• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Gelinleri Olarak Burada Toplanalım :)

Merhaba 2016 gelinleri beyaz eşyalarını alan var mı hangi marka ve model aldınız evli olup kullanmaya başlayan var mı birde.. ben siemens düşünüyorum ama arada kafam da karışıyor..
ben 2017 de evlenicem ama cevap vereyim. beyaz eşyalarımızı tabiki daha almadık. ama kayınvalidem bze çamaşır makinesi almış bosch dedi galiba yanlış hatırlamıyorsam. mağazada duruyor değişim hakkımızda varmış ama anlattığına göre güzel bir şey almış :KK54::KK53:

ıvır zıvır eksikler çok fazla işte, bi de büyük başlar tabi mobilya ve beyaz eşya gibi :KK45:

biz henüz almadık ama belirledik kafamızda. bosch'tan alacağız beyaz eşyaları :dua:
onlar en son alınır canım beyaz eşyalar filan siz yavaştan alırsınız gerçi ...
doğum günü işini naptınn?

Bizde Arçelik aldık canım daha başlamadık kullanmaya ama uzun araştırmalarım sonucu arçelikte karar kıldık Buzdolabım
2498 CNIY A++ Bulaşık makinem 6364I çamaşır makinesi 8103 YCMS. sıemensde 2. tercihimdi genelde etrafımda sıemens kullananlar çok memnun
fiyattan dolayı mı arçelike döndün cnm eşim arçelikte olabilir diyor bende siemens modundayım biraz da şans işi ya beyaz eşya...

onlar en son alınır canım beyaz eşyalar filan siz yavaştan alırsınız gerçi ...
doğum günü işini naptınn?

sanırım sona kalacak canım beyaz eşyalar. belki bulaşık makinesini falan annemler gitmeden alırız da buzdolabı ve çamaşır makinesini sonuna dopru alırız. yoksa ödemeler de çok sıkışacak nişanlım.
doğum günü için düşündüm taşındım, sapanca da çok güzel butik oteller var, 1 günlük onlardan ayarlayacam sanırım. hatta doğum gününe kadar da beklemeyeceğim, ramazan bayramından sonraki ilk haftasonu için süpriz yapacağım ona. buraya kuzeni çağıracak onu gel akşam biz de kalırsın diye, snra bi sebeple otele getirecek ve orda beni görecek :KK37:
hediye yok yani, benimle bir gün geçirecek yani daha ne olsun :p:p

sanırım sona kalacak canım beyaz eşyalar. belki bulaşık makinesini falan annemler gitmeden alırız da buzdolabı ve çamaşır makinesini sonuna dopru alırız. yoksa ödemeler de çok sıkışacak nişanlım.
doğum günü için düşündüm taşındım, sapanca da çok güzel butik oteller var, 1 günlük onlardan ayarlayacam sanırım. hatta doğum gününe kadar da beklemeyeceğim, ramazan bayramından sonraki ilk haftasonu için süpriz yapacağım ona. buraya kuzeni çağıracak onu gel akşam biz de kalırsın diye, snra bi sebeple otele getirecek ve orda beni görecek :KK37:
ya bence süper bi fikir. eğer sözlüm cumartesi çalışmasaydı direk öyle bişey ayarlrdım.. buarada o dediğin haftasonu benmkinin doğum günüüü:dua:

ya bence süper bi fikir. eğer sözlüm cumartesi çalışmasaydı direk öyle bişey ayarlrdım.. buarada o dediğin haftasonu benmkinin doğum günüüü:dua:

valla ben kuzenini ayarlayıp cumartesi akşamı iş çıkışı getirtttirecem yanıma, pazar gününü de beraber geçiririz. uzun zamandır başbaşa da kalmamıştık, erken doğum günü kutlaması olur böylece :KK37: gerçek doğum gününde de ufak bir hediye alırım belki o konuda sürekli karar değiştiriyorum :KK45:

valla ben kuzenini ayarlayıp cumartesi akşamı iş çıkışı getirtttirecem yanıma, pazar gününü de beraber geçiririz. uzun zamandır başbaşa da kalmamıştık, erken doğum günü kutlaması olur böylece :KK37: gerçek doğum gününde de ufak bir hediye alırım belki o konuda sürekli karar değiştiriyorum :KK45:
belki alabilirsin bi hediye de ayrıyetten o_O
ben bugün aldım hediyesini . adidastan bi ayakkabı aldım. sadece ek olarak ne yapsam diye düşünüyorum. bir de öyle bi zamanki ard arda geliyor hepsi. 1 hafta sonra da nişanımız olcak çünkü. bu hafta gelecek sözlüm belki ben de evde bişeyler hazırlarım :KK53:

belki alabilirsin bi hediye de ayrıyetten o_O
ben bugün aldım hediyesini . adidastan bi ayakkabı aldım. sadece ek olarak ne yapsam diye düşünüyorum. bir de öyle bi zamanki ard arda geliyor hepsi. 1 hafta sonra da nişanımız olcak çünkü. bu hafta gelecek sözlüm belki ben de evde bişeyler hazırlarım :KK53:

alınacak herşeyi fazla fazla bohçasına koyduğumuz için giyim olarak bir hediye almak istemiyorum. yani arada evlendikten sonrası için adama pijama falan alıyorum ama hediye olarak verilmez sanırım :KK53: bakalım bi o zamana kadar hediye gelir belki aklıma. gelmezse günübirlik kaçamakla idare etsin :halay:

