- 8 Ekim 2014
- 4.797
- 4.856
- 248
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet canım sözde biz taktık ama gümüş almıştık nişanda altın alyans aldık artık dur ataym fotoğrafını şimdi.
evet bizde oynamalı olcak valla
Bunlar biraz incelecek bakalm :)
ben tektaşımı çok seviyorummmalyans çok rahatmış ya, tektaştan sonra ilaç gibi geldi bana
dün nişanlımın evine gidiyoruz diye ikisini bir arada taktım ama tırmaladı resmen, bundan sonra anca bayramda seyranda takarım
düğün oynamalı olacak bizim de kayınvalidem öyle istiyor
aynen canım kklasik abartısız bişey olsun istedik işte. sol eline göre baktı sözlüm onda da senin nişanlın gibi 2 numara filan fark var galiba. benm için farketmiyor parmaklarım aynı ben yüzük seçimini ona bıraktım sen seç ben herşeyi takarım dedim. 4 yüzük seçtik hepsi bu tarzdı eleye eleye buna karar verdik en sonklasik model bu alyanslar biz de bakmıştık, hatta nişanlımın alyansı buna benziyor biraz daha incesi, o benimki gibi üstüste 3 halka istemedi rahat edemedi siz de mi erkekte sol ele göre alacaksınız
ben tektaşımı çok seviyorummm
düğünde oynamalı olsun yaaa tadı öyle çıkar
aynen canım kklasik abartısız bişey olsun istedik işte. sol eline göre baktı sözlüm onda da senin nişanlın gibi 2 numara filan fark var galiba. benm için farketmiyor parmaklarım aynı ben yüzük seçimini ona bıraktım sen seç ben herşeyi takarım dedim. 4 yüzük seçtik hepsi bu tarzdı eleye eleye buna karar verdik en son
aaa doğum günün kutlu olsuuunnn kaç oldun bakıımmyüzüğün sol elde olmasının tek dezavantajı elele tutuşurken benim sağ elim onun sol eli denk geldiyse yüzüklerden kavuşamıyoruz bi türlü taraf değiştirmek zorunda kalıyoruz yoksa onun direk evlenmiş gibi gözükmesi gayet de işime geliyor valla
ben kınayı oynamalı yapıp düğünü daha sakin istiyordum ama herşey benim istediğim gibi olmayacak tabiki bunu kabullendim bi de gerçekten nişanlımın aileesinin de iyi niyetine inandım artık, elinden geleni yapıyorlar beni mutlu etmek için, herşey gönlüme göre olsun diye dün bohça götürmeye gittik onlara, bugün benim doğum günüm dünden pasta alıp sürpriz yapmışlar bana, öyle olunca da insan onların da gönlünü yapmak istiyor tabiki
aaa doğum günün kutlu olsuuunnn kaç oldun bakıımm
önemli olan hissettiğin yaş sonuçtaaahisssettiğim yaş 25 olsa da nüfus cüzdanım 31 bitti diyor ama çaktırma
önemli olan hissettiğin yaş sonuçtaaa
olsun yaaa. bzmde aramızda 20 gün var. gönüller bir olsun yeterbide benim herif benden 2 yaş küçük o daha temmuzun sonunda ancak 30 olacak
olsun yaaa. bzmde aramızda 20 gün var. gönüller bir olsun yeter
ooh şimdiden tehditini yap senbizim dolu dolu 2 yıl gerçi böyle sevmiş kabul etmiş, aileler de biliyor. sorun olan bişey yok yani de ben arada ben erken yaşlanacam gençlere bakarsan kırarım kafanı diyorum
ooh şimdiden tehditini yap sen
en sonunda kavuşacaksıın öyle düşünyapıyorum yapıyorum
alışmıştım ne güzel kaç haftadır görüşmeye, şimdi ramazan da geldi bir süre görüşemeyiz. özlüyorum keratayı
en sonunda kavuşacaksıın öyle düşün
bulduğunu bana da söyle benmkininde temmuzda. nişanımızdan 1 hafta önce5 ay kaldı inşallah
şuan kara kara doğum gününde ne yapsam diye düşünüyorum
bulduğunu bana da söyle benmkininde temmuzda. nişanımızdan 1 hafta önce
ben forma aldım aynı şeyleri düşünüyorum. tatil gibi bişey olsa tam nişan öncesi nasıl ayarlıcaz? ben gitsem 1 hafta önce ve 1 hafta sonra zaten gidicem yine gidersem çoookkk yorulurum.. napıcam bilmiyorummm1 günlük tatil gibi bişey ayarlasam diyorum tam düğün öncesi fuzuli masraf olacak, hele ki yaz dönemi uygun fiyatlı hiç bi yer yok. başbaşa vakit geçirebileceğimiz bişeyler istiyorum ama bulamıyorum işte.
hediye olarak forma alacağım ona karar verdim de sürpriz olarak bişey bulamıyorum..
ben forma aldım aynı şeyleri düşünüyorum. tatil gibi bişey olsa tam nişan öncesi nasıl ayarlıcaz? ben gitsem 1 hafta önce ve 1 hafta sonra zaten gidicem yine gidersem çoookkk yorulurum.. napıcam bilmiyorummm
evet en mantıklısı o duruyor. yine ben de aklıma bişey gelirse paylaşırımdoğum gününü dışarda geçiririz mecburen bu durumda. araba kullanabiliyor olsam araba kiralayıp abanta falan götürürdüm ama adama araba kirala bizi abanta götür sana süpriz yapacam da diyemem
en iyisi dışarda kutlayalım doğum gününü, hediyesini falan veririm. doğum gününden bikaç hafta sonra annemler gidecek ev boş kalacak zaten, o zaman eve geldiğinde güzel bi ortam ayarlarım