• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Gelinleri Evlilik Heyecanları Geri sayım Başlasın ;)

kızlar benim düğün 2 eylülde okuldu vs derken ankaradamn sürekli ereğliye gidiyordum iş güç gelinlik bakmadım herkes geç kalmışsın dedi moralım bozuldu aklımda hiçbir fikir yok nasıl bsy isteidğime dair netten bakıyorum ama beğenemiyorum ev vs hiçbir şey ortada yok geç mi kaldık sizce ben böyle söyledikçe aceleci oluyorum ama artık bir şeylerin oturması zamanı değil mi sizce de eylül 2 si ne ne kaldı

kızlar benim düğün 2 eylülde okuldu vs derken ankaradamn sürekli ereğliye gidiyordum iş güç gelinlik bakmadım herkes geç kalmışsın dedi moralım bozuldu aklımda hiçbir fikir yok nasıl bsy isteidğime dair netten bakıyorum ama beğenemiyorum ev vs hiçbir şey ortada yok geç mi kaldık sizce ben böyle söyledikçe aceleci oluyorum ama artık bir şeylerin oturması zamanı değil mi sizce de eylül 2 si ne ne kaldı

düğün salonu belli ise eğer geç kalmış sayılmazsın bence. ev kira olacaksa zaten son 1-2 ay kala ancak bakılır. gelinlik işini en geç 1 ay içinde halledersen gerisi sıra ile kolayca hallolur Hoppa

benim düğünde kısmetse 2 ve 18 eylül. benimde evim yok, benim de gelinliğim yok. ama ben diktirmeyi düşünmüyorum ondan da biraz rahatım. vakko aysira pronovias a baktım ama pek bir şey beğenemedim.

Once sakin :) yetisir vakit var.

düğün salonu belli ise eğer geç kalmış sayılmazsın bence. ev kira olacaksa zaten son 1-2 ay kala ancak bakılır. gelinlik işini en geç 1 ay içinde halledersen gerisi sıra ile kolayca hallolur Hoppa
düğün salonu aralıkta tutuldu ucuz olsun diye nikahta salonda olacağı için geçen hafta hallettik
evin kira mı yoksa satın mı alınacağı konusunda belirsiz miras işleri var babasının annesinden kalan ev satılırsa ordan düşen payını bize verecekti 2 aydır bu olay gündemde ama ne kardeşlerle konuşuldu ne bi karar verildi ne de ev satılığa çıktı herkes ankarada ama kimse yan yana gelip 2 aydır bi konuşamadı :(
ev satın alınacaksa geç kaldık bence çünkü ev ha diyince satılmayacak belki 1 ayı bulacak benim satın alacağım evi bulmam da uzun sürecek çünkü köpeğim var bahçeli ev düşünüyorum
bahçeli evde kiralık ve satılık batıkente zor cıkıyor tayinler çıkınca ev alma işine bakmak istiyorum ama bu belirsilik de hiçbir şey net değil
benim düğünde kısmetse 2 ve 18 eylül. benimde evim yok, benim de gelinliğim yok. ama ben diktirmeyi düşünmüyorum ondan da biraz rahatım. vakko aysira pronovias a baktım ama pek bir şey beğenemedim.
ev işi belirsiz işte
ben mecbur diktireceğim kilom var çünkü :(
3 aydır diyetisyenle zayıflıyorum ama insilün direnci düşük şekerden ancak 10 kilo verebildim 70 e düştüm git gel her hafta yol yapmaktan işe gitmekten de spor yapamıyorum siyetisyen spor yapman şart dedi bu sbeplede gelinlik bakasım gelmiyor açıkcası yakışmayacak diye :(

Once sakin :) yetisir vakit var.
inaşallah temennim o yönde nişanlımın babası esnaf nişanlımda onun yanında çalışıyor esnaf olunca evdeki hesap çarşıya uymuyor genelde bu da beni açıkcası strese soktu :(

geç kalmaktan kasıt değişir maddi sıkıntın yoksa daha 3 ay var düğününe hergün bi yere gitsen halledersin ama önemli olan düğün mekanı ve tutacağınız ev :)

geç kalmaktan kasıt değişir maddi sıkıntın yoksa daha 3 ay var düğününe hergün bi yere gitsen halledersin ama önemli olan düğün mekanı ve tutacağınız ev :)
düğün salonu tutuldu cnm kaporası verildi nikah tarihi de alındı maddi sıkıntıları yok ama esnaf olduğu için öncelikler bazen değişebiliyor o zaman bekleme durumunda kalıyoruz