fiyattan dolayı mı arçelike döndün cnm eşim arçelikte olabilir diyor bende siemens modundayım biraz da şans işi ya beyaz eşya...
fiyattan değil açıkçası araştırdığımda arçeliğin diğer firmalara göre daha az şikayet aldığını gördüm ve teknik servis konusunda da diğer firmalardan daha yeterli olduğunu farkettim birde biz evimizde annemin çeyizinden olan bulaşık makinesini kullanıyoruz hala benden büyük makine ve tık demeden çalışıyor bununda etkisi büyük yani :sampiyon:

alınacak herşeyi fazla fazla bohçasına koyduğumuz için giyim olarak bir hediye almak istemiyorum. yani arada evlendikten sonrası için adama pijama falan alıyorum ama hediye olarak verilmez sanırım :KK53: bakalım bi o zamana kadar hediye gelir belki aklıma. gelmezse günübirlik kaçamakla idare etsin :halay:
evet ya düşün bakalım
sigara içiyorsa zippo güzel bi hediye olur
ya da yine ihtiycaına yönelik hediye alırsın :KK76:

e peki çakmasın durumu ne bahane bulcaksın nasıl çağırtıcaksın onuda düşün :KK45:

evet ya düşün bakalım
sigara içiyorsa zippo güzel bi hediye olur
ya da yine ihtiycaına yönelik hediye alırsın :KK76:

bıraktı sigarayı öyle bişeyler alamıyorum o yüzden. ben de kek buketi gönderirim belki evine, o bana her seferinde çiçek gönderip kolaya kaçıyor ya :KK45:

e peki çakmasın durumu ne bahane bulcaksın nasıl çağırtıcaksın onuda düşün :KK45:

düşündüm düşündüm :-)
kuzeni var benimle aynı şehirde ona aratacağım o günden önce cumartesi akşamı gel buraya diye, biz nasıl olsa pazar günü görüşecek oluruz zaten o da kabul eder. sonra kuzeni der bizim arkadaşlar şurdaymış gidelim diye, onlar da benim bulunduğun butik otele geliverirler işte :KK37:

bıraktı sigarayı öyle bişeyler alamıyorum o yüzden. ben de kek buketi gönderirim belki evine, o bana her seferinde çiçek gönderip kolaya kaçıyor ya :KK45:

düşündüm düşündüm :-)
kuzeni var benimle aynı şehirde ona aratacağım o günden önce cumartesi akşamı gel buraya diye, biz nasıl olsa pazar günü görüşecek oluruz zaten o da kabul eder. sonra kuzeni der bizim arkadaşlar şurdaymış gidelim diye, onlar da benim bulunduğun butik otele geliverirler işte :KK37:
Çok güzel fikir bence ben çok beğendim valla çok romantik :21:

Merhaba canm benm düğüne de 1,5 ay kaldı bizde bu hafta alıcaz ama sakın Arçelik alma bulaşık makinesi arkadaşım 1 aylık evli dokunmatik bulaşık makinesini aldı rezil oldum dedi sürekli kapağı açık bırakıyor yakından geçsem çalışıyor diyor

Ay çok güzel fikir çok güzel geçer umarım :KK200: benimde eşimin doğum günü düğünden 20 gün önce Bayram'a denk geliyor ve ben Nasıl kutlarım bilmiyorum evli olarak ilk doğum günü kutlamamız olacak :110:

sizin düğün ne zaman?
biz bu haftasonundan itibaren yavaş yavaş bakmaya başlayacağız mobilyalara. sanırım haftaya düğün tarihi netleşecek, sonra da düğün salonu bakacağız. ramazandan sonrası zaten bi daha koşturmayla geçer :KK51:

Bizim nişan olmadan düğün tarihi belli :KK76:

16 Eylülde benim memlekette düğün-kına, bir hafta sonra da onun memlekette nikah olacak inşallah.:halay:

Ay çok güzel fikir çok güzel geçer umarım :KK200: benimde eşimin doğum günü düğünden 20 gün önce Bayram'a denk geliyor ve ben Nasıl kutlarım bilmiyorum evli olarak ilk doğum günü kutlamamız olacak :110:

bayramda kaçamak da yapılmaz ki :-) sizin artık evlendikten sonra çifte kutlama olur :KK37:
Bizim nişan olmadan düğün tarihi belli :KK76:

16 Eylülde benim memlekette düğün-kına, bir hafta sonra da onun memlekette nikah olacak inşallah.:halay:

nişan ne zaman peki :-)
senin de 3 ayın kalmış, hazırlıklar yolunda gidiyordur inşallah :KK51:

bayramda kaçamak da yapılmaz ki :-) sizin artık evlendikten sonra çifte kutlama olur :KK37:

Aynen öyle olacak sanırım :KK49:
Ama o gün ne yapayım onu bilmiyorum

Nişan Temmuzun ilk haftası evde olacak,daha yeni memlekete geldiğim için temizlik vs işlerini yapıyorum :temizlik:

Nişan elbisesi alınacak bi, bide evde yapacağım hediyelik ve kurabiyeler kaldı işte. Alyansları artık ben uzaktayken seçecek :KK61:
Whatshap da olmasa halimiz harapmış :KK39:

Nişan Temmuzun ilk haftası evde olacak,daha yeni memlekete geldiğim için temizlik vs işlerini yapıyorum :temizlik:

Nişan elbisesi alınacak bi, bide evde yapacağım hediyelik ve kurabiyeler kaldı işte. Alyansları artık ben uzaktayken seçecek :KK61:
Whatshap da olmasa halimiz harapmış :KK39:
A şey yapabilirsiniz evinizdeyse kapıları tülle bağlayıp fiyonk yapın konuşma balonlarından alıp isimlerinizi yazın misafirler orda foto çekilir :KK15:

Back