- 7 Temmuz 2010
- 2.395
- 238
- 363
- Konu Sahibi CadiKelebek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Küçük ev esyalarim mutfakla ilgili herseyim ve ev tekstillerim tamam canim bitek beyaz esyalar mobilya kaldi onlarida toptan alacagiz para biriktiriyoruzbenim nişanlım askerde izine gelicek yılbaşında beyaz eşya işini halletcez kısmetse diğer eşyalarıda teskerede inşallah ben o gelene kadar ufak tefek şeyleri alıyorum senin ne durumda canım
Ikisi de cok guzeller masallah :) sanirim ben mor olani tercih ederdim cunku tam bir mor aşığıyim bordo dusunmezmisin pekiben de kına organizasyon şirketini karar vermiş durumdayım, ve ordan bu 2 kaftanı beğendim :) ikisinden birini seçicem.
Canım damatlığı nerden ve ne kadara aldınız sormamda sakınca yoksa. Bu akşam iş çıkışı halledicez bizde. Gelinlik içinde şunu anlıyorsun canım heryerde aslında aynı modeller var. Sadece güvendiğin bi yerden alıp istediğin şeyleri eklettirip çıkarttıracaksın.Biz damatlığı hallettik çok şükür, gelinlikçiye de bakıyorum her yeri gezmeden almıycam:)
kına ve düğünümüz aynı zamanda olacak gibi bizimde o tarihler. Biz salonu tuttuk hemen herşeyi hallettik sayılır.Merhaba.. Bende varım.. :) Henüz salonu tutmadık o yüzden net değil ama 16.04.2015 olarak planladık hemen hemen herşeyi. Zaten eşyalar falan hazır bir gelinlik , damatlık ve salon işleri kaldı :)
Yaşım 28, şehir balıkesir,
isteme , 13.07.2015
nişan+söz, 18.07.2015
kına, 15.04.2015
düğün , 16.04.2015 :))) <3 <3 <3
Nagehan & Levent
Güzelmiş canım eminim çok yakışacaktır güle güle giy inşallahKızlar bindallım huzurlarınızda
Ay ne güzel heycan o Allah düğün heycanlarmızıda yaşatsın inşallah
inşallah canım sağol
ooo maşallah canım senin işin baya kolaylamışKüçük ev esyalarim mutfakla ilgili herseyim ve ev tekstillerim tamam canim bitek beyaz esyalar mobilya kaldi onlarida toptan alacagiz para biriktiriyoruz
Kırmızı güzelmiş canımben de kına organizasyon şirketini karar vermiş durumdayım, ve ordan bu 2 kaftanı beğendim :) ikisinden birini seçicem.
Hayırlı olsun canım sizinde.. :) Çoğu şey hazır olunca hemen olsun bitsin istiyor insan.. Bekledikçe geriliyorum ben şahsen...kına ve düğünümüz aynı zamanda olacak gibi bizimde o tarihler. Biz salonu tuttuk hemen herşeyi hallettik sayılır.
Panomuza ekledim senide canım . Ama düğn ve kına şaşrdın sanrm 2016 :))
Canım damatlığı nerden ve ne kadara aldınız sormamda sakınca yoksa. Bu akşam iş çıkışı halledicez bizde. Gelinlik içinde şunu anlıyorsun canım heryerde aslında aynı modeller var. Sadece güvendiğin bi yerden alıp istediğin şeyleri eklettirip çıkarttıracaksın.
Gerilme canım bende de oluyor bazen kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum Balayı işini naptınız canım bu konuda başlık açmıştım istersen bakabilirsin. Ayy az kaldıı bu hafta sonu ilk gelinlik provam var.Hayırlı olsun canım sizinde.. :) Çoğu şey hazır olunca hemen olsun bitsin istiyor insan.. Bekledikçe geriliyorum ben şahsen...
Bende network'e bakalım diyorum nişanlım pahalı olur diyor ama 900 iyi bir fiyat. Ayakkabıyı aldık hotiç'den. Öyle bizde durumlarNetworkten aldık canım. Tam emin değilim ama 900 tl gibi bişiydi % 30 indirim var. Gömlekle papyon alıcaz sadece gömleği de beğendik indirime girmesini bekliyoruz. Biz cacharel, damat, kip, sarar'a baktık. En güzel ve mantıklı oalnı networktü.
Kızlar bindallım huzurlarınızda
ben de kına organizasyon şirketini karar vermiş durumdayım, ve ordan bu 2 kaftanı beğendim :) ikisinden birini seçicem.
hahahah vallahi şaşırmışım ayol ben.. :) 2016 tabi de, herhalde o aralık işte telefonla görüşüyordum, yazarken dikkatimi verememişim. Gelin olmak zor, çalışan gelin olmak da zor ama en zoru nişanlı olmak! Bunlar hep ondan hep...
Gerilme canım bende de oluyor bazen kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum Balayı işini naptınız canım bu konuda başlık açmıştım istersen bakabilirsin. Ayy az kaldıı bu hafta sonu ilk gelinlik provam var.