Kızlar selaam
Benim tam 2 ayım kaldıı
Ve kilolarım aldı başını gidiyor. 55 kilodan 60 kiloya zıpladım bir kaç ayda
İştahım o kadar açıldı ki canım sürekli bir şey istiyor ve kendimi tutmuyorum
Geçen gün bir arkadaşımın uyarısı ile kendime çeki düzen vermeye karar verdim
Sen gelinlik giyeceksin biraz dikkat et kötü durmasın dedi ve çok haklı.
Çünkü basenlerim ve göbeğim çok fazla
Ne yapmam lazım su 2 aylık süreçte
Önümüz ramazan.. Ramazanda kilo almamam aksine vermem lazım
Bana sağlıklı önerilerde bulunur musunuz çok mutsuzum :KK14:

Kızlar selaam
Benim tam 2 ayım kaldıı
Ve kilolarım aldı başını gidiyor. 55 kilodan 60 kiloya zıpladım bir kaç ayda
İştahım o kadar açıldı ki canım sürekli bir şey istiyor ve kendimi tutmuyorum
Geçen gün bir arkadaşımın uyarısı ile kendime çeki düzen vermeye karar verdim
Sen gelinlik giyeceksin biraz dikkat et kötü durmasın dedi ve çok haklı.
Çünkü basenlerim ve göbeğim çok fazla
Ne yapmam lazım su 2 aylık süreçte
Önümüz ramazan.. Ramazanda kilo almamam aksine vermem lazım
Bana sağlıklı önerilerde bulunur musunuz çok mutsuzum :KK14:

ben de aldım yani almışımdır, nisanda zaturre oldum kanım 9 filandı. kan hapları filan kullanıyorum yavas yavas benim de toparlanmam lazım.. cumartesi diyetisyene gidicegım ramazan ayı için. spor evet şart ama vakit olmuyor eğer çalışıyorsanız. gelinlği takmayın ya eğer balık model giyemyeceksiniz ve üst kısmınız çok toplu değilse sıkıntı olmaz :):)

ben bir kaç prova yaptım ya ne giyseniz zaten içinde kendinizi prenses gibi hissediyorsunuz. kiloymuş boymuş derdi olmuyor

düğün salonu aralıkta tutuldu ucuz olsun diye nikahta salonda olacağı için geçen hafta hallettik
evin kira mı yoksa satın mı alınacağı konusunda belirsiz miras işleri var babasının annesinden kalan ev satılırsa ordan düşen payını bize verecekti 2 aydır bu olay gündemde ama ne kardeşlerle konuşuldu ne bi karar verildi ne de ev satılığa çıktı herkes ankarada ama kimse yan yana gelip 2 aydır bi konuşamadı :KK43:
ev satın alınacaksa geç kaldık bence çünkü ev ha diyince satılmayacak belki 1 ayı bulacak benim satın alacağım evi bulmam da uzun sürecek çünkü köpeğim var bahçeli ev düşünüyorum
bahçeli evde kiralık ve satılık batıkente zor cıkıyor tayinler çıkınca ev alma işine bakmak istiyorum ama bu belirsilik de hiçbir şey net değil

ev işi belirsiz işte
ben mecbur diktireceğim kilom var çünkü :KK43:
3 aydır diyetisyenle zayıflıyorum ama insilün direnci düşük şekerden ancak 10 kilo verebildim 70 e düştüm git gel her hafta yol yapmaktan işe gitmekten de spor yapamıyorum siyetisyen spor yapman şart dedi bu sbeplede gelinlik bakasım gelmiyor açıkcası yakışmayacak diye :KK43:

inaşallah temennim o yönde nişanlımın babası esnaf nişanlımda onun yanında çalışıyor esnaf olunca evdeki hesap çarşıya uymuyor genelde bu da beni açıkcası strese soktu :KK43:

üsttede dedim, bir kere giy sonra karar ver. eziyet etme kenidne. belki de düşündüğündne çok daha fazla hırslanacakın.. ben haftanın 2-3 gunu isten sonra annemle carsıya cıkıyorum çeyiz içn. yemek filan insanın aklına gelmiyor. sonlara dogru daha fazlaşacaktır bu. zaten verilir kilo dert etme :) her gelin güzeldir hem de çok.

