- 13 Aralık 2009
- 10.762
- 1.987
- 448
- 38
- Konu Sahibi CadiKelebek
-
- #1.921
hadi yaabenim çevremdeki herkes de uzun zamandır toz torbasız kullanıyor hiç de bi sıkıntı yaşamadılar, kafa karıştı şimdi
toz torbalıların özelliklerini biliyorum canım, torbalarının eskisi gibi olmadığını da biliyorum.
torbasızların temizliği daha zor ama performans düşüklüğü yaşanmıyormuş, bide yıkanır filtre olanların kullanımı daha uzun ömürlü ve daha kolaymış.
bizde de toz torbalı olanlardan vardı bikaç sene önceye kadar, torbaları da kese kağıdı gibi değil bezdi ama annem çok zorlanıyordu, bikaç süpürmeden sonra süpürmesi çok zorlaşıyordu ve kötü bi marka da değildi yani, o zamanların piyasada bulunan en iyi makinelerindendi, ondan tereddüt ediyorum açıkçası.
philipsin su filtreli bi süpürgesi var bi onu düşünüyorum bide boschta yine filtresi yıkanan bi model var. şuan için en ağır basan ikisi ama bakalım alacağımız zaman mağazada görmek de farklı olacak tabi.
tabi canım alınacak herşeyin değiştirilme ihtimali var hiç sorun değil o.
çalışan insan olduğum için günde bikaç kere çalışma durumu olmaz, tam tersine bikaç günde bir süpürülürama dediğinde haklısın tabi, her temizlikte bide bunlarla uğraşılır mı şüpheli durum?
gerçi benim süpürge seçiminde önceliğim sessiz çalışması, süpürge işini akşamları yapabilirim ancak gürültülü olmasın ki kimse rahatsız olmasınphilipsin bi modeli de şimdi bakınca hoşuma gitti o da toz torbalı olanlardan, sonunda hangisini alacağımı bilemeyip bu kararı da anneme bırakacak kesin
Süper görünüyor emeğinize sağlıkEki Görüntüle 1823797 Eki Görüntüle 1823796 Arkadaşlar nikah şekerlerimin 1 .kısmı nasıl olmuşlar.Süslemelerini canım annem yaptı.Bide yüzük kutularım var içine şeker konulup süslenicek.Bitsinler onları da paylaşıcam.
Canım benim nikahım aile içi bir kaç yakınımız dostumuz olucak.Şişeleri 60 tane aldık eminönünden.tanesi 1,5lira.Kolonyolar 1 litresi 7 lira.3 lt.aldık değişik renklerde.1lt.kolonya 20 şişeyi doldurdu.Annemde kurdale ve çiçeklerine 100 lira verdi ama kurdalelerimiz kaldı.belki onlarıda eminönünden alsak daha ucuza alırdık.210 lira tuttu.bide yüzük kutularım var.onlarından tanesi 80 kuruş onlarıda 60 tane aldık.48 lirada onlara verdiM.son 3 gün kala şeker konulup onlarda süslenicek canım.Sanada kolay gelsin.Fotoğraf bekliyorum yaptıklarının.Süper görünüyor emeğinize sağlık
kaç adet yaptınız ne kadara maloldu bende düşünüyorum böyle yapmak
Çok güzeller.Rabbim hayırla huzurla sağlıkla kullanmayı nasip etsin.Bende oturma odamı merinosda beğendim.nikahtan sonra eşyalarımız alıncak o zaman bende merinosa bakıcam bakalımKızlaar koltuk takımımızı aldık bugün Merinos'tan pembiş pembiş çok şükür
3+3+1+1 bi de küçük odamıza aldık 3 lü Allah hayırkısyla kullanmak nasip etsin inşallah
Eki Görüntüle 1824467
Eki Görüntüle 1824468
ben bi de şu modeli düşünüyorum kuzum.Vestel A9000.
profiloyu da vesteli de yakından inceleme fırsatım oldu. Tüm özellikleri ve başlıkları aynı, tek fark vestel profiloya göre epey sessizprofilo 72 db, vestel 62 db. ya profilo ya vestel ikisinden birini seçeceğim :)
Ben beyaz eşyalarımı Vestelden siyah cam seri aldım.Bu süpürge sessizse onuda o zaman Vestel alıyım bari .Güzelmiş hemde siyah.ben bi de şu modeli düşünüyorum kuzum.Vestel A9000.
profiloyu da vesteli de yakından inceleme fırsatım oldu. Tüm özellikleri ve başlıkları aynı, tek fark vestel profiloya göre epey sessizprofilo 72 db, vestel 62 db. ya profilo ya vestel ikisinden birini seçeceğim :)
koşturmaca başladı bende. mesai bitiminden sonra yeni eve gidiyorum temizlik yapmaya. mobilyalarım gelecek 15 güne .bu hafta beyaz eşyalarım kurulacak hareketlilik başladı yaniiii . senin nasıl gidiyor canım hazırlıklar ?
Ben çok sıkıldım yaaa bitsin artık şu yoğunluukkHer günüm dolu ve yorgunluktan içim çıktı artık. Herşey bitince rahat rahat yayılabileceğim günlerin hayalini kuruyorum
Canım benim nikahım aile içi bir kaç yakınımız dostumuz olucak.Şişeleri 60 tane aldık eminönünden.tanesi 1,5lira.Kolonyolar 1 litresi 7 lira.3 lt.aldık değişik renklerde.1lt.kolonya 20 şişeyi doldurdu.Annemde kurdale ve çiçeklerine 100 lira verdi ama kurdalelerimiz kaldı.belki onlarıda eminönünden alsak daha ucuza alırdık.210 lira tuttu.bide yüzük kutularım var.onlarından tanesi 80 kuruş onlarıda 60 tane aldık.48 lirada onlara verdiM.son 3 gün kala şeker konulup onlarda süslenicek canım.Sanada kolay gelsin.Fotoğraf bekliyorum yaptıklarının.
Çok güzeller.Rabbim hayırla huzurla sağlıkla kullanmayı nasip etsin.Bende oturma odamı merinosda beğendim.nikahtan sonra eşyalarımız alıncak o zaman bende merinosa bakıcam bakalım
selam millet nasılsınız ?
güzeldi çok şükür allah isteyen herkesi kavuştursun inşallah zor ama çok güzelbiz iyi :)
sen nasılsın ? dügün nasıl gecti? evlilik nasıl bişiymiş
güzeldi çok şükür allah isteyen herkesi kavuştursun inşallah zor ama çok güzel
bugün 18. gün
İnşallah canım çok teşekkürlerAy maşallah :) her gününüz inş böyle tatlış geçer:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?