düğün salonu aralıkta tutuldu ucuz olsun diye nikahta salonda olacağı için geçen hafta hallettik
evin kira mı yoksa satın mı alınacağı konusunda belirsiz miras işleri var babasının annesinden kalan ev satılırsa ordan düşen payını bize verecekti 2 aydır bu olay gündemde ama ne kardeşlerle konuşuldu ne bi karar verildi ne de ev satılığa çıktı herkes ankarada ama kimse yan yana gelip 2 aydır bi konuşamadı
ev satın alınacaksa geç kaldık bence çünkü ev ha diyince satılmayacak belki 1 ayı bulacak benim satın alacağım evi bulmam da uzun sürecek çünkü köpeğim var bahçeli ev düşünüyorum
bahçeli evde kiralık ve satılık batıkente zor cıkıyor tayinler çıkınca ev alma işine bakmak istiyorum ama bu belirsilik de hiçbir şey net değil
ev işi belirsiz işte
ben mecbur diktireceğim kilom var çünkü
3 aydır diyetisyenle zayıflıyorum ama insilün direnci düşük şekerden ancak 10 kilo verebildim 70 e düştüm git gel her hafta yol yapmaktan işe gitmekten de spor yapamıyorum siyetisyen spor yapman şart dedi bu sbeplede gelinlik bakasım gelmiyor açıkcası yakışmayacak diye
inaşallah temennim o yönde nişanlımın babası esnaf nişanlımda onun yanında çalışıyor esnaf olunca evdeki hesap çarşıya uymuyor genelde bu da beni açıkcası strese soktu