl lik alışveriş hakkım varda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…