• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Gelinleri Evlilik Heyecanları Geri sayım Başlasın ;)

Kızlar selamlaar
Nasılsınız , hazırlıklar nasıl gidiyor?
Benim 81 günüm kaldı, kafamda trilyon tane soru var
Karmakarışığım :KK43:
7 yıldır beklediğim sevdiğime kavuşmanın verdiği heyecan ve sevinç apayrı ama anneciğimi bırakıp gitmek çok çok koyuyor bazen.
Bu zamana kadar pek hissetmemiştim ama cidden çok az kaldı :KK43: Neredeyse 2,5 ay
Rabbim herkesin evliliğini hayırlı eylesin inşallah.

Kızlar merhaba,
bende inşaallah 10 temmuzda evleniyorum :)
suan önümüzde 2 derdimiz var, bu konuda sizlere danışmak istiyorum
1- ev , istanbul anadolu yakasında özellikle kartala yakın kısımlarda ev bakıyoruz. nişanlım için güvenlik çok önemli ya güvenlikli site olacak yada semt/çevre nezih olacak. Tavsiyeniz olan bir semt-mahalle hatta bildiğiniz ev var mı ?
2- balayı, muhafazakar ve herşey dahil 4-5 günlük bir balayı yapmak istiyoruz ama buldugumuz otellerin yorumlarına bakınca hep iyiler de var kötüler de kararsız kalıyorum.. yok mu muhafazakar bir balayı önerisi olan? deniz kıyısı önemli değil önemli olan rahat olabilmemiz

tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler :KK54::KK200:

canım benim çok iyi anlıyorum seni. Bende evimden ayrılacağım için çok üzgünüm. hem sevinç hem hüzün bir arada. Gelin hem ağlar hem gider hesabı yani . Yeni hayatımız inşallah umduğumuzdan daha güzel ve huzurlu geçer canım

canım benim çok iyi anlıyorum seni. Bende evimden ayrılacağım için çok üzgünüm. hem sevinç hem hüzün bir arada. Gelin hem ağlar hem gider hesabı yani . Yeni hayatımız inşallah umduğumuzdan daha güzel ve huzurlu geçer canım
ben hala neden o pskolojiye giremedim ya :110:
bugün bitti düğünü sayma kaldı 2 :halay:

Ay girme zaten ya ben 80 gün kala böyleysem 2 gün kalsa ağlamaktan göz pınarlarım kurur herhalde :)
Neler hissediyorsun pekiii 2 gün kalmış çok heyecanlıııı :nazar::halay:
Dün evime gittim son hazırlık yapıldı başkasının evını duzeltıyom gıbıydım :)) yarın dügün var :KK76::KK76: bakalım napcaz hala stres yok :oha:

Kızlar selamlaar
Nasılsınız , hazırlıklar nasıl gidiyor?
Benim 81 günüm kaldı, kafamda trilyon tane soru var
Karmakarışığım :KK43:
7 yıldır beklediğim sevdiğime kavuşmanın verdiği heyecan ve sevinç apayrı ama anneciğimi bırakıp gitmek çok çok koyuyor bazen.
Bu zamana kadar pek hissetmemiştim ama cidden çok az kaldı :KK43: Neredeyse 2,5 ay
Rabbim herkesin evliliğini hayırlı eylesin inşallah.

Canım şehir dışına mı gideceksin sen ?
öyleyse gerçekten iki kat zor ama aynı şehirdeysen bu kadar üzülme.. :KK51:
Tabi her türlü evden çıkınca eskisi gibi olmuyor ama doğanın kanunu bu sonuçta .. Herkes bir gün yuvadan uçar.. Bak 7 yıl diyoun maşallah .. Bizimde 6.5 yıl oldu .. Belki de bizim tarih kesin olmadığı için böyle konuşuyorumdur ama çok şükür aynı şehirde olucam ben ..

