• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Gelinleri Olarak Burada Toplanalım :)

A şey yapabilirsiniz evinizdeyse kapıları tülle bağlayıp fiyonk yapın konuşma balonlarından alıp isimlerinizi yazın misafirler orda foto çekilir :KK15:

Konuşma balonları ablamın kınasından zaten vardı evde, kapıyı tülle süsleme fikri de olabilir, çok teşekkür ederim canım :KK200:

Aynen öyle olacak sanırım :KK49:
Ama o gün ne yapayım onu bilmiyorum

eğer o gün başbaşa kalma ihtimaliniz varsa küçük bi pasta alıp mum üfletebilirsin. ya da bir hediye alırsın ve onu verirsin bugün, asıl kutlamayı evlenince yapacaz dersin :-)

Nişan Temmuzun ilk haftası evde olacak,daha yeni memlekete geldiğim için temizlik vs işlerini yapıyorum :temizlik:

Nişan elbisesi alınacak bi, bide evde yapacağım hediyelik ve kurabiyeler kaldı işte. Alyansları artık ben uzaktayken seçecek :KK61:
Whatshap da olmasa halimiz harapmış :KK39:
standart bi yüzük ölçün varsa aynı gün bile alabilirsin aslında alyansı. özel üretim olmayacaksa tabi o_O
biz alyans alırken benimkini direk vermişlerdi kuyumcudan, nişanlım gümüş yaptırdığı için onunkini beklemiştik 3-4 gün falan :KK54:
nişan elbisesi konusunda inşallah benim gibi şansın yaver gider de ilk gün beğendiğin elbiseyi bulursun. ben kesin günlerce gezerim diyordum ilk günde hallettim kafam rahat ettiydi bi daha :KK55: kurabiyeler zaten son gün olur, hediyelikleri de hallettin mi tamamdır :KK31:
ne yapacaksın hediyelik olarak?

Merhaba ben bazı adetleri bilmediğim için sormak istiyorum ramazan bayramına hayırlısıyla inşallah girecez ben sozlendim nişanim ekimde olacak ben bu ramazan bayramında sözlüme ne hadiye alacamonlar bana ne alacak lütfen bir fikir verir misiniz

Konuşma balonları ablamın kınasından zaten vardı evde, kapıyı tülle süsleme fikri de olabilir, çok teşekkür ederim canım :KK200:
Rica ederim :KK200:

eğer o gün başbaşa kalma ihtimaliniz varsa küçük bi pasta alıp mum üfletebilirsin. ya da bir hediye alırsın ve onu verirsin bugün, asıl kutlamayı evlenince yapacaz dersin :-)
sanmıyorum tek kalacağımızı bir iki dk anca o da fırsat olursa sonrasında kutlarız dediğin gibi :KK45:

Merhaba ben bazı adetleri bilmediğim için sormak istiyorum ramazan bayramına hayırlısıyla inşallah girecez ben sozlendim nişanim ekimde olacak ben bu ramazan bayramında sözlüme ne hadiye alacamonlar bana ne alacak lütfen bir fikir verir misiniz
Sen ne alırsın bilemem de bizde o taraf kızı Bayram'da baştan ayağa giydirirler

benim annem bi gömlek almayı düşünüyor bayramlık olarak, onlar alır mı almaz mı onu hiç bilemem göreceğiz :-)
eğer net olarak konuşulmuş bir adet yoksa içinizden geleni yapın, çok daha maknule geçecektir :KK37:
sanmıyorum tek kalacağımızı bir iki dk anca o da fırsat olursa sonrasında kutlarız dediğin gibi :KK45:

sen o zaman düğüne kadar sabret en iyisi :-)
ben biraz cadıyım ya bu konuda, annemlere biz yalnız kalacazz kafa dinleyecez diyebiliyorum :KK45:

benim annem bi gömlek almayı düşünüyor bayramlık olarak, onlar alır mı almaz mı onu hiç bilemem göreceğiz :-)
eğer net olarak konuşulmuş bir adet yoksa içinizden geleni yapın, çok daha maknule geçecektir :KK37:

sen o zaman düğüne kadar sabret en iyisi :-)
ben biraz cadıyım ya bu konuda, annemlere biz yalnız kalacazz kafa dinleyecez diyebiliyorum :KK45:
Aman hayatta diyemem anneme derim de baba sorun :D eşim olduğu halde tek bir defa yemeğe çıktık

canım bizde öle çok adet bilmeyiz açıkçası hiç haberim yoktu kıyafet alınırmış falan diye biz çıktığımız günden beri yani 8 senedir kv bıkmadan :KK45:her bayram bana kıyafet alır bizde adet böyle der bizde bu yaz nişanlıma bi takım kıyafet yaparız yüksek ihtimal :KK68:

canım bizde öle çok adet bilmeyiz açıkçası hiç haberim yoktu kıyafet alınırmış falan diye biz çıktığımız günden beri yani 8 senedir kv bıkmadan :KK45:her bayram bana kıyafet alır bizde adet böyle der bizde bu yaz nişanlıma bi takım kıyafet yaparız yüksek ihtimal :KK68:
Teşekkürler

ben de sözlüyüm bayramdan sonra da nişanım olcak:dua: benim kayınvalidem nişan alışverişi için buluştuğumuzda ben sana bayramlık almak istiyorum dedi:eek: elbise 2 takım çamaşır çorap fln aldık. ayakkabı ben istemedim daha yeni almıştım onun yerine nişan ayakkabımı aldık bir de:KK49:
biz de sözlüme gömlek ve pantolon aldık :21:

Haftasonu bana kıyafet ayakkabı ve pijama takımı almışlar, ev halkına da bir sürü şey almışlar, bu hafta biz gideceğiz bizde hediyeler alsak karşılık gibi olacak almasak ayıp, ne yapsam bilemedim. Görümceme çanta ve cüzdan düşündüm.
Nişanlıma tshirt alayım, ama az olacak başka ne alayım?
Çok zayıf her kıyafeti alamam, uymaz. Başka ne alsamki

Hanımlar verdiğiniz cevaplar için çok teşekkürler yani bu bayram ben ona pantolon ve gömlek alacam onlarda bayramlık dediniz peki bayramlık alınırken takı alıyorlar mı yani sadece bayramlık mı alıyorlar

Herkesin adeti farkli kimi sadece bayramlik aliyor kimi taki aliyor :KK66:
Ben ona hediye olarak 3 tane boxer, 1atlet, 6 tane çorap, ve alt üst pijama takımı aldimhepsini toplu olarak internettensiparis etmiştim ve hepsinin toplamı 68 tl yaptı hediyeyi getirttim iki hafta önce ona yine hediye almıştım kalem kartvizitlik anahtarlikta adı soyadi yazıyordu ve bende öğrendim ki bayram hediyesi olarak oda bana hediye alacakmış adımızın yazılı olduğu 22 ayar altin kolye siparişi verecekmiş

Back