üsttede dedim, bir kere giy sonra karar ver. eziyet etme kenidne. belki de düşündüğündne çok daha fazla hırslanacakın.. ben haftanın 2-3 gunu isten sonra annemle carsıya cıkıyorum çeyiz içn. yemek filan insanın aklına gelmiyor. sonlara dogru daha fazlaşacaktır bu. zaten verilir kilo dert etme :) her gelin güzeldir hem de çok.
inş umarım böyle olur herkes son ayda çok kilo veriliyor stresten gezmekten koşturmadan diyor inş benimde öyle olur :)

Kızlar merhaba.. Nikah tarihinizi ne kadar önceden aldınız acaba? Ağustos-Eylül için en geç ne zaman başvurmak gerekir?

CANIM
Kızlar merhaba.. Nikah tarihinizi ne kadar önceden aldınız acaba? Ağustos-Eylül için en geç ne zaman başvurmak gerekir?
canım benim rylülde 20 mayısta gittim eylül ekim doluydu adam defteri bile açmadı geç kalmışsınız dedi azar yedik bi de sonra başka bir belediyeye sevk ettik bence sen bu 10 gün içinde hallet ilk önce git hangi hastaneye ya da sağlık merkezine yönlendiriyorlar onu sor sağlık merkezinde evrakları dolduruyorsunuz kan veriyorsunuz ordan bi kagıt veriyorlar onunla evlendirme dairesine gidip başvuru yapabiliyorsun sıra oluyor bazen aklında bulunsun bende çok sıra vardı arkadaşımın da gittiğinde sıra varmış

günaydın kızlar kına gecemi 30 agustosa netleştirdim bugün yerin kaporası verilecek dernek evi tutacağız aynı hamamönünde ki konaklar gibi
5 garson mekan sanatçı fotografcı video 1800 demişlerdi ferderasyon başkanını araya soktuk gündüz fiyatı verdiler 1200 liraya hallettik yiyecek içecek almak bize ait ne alırsak
şimdi konu yiyecek içeceğe geldi
biz de genelde kınada yemek verilir dışarda oluyorsa pide yaptırılır ya da pilavla döner verilir ister et ister tavuk
şimdi benim düğün yemekli olacağı için yemek işine girmeyi pek düşünmedim
birçok fikir aldım kurupasta börek sarma içeçek sonrada kuruyemişini ver bitsin dediler
sizlerde nasıl olur ya da ne yapmalıyım tavuk döneri sordum 200 kişilik 1200 e gelir yaparım dedi adam çok pahalı keza kıymalı pide de o derece pahalı olacaktır
sizce ne yapmalıyım ?

CANIM

canım benim rylülde 20 mayısta gittim eylül ekim doluydu adam defteri bile açmadı geç kalmışsınız dedi azar yedik bi de sonra başka bir belediyeye sevk ettik bence sen bu 10 gün içinde hallet ilk önce git hangi hastaneye ya da sağlık merkezine yönlendiriyorlar onu sor sağlık merkezinde evrakları dolduruyorsunuz kan veriyorsunuz ordan bi kagıt veriyorlar onunla evlendirme dairesine gidip başvuru yapabiliyorsun sıra oluyor bazen aklında bulunsun bende çok sıra vardı arkadaşımın da gittiğinde sıra varmış
Canım ben maalesef başka ildeyim, öğretmenim burda.. Istanbulda olacak nikah ve Istanbula 12 saat uzaktayim :( Temmuzda geleceğim, tayin işlemlerim var çünkü.. Off benden başka düşünen yok ki, herkes rahat.. Sadece hallolur diyorlar. Artık oturup ağlıyorum sürekli..

Back