uzumbiyigi uzumbiyigi & ezgibaharr ezgibaharr

Kızlar Şimdiden hayırlı olsun diyorum ..
Umarım düğününüz evliliğiniz hayatınız herşey gönlünüzce olur..
Bizleri de duanız da unutmayın ..Darısı tüm sözlü ve nişanlılarımız başına
:KK36:..Mutluluklar ..:KK36:

Canım şehir dışına mı gideceksin sen ?
öyleyse gerçekten iki kat zor ama aynı şehirdeysen bu kadar üzülme.. :KK51:
Tabi her türlü evden çıkınca eskisi gibi olmuyor ama doğanın kanunu bu sonuçta .. Herkes bir gün yuvadan uçar.. Bak 7 yıl diyoun maşallah .. Bizimde 6.5 yıl oldu .. Belki de bizim tarih kesin olmadığı için böyle konuşuyorumdur ama çok şükür aynı şehirde olucam ben ..
Yok kuzum ya sehirdisi degil arabayla 5 dk lik uzaklikta evim. Ama yine de zor geliyor dusuncesi bile. Her sabah annemi babami gormeden evden cikmak, her aksam baska eve gitmek basta zor gelecek ama dedigin gibi doganin kanunu bu alisacagiz artik.

Yok kuzum ya sehirdisi degil arabayla 5 dk lik uzaklikta evim. Ama yine de zor geliyor dusuncesi bile. Her sabah annemi babami gormeden evden cikmak, her aksam baska eve gitmek basta zor gelecek ama dedigin gibi doganin kanunu bu alisacagiz artik.
Aynen öyle kuzum Allah inş hiç birimize pişmanlık vermesin :KK51:

2016 gelini olarak bende buradayım 2 eylülde düğünüm :)
,,

Hoş geldin ekleyelim panomuza :KK49:

Aynen öyle kuzum Allah inş hiç birimize pişmanlık vermesin :KK51:

,,

Hoş geldin ekleyelim panomuza :KK49:
hoşbulduk ekleyebilirsin cnm
ismim ekin
28 yaşındayım
Ankaradayım
tanışmamız 20 ya da 27 eylül 2002 :KK200::KK54:
çıkma tarihimiz 06 aralık 2002 14 senedir beraberiz :):KK19::KK60:
evlilik teklifi 1 şubat 2014:KK74:
kız isteme söz nişan hepsi birlikte oldu 25 nisan 2015:KK68:
kına 30 ağustos 2016
düğün 2 eylül cuma 2016
Allah utandırmasın

Son düzenleme:
Yaa benden 1 ay sonra
Çok tatlıı :KK37:

En tatlı heyecanlar şimdi başlıyor asıl :KK68::KK68:
Hayırlı olsun canım benim Allah utandırmasın

Sorma 3 küsur ay var baya stres yaptık nişanlımla iki gündür :KK70:
Amiiin canım benim hepimizi Rabbim utandırmasın inşallah
:KK36:

hayırlı uğurlu olsun canım bende 30 ağustos da veya 29 agustos da kına yapmayı düşünüyorum aslında kına istemiyorum ama annem istiyor
Aaa nedn istemiyosun canım kınada en çok döktrcem ben :KK70:

ayy canım nasıl sevindimm :rapci::rapci::rapci:
sonunda tarihiniz neteşti demek :nazar: :nazar::KK200::KK200:
Çok şükür netleşti canım nasıl oldu anlamadm cidden :KK57::KK70:

hoşbulduk ekleyebilirsin cnm
ismim ekin
28 yaşındayım
Ankaradayım
tanışmamız 20 ya da 27 eylül 2002 :KK200::KK54:
çıkma tarihimiz 06 aralık 2002 14 senedir beraberiz :):KK19::KK60:
evlilik teklifi 1 şubat 2014:KK74:
kız isteme söz nişan hepsi birlikte oldu 25 nisan 2015:KK68:
kına 30 ağustos 2016
düğün 2 eylül cuma 2016
Allah utandırmasın

14 sene miii :KK57::KK57: maşallah süpersiniz :nazar::nazar:
Hemen ekliyorum :21:
Senin kına benden önce benim düğün senden önce aynı günlerde evlenicez seninle canım :KK5:

Back